Тоя Рикадиньо изпусна някъде около 8-9 гола .
Тази вечер няма призиви че ще стават шампиони
Сега са домакини на Враца и Пирин ...предполагам че след тези два мача няма да може да се говори с тях
Особено ако бият с 5-6:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:Ние сме много зле , но и подуенци нищо не направиха срещу втория по сериозен отбор с които играха -две загуби са си две загуби.
Тоя Рикадиньо изпусна някъде около 8-9 гола .
Тази вечер няма призиви че ще стават шампиони![]()
Сега са домакини на Враца и Пирин ...предполагам че след тези два мача няма да може да се говори с тях![]()
Особено ако бият с 5-6:0
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:Локо и Левски правят доста силен мач и ще си вкарат поне още 2-3 гола
Пред "Българска армия" е баси простотията, тея се псуват като селяндури
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Грешка на Костов е, че остави Краев и Митков на пейката плюс нелепата контузия на Петрис и първото Левски не можаха да се организират и си стана 2:1
TristaNNN написа:k20dan4o написа:Нали все ни ядете. Къде са днес вашите верни феньове ???
На море, в Ловеч, топло им е, чакат новия стадион, гледат Ман С - Арсенал ???
В дупките са, докато чакат мача на Левски с трепет и надежди.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:TristaNNN написа:k20dan4o написа:Нали все ни ядете. Къде са днес вашите верни феньове ???
На море, в Ловеч, топло им е, чакат новия стадион, гледат Ман С - Арсенал ???
В дупките са, докато чакат мача на Левски с трепет и надежди.
Ей ги бееее, наизлязоха от дупките припоците - тонизирани и по-превъзбудени отвсякога.
![]()
![]()
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта