Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 21:45

zieek91 написа:Изображение
Изображение

TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците. :)
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте. :mrgreen:

Доообре :)

Утре пак, дай Боже. 8-)
Пожелавам си даже в момента, в който ви ушепшат с голче, Левски да вкара след рикошет, та да си понашаря малко коментарчето.
Ама аз, за разлика от теб и себеподобните ти, не се крия в дупката ако Левски пада, а правоприемникът на Литекс бие, и така отново до следващите мачове.
Вижте се, бе, завинаги верни! :oops:
Тая тема тука е толкова показателна за припощината ви, че няма накъде повече.
Това с уговорката, нали, че пропагандата не ви е спуснала враг, ама те даже и шаманите оранжеви не знаят къде се намират в момента. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 авг 2023 22:27

TristaNNN написа:
Изображение

TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците. :)
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте. :mrgreen:

Утре пак, дай Боже. 8-)
Пожелавам си даже в момента, в който ви ушепшат с голче, Левски да вкара след рикошет, та да си понашаря малко коментарчето.
Ама аз, за разлика от теб и себеподобните ти, не се крия в дупката ако Левски пада, а правоприемникът на Литекс бие, и така отново до следващите мачове.
Това с уговорката, нали, че пропагандата не ви е спуснала враг, ама те даже и шаманите оранжеви не знаят къде се намират в момента. :mrgreen:

Споко, няма да коментирам повече по горния ти шизофреничен пост, макар, че си е за пример в специализираните учебници :) . Пиша само да потвърдя, че във ваш'та тема ти наистина не се криеш,,, но те пък не те търсят,,, и то не само когато Динамо падне. Просто си полунелегален, като един не много умен, но по селски хитър виден български "партизанин" едно време. :)
Последна промяна от zieek91 на 02 авг 2023 22:31, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 авг 2023 22:27

Маестрото имал недовършена работа в имитираща продукт. Дано ви довърши и обратно в Ловеч. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 авг 2023 22:33

TristaNNN написа:
Изображение

Утре пак, дай Боже. 8-)

От Хамрун не си шарил коментарчета :) Помниш ли миналата година по това време ?
То добре че е тази тема за да напишеш нещо :mrgreen: Шото във вашата си отдавна разкрит и си по-нисък от тревата.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 02 авг 2023 23:04

CSKA 78 написа:Малка корекция на горния ми коментар: Става въпрос за шампиона, но не като сила, а като обстоятелство! ЦСКА също можеше да стане шампион!
Но в нашата "мила" родна Първа лига шампионът получава най-много възможности да влезе в някоя от груповите фази на трите лиги на ЕКТ!

Ти това го разбра на третата година от създаването на ЛК ли Армеецо...Мухахаха

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 02 авг 2023 23:09

CSKA 78 написа:
vlong написа:
CSKA 78 написа:Малка корекция на горния ми коментар: Става въпрос за шампиона, но не като сила, а като обстоятелство! ЦСКА също можеше да стане шампион!
Но в нашата "мила" родна Първа лига шампионът получава най-много възможности да влезе в някоя от груповите фази на трите лиги на ЕКТ!

Жорж пали свещ ,че не е станал шпион,щото тогава новия капитал щеше да е 25 млн. а осирането голямо и грамадно (израз на стратега).Сега си спести 5млн.и ши ги вложи за колибка на Пухчо

Съмнявам се, че си разбрал скритата ми мисъл, която не е чак толкова скрита, но за умни хора! Едва ли, ако ЦСКА беше станал шампион щяхме да пишем за провали и други подобни! Защото Балкани и Олимпия, ако ни се бяха паднали на нас, щяхме да преминем през тях! Илич беше слаб треньор, но при него играехме защитно, и със сигурност щяхме да ги прескочим! Тогава щеше да стане много трудно да изгоним Илич, но всяко добро за зло! Ха-ха! Докато треньорът на делиорманци е слаб и в защита, но и в атака! И ако не бяха станали шампиони, съответно да имат нашия "късмет" със Сепси, тогава щяха да отпаднат! :shock: :mrgreen:

Айде сега един въпрос за 100 хил. Кога последно твоите любимци са играли в ЕКТ срещу отбор шампион на страната си???
И още един - кога за последно твоите са играли напролет в ЕКТ ??? Сериозно питам.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2023 23:13

k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:
vlong написа:

Жорж пали свещ ,че не е станал шпион,щото тогава новия капитал щеше да е 25 млн. а осирането голямо и грамадно (израз на стратега).Сега си спести 5млн.и ши ги вложи за колибка на Пухчо

Съмнявам се, че си разбрал скритата ми мисъл, която не е чак толкова скрита, но за умни хора! Едва ли, ако ЦСКА беше станал шампион щяхме да пишем за провали и други подобни! Защото Балкани и Олимпия, ако ни се бяха паднали на нас, щяхме да преминем през тях! Илич беше слаб треньор, но при него играехме защитно, и със сигурност щяхме да ги прескочим! Тогава щеше да стане много трудно да изгоним Илич, но всяко добро за зло! Ха-ха! Докато треньорът на делиорманци е слаб и в защита, но и в атака! И ако не бяха станали шампиони, съответно да имат нашия "късмет" със Сепси, тогава щяха да отпаднат! :shock: :mrgreen:

Айде сега един въпрос за 100 хил. Кога последно твоите любимци са играли в ЕКТ срещу отбор шампион на страната си???
И още един - кога за последно твоите са играли напролет в ЕКТ ??? Сериозно питам.

Щях да напиша, че не си прочел всичките ми коментари на твоя по-горен, но явно си ги прочел! И сега се опитваш да се измъкнеш по тъча с "викторина"?! Муа-ха-ха! И какво общо имат твоите въпроси с това, че в момента сте много слаби?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 23:24

Давайте газ, припоци, така ви искам! Можете и още, не се стеснявайте - във форума сте анонимни, сеирът ви също. 8-)
Че утре вечер пак се връщате под карантина, а в скоро време може и обратно на Лоич.
Или пък захождате по фланга право пред бат' Цеци и новите му... дънки, ще видим.
:mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2023 23:40

Стига се ежи па ти, ве! Бихте няк`ви северномакедонци и литнахте у космоса! Точно като миналата година, само дето тогава поне беше гръцки отбор! Явно не си научихте урока, затова и тази година ще чакаме следващия Харпун! Само да не стане нЕкой сакатлък утре и да вземете да отпаднете от Шкупи! Че ще ви подигравам после цяла година! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 23:59

CSKA 78 написа:Стига се ежи па ти, ве! Бихте няк`ви северномакедонци и литнахте у космоса! Точно като миналата година, само дето тогава поне беше гръцки отбор! Явно не си научихте урока, затова и тази година ще чакаме следващия Харпун! Само да не стане нЕкой сакатлък утре и да вземете да отпаднете от Шкупи! Че ще ви подигравам после цяла година! :lol: :mrgreen:

Тъкмо за това говоря. 8-)
Това е останалата единствена житейска искрица на припока.
Е, хайде да не е единствена - оказа се, че чакате и на Разград да гръмнат. Ех, времена, дълбоки и раздвоени станаха припошките комплекси, а беше друго. :|
[offtopic]

Върни се в “Левски”