Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 23:20

BadBoy написа:Не съм запознат с определенията, но при положение, че си директор на Българският спортен тотализатор (който е държавен) Иво Тонев като какъв служител се явява :roll:

Ето ти да се "запознаеш" с нещо друго:
"Глава трета.
УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР
Чл. 14. (1) (Изм. - ДВ, бр. 89 от 2005 г.) Член на управителния съвет може да бъде лице, което:
1. е български гражданин;
2. (изм. - ДВ, бр. 73 от 2009 г., в сила от 11.09.2009 г.) има висше образование;
3. не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, освен ако е реабилитирано;
4. отговаря на изискванията на Закона за хазарта;
5. не е съпруг или роднина до трета степен включително по права или по съребрена линия на друг член на управителния съвет.
(2) Членовете на управителния съвет не могат да извършват от свое или от чуждо име за своя или чужда сметка конкурентна дейност, както и да бъдат в договорни отношения или в отношения, породени от избор, с други организатори на хазартни игри.
(3) Членовете на управителния съвет отговарят солидарно за вредите, които са причинили виновно на предприятието."
Някъде пише ли,че Иво Тонев не може да бъде изп.директор в ПФК Левски?Че аз не открих нещо такова?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 фев 2012 23:21

Ми то вече всеки започна да си пише, каквото му е кеф... а гръмките заглавия хващат окото и журналистите това използват ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2012 23:23

blue avalanche, нещо днес не ти е ден :lol:
къде в мнението ми казвам, че Тонев няма право да бъде на ръководен пост във футболен клуб?

Питането ми, като шеф на държавна организация в ролята си на такъв той държавен служител ли е или не?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 23:40

BadBoy написа:blue avalanche, нещо днес не ти е ден :lol:
къде в мнението ми казвам, че Тонев няма право да бъде на ръководен пост във футболен клуб?

Питането ми, като шеф на държавна организация в ролята си на такъв той държавен служител ли е или не?

"къде в мнението ми казвам, че Тонев няма право да бъде на ръководен пост във футболен клуб?"
А,какво,изобщо,казваш?
"Питането ми, като шеф на държавна организация в ролята си на такъв той държавен служител ли е или не?"
А коментар,който няма нищо общо с темата-спам ли е?
Пишеш в Гугъл "Български спортен тотализатор",кликваш върху:"УСТРОЙСТВЕН ПРАВИЛНИК НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН - Lex.bg",намираш глава:"УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР" и там пише:
"3) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 73 от 2009 г., в сила от 11.09.2009 г., доп. - ДВ, бр. 16 от 2010 г., в сила от 26.02.2010 г.) Министърът на физическото възпитание и спорта назначава членовете на управителния съвет, като определя измежду тях изпълнителния директор и сключва договори за възлагане на управлението с всеки от тях."
Видя ли?Не беше хич трудно.И не боли...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2012 00:27

Време ти е да лягаш, явно си й късопаметен...
Има цитирана статия на предните страници и дискутирам цитат от нея, та в крайна сметка законите не е нужно да бъдат цитирани, когато отговорът е елементарен.
Когато ръководиш държавна структура дори и безвъзмездно ставаш държавен служител.

Той и Фурнаджиев няма нищо общо с БФС понеже е шеф на Мото Пфое и те така.

Между другото не си модератор за да се вживяваш нон стоп в тази роля защото е дразнещо, а и забранено, пък ако толкова обичаш да си облечен във власт пиши един ЛС на Стенли да те направи такъв, ако трябва мнение от потребители аз ще дам положителен глас в твоя подкрепа, защото ми става кофти като гледам как се напъваш всеки ден като грешник.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 00:38

Левски” връща крило на “Берое”
"Берое" ще си прибере Тодор Христов от "Левски", стана ясно вчера. Остава само двата клуба да се разберат дали крилото ще се завърне под Аязмото като преотстъпен, или ще бъде купен. Христов отпадна твърдо от сметките на Николай Костов, а преди това трудно хващаше ръка и при Георги Иванов. Талант номер 1 за 2010 г. дори бе пратен при юношите. Христов бе искан и от "Ботев", но отказа офертата на "канарчетата". На "Герена" все още нямат отговор от "Аполон" (Лимасол) за поредната си оферта за Рашид Хамдани. Новото попълнение Кристовао Рамос пък закъсня за тренировката вчера и се готви самостоятелно по-късно. Той трябваше да настани семейството си, което дойде при него в София. "Сините" обявиха, че са предоставили запис от охранителни камери на полицията в Сандански. На него ясно се виждат ултраси на ЦСКА, които са свили предния номер на клубния автобус. Вчера "червените" се похвалиха с постъпката в интернет.
Ха дано и от този да се отървем

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 фев 2012 00:52

BadBoy написа:Време ти е да лягаш, явно си й късопаметен...
Има цитирана статия на предните страници и дискутирам цитат от нея, та в крайна сметка законите не е нужно да бъдат цитирани, когато отговорът е елементарен.
Когато ръководиш държавна структура дори и безвъзмездно ставаш държавен служител.

Той и Фурнаджиев няма нищо общо с БФС понеже е шеф на Мото Пфое и те така.

Между другото не си модератор за да се вживяваш нон стоп в тази роля защото е дразнещо, а и забранено, пък ако толкова обичаш да си облечен във власт пиши един ЛС на Стенли да те направи такъв, ако трябва мнение от потребители аз ще дам положителен глас в твоя подкрепа, защото ми става кофти като гледам как се напъваш всеки ден като грешник.

Нали не мислиш сериозно,че да бъда "модератор" във форум осмисля моят живот на тази земя?
Не си спомням да съм те питал за Фурнаджиев.Или някой друг да го е правил...Смея да тъврдя,че ако ме интересува бих могъл сам да намеря необходимата ми информация.Не се вземай твърде насериозно...
ПП.Поправи ме,ако греша,ама за Иво Тонев няма ли отделна тема?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2012 00:55

Погледни си поведението във форума и ежедневните модераторски забележки които са дразнещи, а и в този си пост отново се правиш на такъв, казах ти, не си този който да казва какво има и какво не, забележка около форума приемам само и единствено от модератор.
Какво има и какво не не ме вълнува, виждам дискусия и пиша по нея, а ако наистина вече не помниш за какво става дума се върни 1-2 страници назад.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 фев 2012 11:32

BadBoy написа:Не съм запознат с определенията, но при положение, че си директор на Българският спортен тотализатор (който е държавен) Иво Тонев като какъв служител се явява :roll:

Има Закон за държавния служител и в него пише кои лица са държавни служители.
Последна промяна от Tommi на 28 фев 2012 11:36, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 фев 2012 11:36

Като гледам по спортал, ще представят болницата като спонсор.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”