Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 29 апр 2019 19:08

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:
icemanbg33 написа:Мен не ме притеснява толкова уволнението на Дерменджиев колкото самият факт че Колев си лъже безцеремонно. Искам да ви припомня, че още не знаем дали реално сме си платили партие за ЕКТ. Така ни казаха, ама колко е вярно не знам.

Не зная кои пари за ЕКТ визираш, ако става дума за наложената глоба, то УЕФА ще си я "задържат", но виж интересно е какво се случва с дълговете на дружеството, защото няма никаква информация по тази тема, а си спомням как преди биеха тъпаните при всеки платен лев към НАП.

Нямам усещането, че Васил Божков е човек, който "бие тъпани". За каквото и да е...

ВБ не, но Пинокио Колев (както някой много успешно го нарече) много обича да бие тъпани и да говори за финанси. Нещо много тихичко го раздава, което е съмнително.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2019 19:09

ralka_levskarka написа:
ЕМИЛ написа:Факт е , че при Г.Д. отбора нищо не играеше .Незнам какво толкова драматизираш и се ядосваш .Да се надяваме да не назначат Хубчев , че тогава ще е много зле положението .

На тъп ли се правиш или нали наистина не разбираш това, което пиша? ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛЪЖИ! По-големи букви нямам.

Колко трябваше според теб да го чакаме ?Излъгана ?!!! Ми дай всеки да ни бие на Герена и шефовете да не правят нищо…

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:09

HardWork написа:
blue avalanche написа:
HardWork написа:...а Черепа и Павката ще продължът да действат по плана.

Който е???

Според мен Черепа няма намерения да плаща 20+ млн. дългове, натрупани от предишните ръководства. Вече един път отказа да оздравява един друг клуб с горе - долу сходни дългове. Ако поговорката за вълка и кожата е вярна, едвали ли ще видите светли дни под божково управление.

Нямам НИЩО против да почнем от нулата! Ако ще и от А окръжна! Ако това е нашата Голгота (виж колко съм актуален).
Успокоява ме фактът, че няма да станем Литекс. Той се падна на вас! ;)
Последна промяна от blue avalanche на 29 апр 2019 19:10, променено общо 2 пъти.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 29 апр 2019 19:09

Аз съм сигурен, че ВБ иска да метне едни 30 мил. в канала вместо да ги остави на внуците си..

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 29 апр 2019 19:11

blue avalanche написа:
eddie написа:Е то каква файда да платиш някой дълг без да се похвалиш после..

Ми аз, като пазарувам в магазина, редовно си плащам дълга(сметката). Ама не се хваля с това... :)

А ако на някой преди теб на опашката, не са му стигнали парите или просто си е взел торбите и си е тръгнал, плащаш ли му сметката и на него?? Не се прави на ощипан, прекрасно знаеш за какво иде реч :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:13

ЕМИЛ написа:
ralka_levskarka написа:
ЕМИЛ написа:Факт е , че при Г.Д. отбора нищо не играеше .Незнам какво толкова драматизираш и се ядосваш .Да се надяваме да не назначат Хубчев , че тогава ще е много зле положението .

На тъп ли се правиш или нали наистина не разбираш това, което пиша? ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛЪЖИ! По-големи букви нямам.

Колко трябваше според теб да го чакаме ?Излъгана ?!!! Ми дай всеки да ни бие на Герена и шефовете да не правят нищо…

Важното е да са честни и искрени! След всеки мач да излизат и честно да си признават: "Биха ни, щото сме слабандурници!" :mrgreen:
Не е ли по–честно и достойно, ако човек е направил грешка с назначаването на Дерменджиев бързо да я поправи? Отколкото да се инати и да се задълбава?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 19:13

ЕМИЛ написа:
ralka_levskarka написа:

Мда, явно си ТЪП. Като не си сигурен в дадено нещо не излизаш да говориш простотии как "смяната не стои на дневен ред" . Лъжец! Лъжец! Пионка! Пинокио!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 19:17

Павел Колев: Абсолютна спекулация, Дерменджиев е треньор на Левски

В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това",

Дерменджиев: Павел Колев ме увери, че не се предвижда треньорска смяна в Левски

Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава

Жалки са!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 апр 2019 19:19

Едно че жалки ами и долни.Човек трябва да има тежест и съвест пред хората да обяви бъдеща рокада.Криеха се до последно и накрая го освободиха като лош треньор може би......Накъде отива отборът е ясно.Просто му помагат по бързо.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 апр 2019 19:22

Който и да дойде му давам макс 6 месеца. :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”