Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 27 май 2020 10:55

peliforewer написа:
W84me написа:Ново тире чакайте, тире на квадрат ще правят тиретата.

Жив ли си, беше се покрил покрай тези акции и корпулентни дарения. Винаги съм казвал че си скрит цесекар, заговори ли се за ЦСКА и веднага си на линия.

Просто имам пари и ходя напред назад. Дреме ми за даренията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 май 2020 10:57

realno написа:
miro_rz написа:

ЦСКА-София-1948? :mrgreen:

Най - новото от интервюто на Найденови : Литекс - ЦСКА - София - 1948
Както е тръгнало ще припознаете цяла северозападна и централна България само за да има отбор с името ЦСКА. Автентичността е не е важна.

+1
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 май 2020 11:03

Martinez1948 написа:
realno написа:
miro_rz написа:

ЦСКА-София-1948? :mrgreen:

Най - новото от интервюто на Найденови : Литекс - ЦСКА - София - 1948
Както е тръгнало ще припознаете цяла северозападна и централна България само за да има отбор с името ЦСКА. Автентичността е не е важна.

+1

Martinez-Sofia-1948 :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 май 2020 11:17

W84me написа:
peliforewer написа:

Жив ли си, беше се покрил покрай тези акции и корпулентни дарения. Винаги съм казвал че си скрит цесекар, заговори ли се за ЦСКА и веднага си на линия.

Очаквай обаждане от Стефан Стоянов от радио Левски, как може да пътуваш насам натам и да харчиш пари докато Левски е пред фалит. :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 май 2020 12:00

goshev написа:Martinez-Sofia-1948 :lol:

Нееее, нее аз бях до 2016та. Вече няма ЦСКА. Има ГМОта , тирета, числа, безпринципност, нагаждачество, антиморал, интересчии.
ЦСКА приключи достойно според мен , сезон във В група с пълни стадиони ( за бг стандартите).... отбор само с българи, спечелен трофей пред 35к зрители..... преди това 43к на Стоичков.... И после всичко се обърна на 180.

Но цирка продължава, който мен ме забавлява и то доста.... особено нагаждачеството на припоците. 4г. години псуваха по Цветомир, а сега му казват ''ми ако няма ГГ ще има Найденов, примерно'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За това аз казва да не се смеят много много на Пеевски, че току виж утре да не стане и той Господин Делян ...... !
Понеже и ГГ до 2014 беше джуджето-помак- педерасссс, а пък 2016 се превърна в Господин Гриша....!
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 май 2020 12:03

peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:

Очаквай обаждане от Стефан Стоянов от радио Левски, как може да пътуваш насам натам и да харчиш пари докато Левски е пред фалит. :).

Спокоен е, защото си имат Тиквата и Шиши. Държавен отбор няма как да фалира.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 май 2020 12:16

Фен: Това, което можем да направим, положителното е... след свинщината, която се случи с Литекс, след горчилката, която изпихме тези 4-5 години, ако сега го направим и това нещо, по-добре да се закриваме.

Кюстендилеца: Стадион, емблема и фенове! Но видя емблемата колко върна феновете. Очаквахме да сме по 10 000, останахме си същите. Ти държиш да бъде вашето дружество.

Цветомир : Не, там е за ниво Гьонов
Кюстендилеца : Неее, стига бе човеккк

И са ко' бъдещето ви зависи от Гьона ?

Честно ви казвам голям кеф ми е да гледам припоците как се гърчат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нали бяхте 99,99999999% от ОБЕДИНЕНА ЧЕРВЕНА ОБЩНОСТ , БЕ !!!! Нали след 2016та само 20 глупака вече не идват на стадиона, 20 предатела, купени, продадени....
Мъй малеее въй въй въй.....

#БъдетеЗдрави #ГришаТиСиЧовека #обръщалка #палачинка

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2020 12:34

peliforewer написа:Очаквай обаждане от Стефан Стоянов от радио Левски, как може да пътуваш насам натам и да харчиш пари докато Левски е пред фалит. :).

И за тия от Дарик ме боли фара, подлоги.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 май 2020 12:41

W84me написа:
peliforewer написа:Очаквай обаждане от Стефан Стоянов от радио Левски, как може да пътуваш насам натам и да харчиш пари докато Левски е пред фалит. :).

И за тия от Дарик ме боли фара, подлоги.

Лошо, всичко детско е умряло в теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 май 2020 12:51

Кюстендилеца: Мачкани сме вече 30 години, всички са говеда, как така става? Ние сме "армейци" като теб, не сме ли заедно...
Тъй катооо стане :lol: :lol:

Върни се в “Левски”