Мнениеот CSKA 78 » 04 авг 2023 21:28
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:Добре де мааму стара, как може румънците да имат такива стадиончета, а ние НЕ?! Нали имаме министерство на спорта?! Като знам през соца колко по назад от нас бяха...
Ами...такива като теб, или подобни постоянно пускат жалби срещу стадиона ни! В БГ не може да има нови стадиони! Тук е джунгла, в която е по-важно на другия да му е по-зле!

Защо, като мене, покажи поне една жалба, която съм пуснал. Даже написах, че дори и да се жертва минимална част от парка ще си заслужава, само и само да се махне тоя цирей от центъра на София. И това са глупости, че камионите няма откъде да минават и ще трябва да се сече гората, ами ПТС-те на БНТ от къде минават?!
Написал съм подобни на теб, да се разбира като клубна принадлежност! Затова е малко лицемерно фенове със син акцент да задават подобни въпроси, като "Защо нямаме нови стадиони"?! Разбира се, ти си изключение, но знаем какво представляват изключенията!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!