Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 май 2019 00:24

sinqkrepost1914 написа:
Вълчан написа:Ако Хубси отиде във 2ра Немска девизия от където има интерес.....Херо сигурно ще си остане при онези коняри а и тои поне 5 пъти е отказвал да води сините. Вечният любимец Мъри още не е надушил големи пари че да се върне....и какво става. :mrgreen:
Жадното...Кокала...и оня Вили Вуцов са прекрасни опции явно.

Ако Кокала верно ни е проклел, според някои астрални конспирации, значи да идва и да си вдига проклятието :lol:

Сещам се за Бенфика и направо ми призлява. :lol: Ма за да фане дикиш проклятието требе е барал сиганско, инак - тцъ! А и Кокала не би го направил.
Истината е, че крушката си има опашка. Разбиха се колко отбора в последните години. Колко тренера се смениха. Не знам нарочно ли е. Няма как да се намерят доказателства. По-скоро става дума за изклюителна некадърност, тъпота и първенющина. Всеки нов управленец смята, че "Левски" започва и свършва с него. За всеки, всичко старо трябва да се махне и той да почне да "гради". И то не е от най-големия шеф само. Бащицата прави промени, дирекът прави промени, тренерът и той прави промени. Идва новия и трие всичко от стария. Няма как да стане. ...всъщност... имаме изключение. По-миналия сезон Олимпиакос се провалиха с трясък. Привлякоха 11 човека, доколкото си спомням, махнаха седем-осем. Ма селекцията им милионна. Тренер си взеха. Този сезон отстраниха Милан в в групите на Лига Европа (голям мач в Гърция, Гатузо е смешник). Но това е друго.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2019 00:42

blue_lavina написа:Вие наистина ли смятате, че Г-н Божков като изпечен покерджия и мастит бизнесмен не може да си нареди картите правилно?
Щом Чичо Гошо е освободен, значи ни чака треньорска сензация. Има и конспиративна теория за треньорския гаф на ПК и остриганата му кратуна, така че до броени дни ще разберем кой е новия старшия. При всички положения бащицата в сянка е бесен от нескопосаното представяне срещу марулите и ще развърже кесията, за да гледаме силен Левски и получи признание, което не получи при червените ни приятелки. Аз лично залагам на Мъри Стоилов

Какво признание ще получава Божков и пред кого?
Не ти ли се струва ,че ако толкова го беше еня за Левски щеше да посети поне един мач или поне да събере отбора на една вечеря?
Дали Бекали не е на Герена да разпродаде на добра цена футболистите които няма да се съгласят да си намалят заплатите?
Дали не е по-изгодно за Божков да дава 1500 лева на Тодоров отколкото 10-15 000 на чичо Гошо?

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 01 май 2019 00:47

Добре да ами ако на Тодоров вземе та му "върже"....Ботев са с мисъл за купата,червените са трагични,Лудогорец явно има проблем а Берое доиграват та с малко лудост и голяма доза късмет вземем четири победи един хикс и сме втори?
Те ръководството явно не мислят много но при такъв сценарии ще им се стъжни още повече и ще трябва пак да прекрояваме и то точно преди Евромачовете

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2019 01:23

goro_man написа:Добре да ами ако на Тодоров вземе та му "върже"....Ботев са с мисъл за купата,червените са трагични,Лудогорец явно има проблем а Берое доиграват та с малко лудост и голяма доза късмет вземем четири победи един хикс и сме втори?
Те ръководството явно не мислят много но при такъв сценарии ще им се стъжни още повече и ще трябва пак да прекрояваме и то точно преди Евромачовете

Теоретично и само с две победи може да станете втори.
Иначе плановете не се объркват толкова много, защото баража е три дни след края на първенството.
Просто футболистите ще почиват три дни по -малко .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2019 01:28

От един и същи кръг ли почват в ЕКТ вторият и победителят в баража? Сериозно питам. Ако разликата е единствено в тия 3 дни и плюс един мач, за кво е цялата патаклама изобщо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 май 2019 02:14

goro_man написа:Добре да ами ако на Тодоров вземе та му "върже"....Ботев са с мисъл за купата,червените са трагични,Лудогорец явно има проблем а Берое доиграват та с малко лудост и голяма доза късмет вземем четири победи един хикс и сме втори?

Колев изтъква като причина за освобождаването на Дермеджиев, освен слабите резултати и неинтегрирането на младите. Поне сега разбрахме защо Стаси е титуляр няколко мача вече и вероятно и чие решение е за тримата. Дерменджиев сякаш напук слагаше Стаси титуляр. Един вид демонстративно: "Ей ги ви, младите. Примерно. Размисли по картинка.
Що се отнася до Тодоров... Ами, ако наистина са го мислили това за младите, защо направо не назначиха Тодоров, вместо Дерменджиев? Тодоров работи с младите от супер отдавна. Това би трябвало да означава, е си разбира от работата и има някакъв поглед над положението "отдолу". Плюс това вече се е явявал на служба в извънредни случаи.[offtopic]А за Старшията, бе още отначало се усещаше сякаш няма да е за дълго. Тея слухове започнаха още с назначаването му, и за съжаление или не (не знам как би било. Просто не сменяш пет треньора за една година), се оказаха верни.[/offtopic] Та, така. Пожелавам му успех.
И на Старшията, и на Тодоров. [offtopic]Дали Дерменджиев ще е следващия треньор на Лудогорец?[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 01 май 2019 04:36

Аз пък очаквам с оглед последните действия, заедно с 1-2 румънци да домъкнат и румънски треньор. Нямам никакъв поглед върху тяхното първенство, но си мисля, че от там ще вземат някой с опит да налага и развива младежи. Или треньорът на Динамо или някой от средняците им, който прави моментен "фурор".

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2019 07:27

rhaegar написа:От един и същи кръг ли почват в ЕКТ вторият и победителят в баража? Сериозно питам. Ако разликата е единствено в тия 3 дни и плюс един мач, за кво е цялата патаклама изобщо?

Втория в първенството и победителя в баража започват на една и съща дата - 11 юли. Лудогорец още по-рано -9 юли.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 май 2019 08:14

Какво стана с Холмар нали трябваше в края на април да се прибере и да започва с леки тренировки?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 май 2019 08:29

damyanov1963 написа:Клаудио Раниери е опцията за чужденец. Той си го каза още, като беше треньор на Челси, че няма нищо против да стане на Левски, ако го поканят.

И аз бих станал и метач ако ми предложат. Само да ми дадат и 2 бона заплата. Инак - не.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”