Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2023 22:31

THE G.A.M.E написа:Помним каква оранДжево-тирейска тирада бе, когато Левски бе отстранен от Ларнака ли, к'ви беха ония, с общ резултат 0-7.
Тогава мнозина разумни люде призовавахме за смирение, щото не знаеш какво пък е приготвила вселената за твоите любими, ама ................................................... :lol:

Да, след 100 години... :lol: От тогава ли чакаше да кажеш "Аз казах ли ви" :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 авг 2023 22:36

Тирейци, кога ви е жребия за следващия мач в Европата? :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2023 22:36

dedko2022 написа:Динамов, превъзбуден си! Няма база за сравнение между Харпуна и тези дето ни мачкаха днес! Просто лошият жребий съвпадна със ужасно слабата форма на отбора в момента. Разбирам , че за вас е голям успех да минете един кръг в ЕКТ, но Ще ви видим срещу малко по-сериозен отбор. ;)

Братле, след такъв разгром от световно неизвестен отбор по-добре си трай, да не се излагаш. Аз Левски не само не съм го защитавал, но и съм го критикувал, когато се е дънил. Сега имам право и да се радвам. На времето имах един колега върл цесекар и когато биехме ЦСКА той на другия ден викаше - А, знаеш ли колко ми пука, аз му отговорих - Ами тогава недей да се биеш в гърдите какъв цесекар си, щом не ти пука!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2023 22:40

Леле-мале......
Шепшат тирето с общ резултат 6-0, а заглавието, от което дори припоците трябва да се срамуват, е:
ЦСКА-София (София) се сбогува с Европа след истинско фиаско срещу Сепси
:lol:
Ако на мястото на нашепшените бяха Левски, примерно, щеше да четем думички като "унизително", "срамно", "удавени", "пребити", "тежък нолдаун" и т.н.
Ей затова сега цяла нормална футболна България ликува след като измамата бе разкрита и унизена, поставена на място и пребита като микренско куче, болно от бяс!
А оня герой, де коментира публиката на Левски, докато играе любимото му Тире, е най-показателният пример за това колко тачите афро трупата си и как трепетно следите Вековния! Завинаги верните ... на левскимразието си!
Айдееееееее, обратно "под карантина"! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 03 авг 2023 22:40

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:Динамов, превъзбуден си! Няма база за сравнение между Харпуна и тези дето ни мачкаха днес! Просто лошият жребий съвпадна със ужасно слабата форма на отбора в момента. Разбирам , че за вас е голям успех да минете един кръг в ЕКТ, но Ще ви видим срещу малко по-сериозен отбор. ;)

Братле, след такъв разгром от световно неизвестен отбор по-добре си трай, да не се излагаш. Аз Левски не само не съм го защитавал, но и съм го критикувал, когато се е дънил. Сега имам право и да се радвам. На времето имах един колега върл цесекар и когато биехме ЦСКА той на другия ден викаше - А, знаеш ли колко ми пука, аз му отговорих - Ами тогава недей да се биеш в гърдите какъв цесекар си, щом не ти пука!

Критиката си е критика, но да сравняваш Харпуните с тези си е нелепо! Днес поведението на нашият отбор бе срамо, не резултата, защото смятам , че имаме не лоши футболисти. Ще видим в края на първенството как ще са нещата.
Иначе наистина ви разбирам радостта от отстраняването на един съперник. Не ви се случва често! Айде честито и наздраве! :)

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 03 авг 2023 22:43

НЕСТОР ЙЕВТИЧ.............Едното сръбско менте падна 0:2, второто сръбско менте удвои резила 0:4.Толкоз за Харпуна..........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 авг 2023 22:44

Този резултат дори няма дума с която да се опише
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2023 22:45

TristaNNN написа:Леле-мале......
Шепшат тирето с общ резултат 6-0, а заглавието, от което дори припоците трябва да се срамуват, е:
Ако на мястото на нашепшените бяха Левски, примерно, щеше да четем думички като "унизително", "срамно", "удавени", "пребити", "тежък нолдаун" и т.н.
Ей затова сега цяла нормална футболна България ликува след като измамата бе разкрита и унизена, поставена на място и пребита като микренско куче, болно от бяс!
А оня герой, де коментира публиката на Левски, докато играе любимото му Тире, е най-показателният пример за това колко тачите афро трупата си и как трепетно следите Вековния! Завинаги верните ... на левскимразието си!

Ти ли хвърля бомбите бе ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 03 авг 2023 22:45

Брей числото връща един гол......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2023 22:45

TristaNNN написа:Леле-мале......

Естествено, че така ще пише. На вас тва ви е ежедневие, всеки път, изключвайки епизодични проблясъци.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”