Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2023 13:01

rsk написа:Проблемът на Илич и на Джон-Смит-Маестро е, че им липсва ловешко ДНК. Или трябва да се назначи Загорчич, или Кирил Динчев. Да, Киро е гуру във fitness coaching-a, но би паснал идеално като треньор на първия отбор. Има две изключително важни качества - ловешки кадър е и баща му е охрана на Гришата. Гарантиран успех.

Е, на Албан Буши кво му е, примерно? Теб да не са те баннали у другия форум, че прописа тук или следиш за вражи елементи, които да докладваш където трябва :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 13:13

gihuelo написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:...
Айде в дупката и да не забравиш лекарствата .... Силни са ама сигурно ще се оправиш.

Казах, че имам морален дълг да поставям теб и себеподобните ти на място, кое не разбра?
А тия дни тази задача е толкова приятна и весела, почти като коментарите на припоците за лятната селекция на Вековния Левски. 8-)

Ти никога не си сложил някой някъде .
Просто нивото ти е невероятно ниско.
Само един те бие ,където скоро се научи да качва снимки.
Иначе всички ти се смеят , ама явно не си разбрал :) ТО и за това се иска малко акъл.

Музикааааа. Много приятна музика, не спирай. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 13:16

realno написа:Припоци, от сега мога да ви кажа кой ще смени маестрото на футбола. Жокер, сърбин с голи глезени и с поглед на недоспал. :)

Аз така и не разбрах като какъв да приемаме Маестрото - сърбин или англичанин? Или може би хибриден модел, сърбо-англичанин?
Моля за помощ от прип... от приятел!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 авг 2023 13:18

Гледа Дани Ганчев Илич на поляната - чука пички
-Я,саше откъде такъв късмет?
-Ти не знаеш ли,под моста на Осъм златна жаба има.Хващаш я,и ти изпълнява едно желание.Само,че внимавай,че тя еее...
Данило вече бил на магистралата за Лоич.
След три дена отива пак при Сашето,а отзад керван с тирове на,, Пепси,,
-Абе ,ква е тая жаба,казах и -Искам да бия Сепси,пък глей кво стана,зарит съм с Пепси.
-Ами,много си бърз,тъкмо ти казвах ,че е малко глуха.Ти да не мислиш че съм искал Чука пички
САМО ЛЕВСКИ!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 04 авг 2023 14:52

Aз не мисля че тея Апоел беер шава са някакъв непреодолим отбор, много си е добър жребия според мен. Отделен въпрос е, че говедата нетрябва да се мислят за отбор, след като с единия крак са от няколко години пред закриване, нищо че биха два-три мача.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 15:33

DanailG написа:Aз не мисля че тея Апоел беер шава са някакъв непреодолим отбор, много си е добър жребия според мен. Отделен въпрос е, че говедата нетрябва да се мислят за отбор, след като с единия крак са от няколко години пред закриване, нищо че биха два-три мача.

Смятай какъв дух притежава Вековния Левски, а? 8-)
[offtopic]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 04 авг 2023 16:01

Аз никога няма да скрия, че се възхищавам на това, което направиха и правят, защото най-лесното беше да сложите едно ейййй такова тире и да кажете другите припознаха защо не и ние, но все пак Наско и тн запазиха поне засега клуба ви, докато един друг комплексар заедно с провинциални фенове на ЦСКА закриха един велик клуб и си играйкат вече шест години на припознаване.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 авг 2023 16:37

Наздраве ;)

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 04 авг 2023 17:18

vlong написа:Гледа Дани Ганчев Илич на поляната - чука пички
-Ти не знаеш ли,под моста на Осъм златна жаба има.Хващаш я,и ти изпълнява едно желание.Само,че внимавай,че тя еее...
-Абе ,ква е тая жаба,казах и -Искам да бия Сепси,пък глей кво стана,зарит съм с Пепси.
-Ами,много си бърз,тъкмо ти казвах ,че е малко глуха.Ти да не мислиш че съм искал Чука пички

Братчед, наистина ли ти е толкова "багажа"!?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2023 17:19

ugly bug написа:
vlong написа:Гледа Дани Ганчев Илич на поляната - чука пички

Братчед, наистина ли ти е толкова "багажа"!?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Що, ще го цаниш за тренер на тирето ли :roll:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”