Аз, пък, друго искам да попитам:
НЯКОЙ може ли да разкаже на останалите: какъв ТОЧНО е стилът на футбол, който се опитва да наложи Дерменджиев в Левски??? Все пак минаха 11 мача...
- бърз, директен, с къси пасове и двойни подавания
- тики-така или каквото там
- катеначо
- контраатаки
- дълги извеждащи пасове
Някой? Доброволец?
Щото това, което виждам в момента е: едно си баба знае - едно си бае... Ма сигурно понеже съм тъп...
И тук ИЗОБЩО не поставям въпроса за българи, чужденци, юноши, дъртаци... И не говоря за резултати. Стилът... СТИИИИЛЪТ???
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
-
sokoleto46
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Поздравления за колегата ,който споменава напълно уместно за Дани Младенов ! На фона на безхаберния футбол в нашето първенство Дани Младенов си е класа.Човекът е опитен,левскар (това не се забравя !),не е стар щом е можещ ( справка Г.Илиев !!!).
Има и други такива играчи,които незаслужено се пренебрегват за сметка на недоказани "звезди". А за Дарко Тасевски какво ще кажете ? Някои попита ли го дали иска да се върне в Левски ? Сигурно е малко по-добър от Мариани,който не може да центрира
от 20 пъти поне веднъж като хората.
Има и други такива играчи,които незаслужено се пренебрегват за сметка на недоказани "звезди". А за Дарко Тасевски какво ще кажете ? Някои попита ли го дали иска да се върне в Левски ? Сигурно е малко по-добър от Мариани,който не може да центрира
от 20 пъти поне веднъж като хората.
- blue avalanche
- Контакти:
Дарко Тасевски нали го гледам в Славия? Като зараздавал едни асистенции, като завкарвал едни голове, едни финтове, едно чудо... Желаещите могат и днес да му хвърлят един поглед.
Айде моля...
Хората са го казали:
"Със стари... нов бардак не се прави!"
Ми тъй като сте я подкарали - да си върнем "левскаря" Гаджев, Еромоигбе, Темиле...
Айде моля...
Хората са го казали:
"Със стари... нов бардак не се прави!"
Ми тъй като сте я подкарали - да си върнем "левскаря" Гаджев, Еромоигбе, Темиле...
Хайде емнахме го чичо Гошо.
Джурналята като няма какво да пишат по газетите най-обичат и да вкарват излишно напрежение хеле пък на такива като нас дето за една бройка да отидем в небитието.
След като няма конти и трябва да се чистят дългове приоритет е закрепването на отбора, налагането на младоци (не е задължително да са са си наши геренски) и разчистване на скъпоплатената шлака + време и търпение.
Да на всички ни се искат трофие и читава игра, но това не става с магическа пръчка и небъдници.
Плашещото е че при даден шанс младоците не изороват терена, няма го онова пламъче в очите излизам да победа или да умра и ти си пази краченцата.
Джурналята като няма какво да пишат по газетите най-обичат и да вкарват излишно напрежение хеле пък на такива като нас дето за една бройка да отидем в небитието.
След като няма конти и трябва да се чистят дългове приоритет е закрепването на отбора, налагането на младоци (не е задължително да са са си наши геренски) и разчистване на скъпоплатената шлака + време и търпение.
Да на всички ни се искат трофие и читава игра, но това не става с магическа пръчка и небъдници.
Плашещото е че при даден шанс младоците не изороват терена, няма го онова пламъче в очите излизам да победа или да умра и ти си пази краченцата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
sokoleto46
- Контакти:
Ами добре тогава,ще правим с млади ..... бардака,пък каквото стане !
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Аз, пък, друго искам да попитам:
НЯКОЙ може ли да разкаже на останалите: какъв ТОЧНО е стилът на футбол, който се опитва да наложи Дерменджиев в Левски??? Все пак минаха 11 мача...
- бърз, директен, с къси пасове и двойни подавания
- тики-така или каквото там
- катеначо
- контраатаки
- дълги извеждащи пасове
Някой? Доброволец?
Щото това, което виждам в момента е: едно си баба знае - едно си бае... Ма сигурно понеже съм тъп...
И тук ИЗОБЩО не поставям въпроса за българи, чужденци, юноши, дъртаци... И не говоря за резултати. Стилът... СТИИИИЛЪТ???
Не си тъп и никой не е казвал това. И аз се дразня на някои неща, свързани с Дерменджиев, но ще изчакам времето, в което вече не е треньор, за да генерализирам. Просто има някои външни обстоятелства, които може да го извинят. Може и да не е така. Времето ще покаже. За мен лично, ще е тъпо да го махнат сега. А следващия след него, спокойно ще може да си измие ръцете със ситуацията, "наследството" и тъ нъ. Не знаем и какво ще направи ръководството, за да му помогне.
"Стил". Ще ми кажеш ли отбор в ППЛ с изграден стил в момента? Само не казвай Луноходец, понеже във Варна ги видяхме. Всъщност, ако говорим за стил, може би варненци са едни от малкото притежаващи такъв - по-физически, по-затворен стил на игра. Типичен за Илиан. Ние имахме стил на игра при Роси и есента на 2017. Имахме и изпълнителите за този стил. През пролетта, всичко се срина.
olimpi написа:Хайде емнахме го чичо Гошо.
