mikata написа:Икена и Лима нямат място в Левски.
То да бяха само те.
Защо ли ми се струва, че младият Бачев е по-добър от опитния Колев.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Икена и Лима нямат място в Левски.
Ами ние използвахме 2 състава днес и те можеха да го направят.alexdb написа:А ти по-доволен ли си, че ни размазват?
Не ми се мисли какъв щеше да е резултатът, ако тия не бяха играли и друг мач днес :)
Aronaks написа:Бай ви Мажоритаря потрива доволно ръце, комарджията му с комарджия.
THE G.A.M.E написа:Ами ние използвахме 2 състава днес и те можеха да го направят.alexdb написа:А ти по-доволен ли си, че ни размазват?
Не ми се мисли какъв щеше да е резултатът, ако тия не бяха играли и друг мач днес :)
Формацията ни през 2-рите 45 мин. определено се понрави в оф. план.
Както те изпуснаха още 4-ри чисти положения, така и ние изпуснахме 3-4.
Не видях някакво игрово размазване, видях фрапантни наши-индивидуални-непредизвикани грешки.
А че сме далеч игрово и ментално от Звезда и Баник на този етап, е ясно.
Но не съм съгласен да изтъкваме... Типично по български, само негативните неща.
mikata написа:Не появи ли се опорен халф който може да подава и напред ще тегло :oops:
vvessel написа:Първото полувреме отговорно мога да кажа, че направо ни смачкаха. Не ни дадоха да мъцнем. Второто беше коренно различно и доста интересно, но не знам каква беше причината да ни се отворят толкова положения от които вкарахме половината. Дали заради нашите смени или заради треньорски указания, но играхме доста по раздвижено в атака и с много грешки в защита. И двамата ни бекове бяха добре в атака и зле в защита и от там паднаха и головете. Можеше и повече да ни вкарат, а ние също изпуснахме, но много показателно е, че вкарахме два гола последните 5 минути, когато чехите се бяха поизморили. Оказа се, че са играли без смени цял мач и затова явно успяхме да направим нещо.
Сангарето тоя мач изглеждаше класа. Ако всеки път играе така, в края на сезона ще го лапнат поне за 2 милиона. Колев за пореден път много зле. Също и куршума и Лима. Лима довкара една топка, дето и баба ми би се справила, иначе тотал щета. И в защита не го видях да се връща да помага . И тия двамата са с най- големите заплати. Това означава, че и с големи обезщетения ще си тръгнат, щото не вярвам някой да ги купи.
Чудя се каква е концепцията на треньора като игра, защото нещо не мога да схвана защо бековете непрекъснато са в атака и влизат навътре, а крилата стоят повече на тъча и рядко ги виждам да покриват зоната на бека, както би трябвало да бъде. Вероятно за това и пуснахме толкова голове. Сега слушам и мнението на Нико Петров и той си каза , че организацията във фаза защита е минус нула :)))
Ще видим натам как ще вървим и дали ще вземем нови, защото ако не вземем ще сме оле- мале.
Е, то исторически погледнато, съседите ни почти винаги са ни думкали във всички отборни спортове.Till.Lindemann написа:Моля те, кажи ми, понеже каза за Звезда и Баник, от кой друг отбор на запад от Бг, ние сме по-силни?
Може да има някои босненски или черногорски овчари, и до там.
Ментално и игрово сме 20 години след нормалните хора в нормалните държави.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, Highlander, miro_rz, tmanolov и 27 госта