Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 03 авг 2023 12:15

k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:
k20dan4o написа:Айде сега един въпрос за 100 хил. Кога последно твоите любимци са играли в ЕКТ срещу отбор шампион на страната си???
И още един - кога за последно твоите са играли напролет в ЕКТ ??? Сериозно питам.

Щях да напиша, че не си прочел всичките ми коментари на твоя по-горен, но явно си ги прочел! И сега се опитваш да се измъкнеш по тъча с "викторина"?! Муа-ха-ха! И какво общо имат твоите въпроси с това, че в момента сте много слаби?! :lol: :lol:

Казах че сериозно питам, но не съм и очаквал да ми отговориш. То даже и гугъл не знае.
А че сме слаби, така е, но това може само да те радва.

Пак опитваш ня`кви "прийоми"! Ха-ха! Когато ми отговориш на въпроса, тогава и аз ще отговоря на твоя! ;)
Ще ви пожелая късмет с Астана, ще ви е нужен!

ПП направил си миш-маш от постовете, както прави отборът ти в ЕКТ, но ги оправих! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2023 14:36

TristaNNN написа:Припоците тотално са изплискали легена, щом са хванали да ми правят поведенчески анализи и психо портрети. :lol:
Чак коментират какво пиша в синия подфорум, явно там кибичат през повечето време. Баси тъжното и тежко бреме е припощината...
Разбирам, че Левски ви е неизлечим комплекс, както впрочем вече и Разград, ама нямате ли си отбор, треньор, стадион и мачове да си коментирате. Жалки или не, не си ли ги обичате афро топкоритачите?
Айде поне изчакайте нашия мач довечера, междувременно си сложете мастика и Пиринско в хладилника, вземете си кренвирши и слънчоглед за мезе, като нормални припоци. Дотогава по-спокойно и в дупките!

Трахизан, за довечера... както се разбрахме..!
Палиш знамето, мяташ бомбите бегом навън..!
Пътьом може да теглиш и по една майна на Рунтавия и баба Илийца..!
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2023 15:00

ugly bug написа:
TristaNNN написа:Припоците тотално са изплискали легена, щом са хванали да ми правят поведенчески анализи и психо портрети. :lol:
Чак коментират какво пиша в синия подфорум, явно там кибичат през повечето време. Баси тъжното и тежко бреме е припощината...
Разбирам, че Левски ви е неизлечим комплекс, както впрочем вече и Разград, ама нямате ли си отбор, треньор, стадион и мачове да си коментирате. Жалки или не, не си ли ги обичате афро топкоритачите?
Айде поне изчакайте нашия мач довечера, междувременно си сложете мастика и Пиринско в хладилника, вземете си кренвирши и слънчоглед за мезе, като нормални припоци. Дотогава по-спокойно и в дупките!

Трахизан, за довечера... както се разбрахме..!
Палиш знамето, мяташ бомбите бегом навън..!
Пътьом може да теглиш и по една майна на Рунтавия и баба Илийца..!
;)

.... и като се събудиш - краката ти отвити, гърба потен, Пиринското се стоплило, а любимия ти отбор пременен отново в оранжево. :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 авг 2023 15:44

Аа не ,любимия му Левски в оранджаво?!?!?!
САМО ЛЕВСКИ!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 авг 2023 15:48

Ще стане интересн ако Лудогорец се падна с Олимпия Любляна :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2023 16:15

maxi1914 написа:Ще стане интересн ако Лудогорец се падна с Олимпия Любляна :)

И какво, 2019 г ни елиминира в ШЛ Ференцварош, но по-късно в групите на ЛЕ ние тях!!! Тей че....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 авг 2023 16:30

k20dan4o написа:
maxi1914 написа:Ще стане интересн ако Лудогорец се падна с Олимпия Любляна :)

И какво, 2019 г ни елиминира в ШЛ Ференцварош, но по-късно в групите на ЛЕ ние тях!!! Тей че....

С Петев ще е трудно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2023 16:59

Домуса издърпа с два дена мача в Астана да може да имаме с два дена повече за реанимация преди дербито с Тирето.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2023 17:19

k20dan4o написа:Домуса издърпа с два дена мача в Астана да може да имаме с два дена повече за реанимация преди дербито с Тирето.

Той ще отложи мача с -, според мен.
Не за друго, ми ще трябва да ги опердаши много яко, което не е добре за "продукта" на този етап от първенството.
Ще ги съжали засега.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 03 авг 2023 20:25

Бусато сам изхвърли тирето от Европа.

Върни се в “Левски”