Емнахме чичо Гошо не заради резултатите, а заради играта. Заради липсата на стил и идеи. Заради безрезултатния махленски футбол. Заради бездушието на българи и чужденци, стари и млади, можещи и неможещи. Заради това, че от както е дошъл на Герена се държи като чужд. Не пожела или не успя да влезе под кожата на футболистите. За това повечето излизат без онова пламъче в очите "излизам да победа или да умра". Този човек няма да извади Левски от летаргията. Той не гори в играта, как да запали другите. Казваш, приоритет ни е чистенето на дългове и закрепването на отбора чрез залагане на младоци. Да, ама тези примадони сякаш са излезли от пансион за благородни девици, а не от школа по футбол. Това са всичко друго, но не и възпитани да побеждават атлети. Когато са попаднали на треньор без цел, без желание, без амбиция, без авторитет, без шампионски дух и манталитет (онова с делиорманци не се брои, там организацията бе създадена от други), най- лесното е да се плъзнат по нанадолнището понеже е без съпротивление.
Имам въпрос по темата. Какви са заплатите на неиграещите Буш, Кабрал, Белмонт, Цветкович и Яблонски? А на уж играещите Паулиньо, Васчук, Рейш, Тиам и Нганиони? Сравни ги с тези на Костов, Юруков, Райнов, Иванов и Миланов. После сравни нивото на представянето им. За "баджанаците" не искам да отварям дума. Особено за един от тях. Как ще затягаме коланите като държим прескъпоплотени за родните стандарти неигращи футболисти? Защо ли си мисля, че причината не е в играчите!
wilge написа:olimpi написа:Хайде емнахме го чичо Гошо.
Емнахме чичо Гошо не заради резултатите, а заради играта. Заради липсата на стил и идеи. Заради безрезултатния махленски футбол. Заради бездушието на българи и чужденци, стари и млади, можещи и неможещи. Заради това, че от както е дошъл на Герена се държи като чужд. Не пожела или не успя да влезе под кожата на футболистите. За това повечето излизат без онова пламъче в очите "излизам да победа или да умра". Този човек няма да извади Левски от летаргията. Той не гори в играта, как да запали другите. Казваш, приоритет ни е чистенето на дългове и закрепването на отбора чрез залагане на младоци. Да, ама тези примадони сякаш са излезли от пансион за благородни девици, а не от школа по футбол. Това са всичко друго, но не и възпитани да побеждават атлети. Когато са попаднали на треньор без цел, без желание, без амбиция, без авторитет, без шампионски дух и манталитет (онова с делиорманци не се брои, там организацията бе създадена от други), най- лесното е да се плъзнат по нанадолнището понеже е без съпротивление.
Имам въпрос по темата. Какви са заплатите на неиграещите Буш, Кабрал, Белмонт, Цветкович и Яблонски? А на уж играещите Паулиньо, Васчук, Рейш, Тиам и Нганиони? Сравни ги с тези на Костов, Юруков, Райнов, Иванов и Миланов. После сравни нивото на представянето им. За "баджанаците" не искам да отварям дума. Особено за един от тях. Как ще затягаме коланите като държим прескъпоплотени за родните стандарти неигращи футболисти? Защо ли си мисля, че причината не е в играчите!
Ами те футболистите не са виновни че са неможачи или рахитични като СИ.
Ръководството трябва категорично да каже: сега ще спасяваме отбора ...и да се разгони шлаката, нещо , което започнаха, но не довършиха.
Явно големите заплати демотивират повечето играчи, но Славо продължава да вкарва и да носи отбора.
ЧГ изглежда мек, но трябва да се отчете в какви условия и материал работи (явно и не е скъп), факт е че няма подобрение в играта и няма дух. Явно ни трябва треньор идиот тип Клопо, който да ги ТЕПА в съблекалнята ако искаме да се размърдат, алтернативата е бавно с търпение налагане на младоци (Юруков, Кабов, Найденов, Петковите от нашите и взимане ако можем на други, но не виждам кой ще иска да дойде при нас.)
От чужденците трябва да останат такова, които придават класа на отбора и играят за мен това са Холмар (дано се оправи), Тиам и Мариани...другите да се продават преотстъпват и т.н. и НЕ няма да се славизираме заради много неща. Дотук оптимистично.
И накрая, аз след последните година две не съм много оптимист дали ще ни бъде , вече не съм толкова млад и избягвам излишни емоционални сривове като последния ни мач.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Към момента целта пред отбора е същата от 2-3 години насам: участие в Уефа и при добър жребий преминаване през 2 квал. етапа.
- blue avalanche
- Контакти:
С този антифутбол, който практикуваме в момента, каква УЕФА, какви кръгове, какви 5 лева???
И да добавя нещо:
При Дерменджиев забелязвам АБСОЛЮТЕН РЕГРЕС по отношение статичните положения!!! Някакъв там хвърля топката в нак.поле, останалите - "юруш на маслините" и ако някой барне топката - добре, ако ли не - "не губете тираж, има следващ тираж"! И така до безкрайност. НИЩО заучено, НИЩО отработено!!! Кога за последно вкарахме гол с глава? Гол от пряк свободен удар? Заучени комбинации - кога?
И това, че "другите" нямат стил не е оправдание за това, че ние нямаме!
И да добавя нещо:
При Дерменджиев забелязвам АБСОЛЮТЕН РЕГРЕС по отношение статичните положения!!! Някакъв там хвърля топката в нак.поле, останалите - "юруш на маслините" и ако някой барне топката - добре, ако ли не - "не губете тираж, има следващ тираж"! И така до безкрайност. НИЩО заучено, НИЩО отработено!!! Кога за последно вкарахме гол с глава? Гол от пряк свободен удар? Заучени комбинации - кога?
И това, че "другите" нямат стил не е оправдание за това, че ние нямаме!