ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:Гаджев,Ангелов?
Мюлдер (както обича да прави пробиви)? Не няма кой да му подава
Йовов ? Съвсем сериозно го мисля тва...без никакви бъзици към Йовов, който много уважавам...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:Гаджев,Ангелов?
lazio1997 написа:ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:Гаджев,Ангелов?
Йовов?
alexveselinov написа:RedeviL написа:този ми прилича малко на Пике.
+1914
housestyle написа:
Левски официално купи младежкия национал на Португалия Жоао Силва от Евертън, съобщи Иво Тонев . От няколко дни младокът е в лагера на „сините” в Линдабрун, като първо се договори с 26-кратните шампиони за личните си условия, а преди малко Левски и Евертън подписаха договора помежду си. 22-годишният таран вече е собственост на софиянци, като парафира тригодишен контракт с българския гранд. Очаква се "сините" да платят около 400 000 евро за високия 189 сантиметра голаджия.
scb написа:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... guide.html
Според англичаните играчът е свободен и интересно как такава чувствителна сума от 400 бона не е отразена
Без име написа:Вчера го пуснаха за 10 мин., ама топката не я пипна нито веднъж. Очаквам в реванша да се представи на по-добро ниво. Все пак, ако е такава звезда няма да му трябват 2 месеца, за да блесне с/у не особено труден съперник...
blue avalanche написа:Без име написа:Вчера го пуснаха за 10 мин., ама топката не я пипна нито веднъж. Очаквам в реванша да се представи на по-добро ниво. Все пак, ако е такава звезда няма да му трябват 2 месеца, за да блесне с/у не особено труден съперник...
Има много "хляб" в това момче.Тип "Гара Дембеле",който ще пресира защитниците и ще ги гони до дупка!Все си мисля,че Карвальо и Силва могат да са заедно на терена в някои мачове!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Google [Bot] и 22 госта