Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Чакали, мърши, умрели... сутрешната доза биСЕРИ на динамовци. 

Това беше посветено на истинския родолюбец П Е Л И то.Хайде пели набележи си някой фалшив инвалид.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Това беше посветено на истинския родолюбец П Е Л И то.Хайде пели набележи си някой фалшив инвалид.
Още малко ще те трая и ще ти скапя телефона...!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- darkblue67
- Контакти:
CSKA 78 написа:Dust написа:Тоя НЕМ ще се окаже Оникален специалист, дано да изкара два месеца начело на ЦСКА-София
Да видим кои са конкурентите ни! Петев на делиорманци, Костов на Динамо-София, Рибарски на Числата и Ил.Илиев на Черно Море! Никой от изброените не изпъква с визитка, така че на хартия НЕМ е по-добър от тях! Останалите са треньори на по-слаби отбори, което ги поставя надолу в класацията! Например Бакеро, който може да е добър треньор, но не е факир! Разполага в Славия с определени футболисти, и ако се преборят за първата 6-ца, ще е голям успех за тях!
Остава "маестрото" да покаже и на практика - на терена, че е по-добър от останалите! Което както съм писал би трябвало да не е особено трудна задача, с оглед потенциала на изброените най-горе специалисти! Ако не се справи, ще го сменим и толкова!
Добър, добър колко да е добър? Последните пет години не се е задържал повече от година в един клуб и е уволняван за лоши резултати.
ЦСКА (София)
През юни 2018 г. той подписа договор с българския ЦСКА София. Той беше уволнен през февруари 2019 г., въпреки че достигна 45 точки след 20 мача в Първа лига.
Щурм Грац
На 12 юни 2019 г. беше обявено, че Ел Маестро е подписал 2-годишен договор с австрийския Щурм Грац. Той беше уволнен на 25 юни 2020 г. след серия от седем загуби в осем мача. По време на 29-те мача под управлението на Ел Маестро отборът достигна разочароващите 37 точки.
Ал-Тавун
На 12 март 2021 г. той беше назначен за мениджър на клуба от Саудитската професионална лига Ал-Тавун. На 22 август 2021 г. той беше уволнен от Ал-Тавун.
Гьозтепе
На 8 септември 2021 г. отборът на Гьозтепе обяви споразумение с Ел Маестро, който беше договорен за 2 сезона. Но след 6 поредни загуби, той беше уволнен на 7 март 2022 г. само след 6 месеца.
ЦСКА (София)
Маестро се завръща в ЦСКА на 29 юли 2023 г. Дебютира начело на тима на 3 август 2023 г. в среща реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите срещу румънският Сепси,той беше уволнен на ?????
За разлика от теб имам чувство за хумор и самоирония.А самоиронията е присъща на умните,интелигентни хора.
Аз самоирония не съм видял в никой от тукашните припстъри,все са прави,мислещи и знаещи,компетентни,много чели,много видяли.
Който ги подразни е глупав и се употребява модератора като паладин
Аз самоирония не съм видял в никой от тукашните припстъри,все са прави,мислещи и знаещи,компетентни,много чели,много видяли.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong написа:За разлика от теб имам чувство за хумор и самоирония.А самоиронията е присъща на умните,интелигентни хора.

Имаше тук един Менса. Вижте се разберете по между си кой да оглави класацията...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Der Schmarotzer написа:gihuelo написа:Der Schmarotzer написа:Какво е общото между Сепси и Цска Тире София? Бурният секс, при който вторите са в ролята на булката!
Залавие в спортен всекидневник:
"След бурния секс снощи, Сепси докара на Цска Тире София сепсис на устните!"
Много акъл има в теб ! Личи си по вицовете![]()
Мислех че vlong е най..най ... най ама и ти си талант.
На български се каза ум. Ама то ДНК-то ти е такова едно с полумесец и звездичка.
Шоп съм ,ако знаеш какво значи това и си чул какво е.

ugly bug написа:realno написа:ugly bug написа:dedko2022 написа:vlong написа:Една друга статистика е от 2006/7.
Левски в група на ШЛ!
Умрялото не успя ,новото пък хич
Ами от 2006 са точно 17 години.
Скапах му телефона и не може да ползва калкулатора за да ги сметне...
![]()
![]()
По - лесно се смята като се извадят последните 8 оранжеви години.
Трудно ви е! Виждам го..!
Децата смятат на пръсти, но вие с тези копита.....
Мозъкът не е като веждите. Ако го нямаш не можеш да си го нарисуваш.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Dust написа:CSKA 78 написа:И защо Стаяуа да са продали мача?! Остави конспирациите, аз не съм им фен! Но вярвам на това, което виждат очите ми! И изпълнителите на дузпите не ги изпълниха като професионалисти, при това срещу вратар/защитник без никакъв опит!
И всичко е било яко дирижирано да изгонят основния вратар, да се стигне до изпълнение на по СЕДЕМ дузпи и т.н.
Бягай в някой форум където си вярвате на идиотщините
И за какво им трябва всичко да е дирижирано, Смислов?! Достатъчно е да се хванат няколко души от противниковия отбор! Понеже това е някакъв прецедент във футбола и никой преди това не го е правил! Ха-ха!

ПП Да знаеш колко отбора от Италия изгоряха през последните 2 години, и за какво?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!