ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...
"Пасал Насо крави, за уйово здравИ !"
![]()
![]()
Нашата публика е доказала през годините, че когато иска може да е дисциплинирана, така че не се надявай.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...
![]()
![]()
damyanov1963 написа:ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...
![]()
![]()
Нашата публика е доказала през годините, че когато иска може да е дисциплинирана, така че не се надявай.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...
![]()
![]()
Сигурно е така.
За утре какво казва хороскопа ?
Ще искате ли или не ?
![]()
![]()
vlong написа:CSKA 78 написа:Малка корекция на горния ми коментар: Става въпрос за шампиона, но не като сила, а като обстоятелство! ЦСКА също можеше да стане шампион!
Но в нашата "мила" родна Първа лига шампионът получава най-много възможности да влезе в някоя от груповите фази на трите лиги на ЕКТ!
Жорж пали свещ ,че не е станал шпион,щото тогава новия капитал щеше да е 25 млн. а осирането голямо и грамадно (израз на стратега).Сега си спести 5млн.и ши ги вложи за колибка на Пухчо
ugly bug написа:Утре шоуто определено ще бъде на ГеренЯ.
Манолов, въпрос за 20 бинки:
"Колко ойро глоба и колко мача без публика ще отнесат Подуене след утрешния мач?"
vlong написа:ugly bug написа:Утре шоуто определено ще бъде на ГеренЯ.
"Колко ойро глоба и колко мача без публика ще отнесат Подуене след утрешния мач?"
Тоя па махленски сеирджия,същите ги приказваше преди мача с Ботев,за Шкупи в Македония,после пък за протестите срещу Сираков на мача с Локо Сф.Все пуканки взимал,все сеир чакал.Откакто ти стана оранджав ли ,спря да взимаш чипс?
Много си интересен ,банален
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ugly bug написа:Утре шоуто определено ще бъде на ГеренЯ.
TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците.
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте.
zieek91 написа:TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците.
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте.
Доообре
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта