Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2023 19:18

ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...

"Пасал Насо крави, за уйово здравИ !"

:lol: :lol: :lol:

Нашата публика е доказала през годините, че когато иска може да е дисциплинирана, така че не се надявай.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 авг 2023 19:24

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Баси утре УЕФА като ви глоби и като си вземат парите обратно то се получава БУКВАЛНО...

Нашата публика е доказала през годините, че когато иска може да е дисциплинирана, така че не се надявай.

Сигурно е така.
За утре какво казва хороскопа на зодия Телец?
Ще искате ли или не ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2023 19:27

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:

Сигурно е така.
За утре какво казва хороскопа ?
Ще искате ли или не ?

Който не иска ще бъде лишен от вечеря и ще се освирка публично!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2023 19:30

vlong написа:
CSKA 78 написа:Малка корекция на горния ми коментар: Става въпрос за шампиона, но не като сила, а като обстоятелство! ЦСКА също можеше да стане шампион!
Но в нашата "мила" родна Първа лига шампионът получава най-много възможности да влезе в някоя от груповите фази на трите лиги на ЕКТ!

Жорж пали свещ ,че не е станал шпион,щото тогава новия капитал щеше да е 25 млн. а осирането голямо и грамадно (израз на стратега).Сега си спести 5млн.и ши ги вложи за колибка на Пухчо

Съмнявам се, че си разбрал скритата ми мисъл, която не е чак толкова скрита, но за умни хора! Едва ли, ако ЦСКА беше станал шампион щяхме да пишем за провали и други подобни! Защото Балкани и Олимпия, ако ни се бяха паднали на нас, щяхме да преминем през тях! Илич беше слаб треньор, но при него играехме защитно, и със сигурност щяхме да ги прескочим! Тогава щеше да стане много трудно да изгоним Илич, но всяко добро за зло! Ха-ха! Докато треньорът на делиорманци е слаб и в защита, но и в атака! И ако не бяха станали шампиони, съответно да имат нашия "късмет" със Сепси, тогава щяха да отпаднат! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 авг 2023 19:42

ugly bug написа:Утре шоуто определено ще бъде на ГеренЯ.
Манолов, въпрос за 20 бинки:
"Колко ойро глоба и колко мача без публика ще отнесат Подуене след утрешния мач?"
:roll:

Тоя па махленски сеирджия,същите ги приказваше преди мача с Ботев,за Шкупи в Македония,после пък за протестите срещу Сираков на мача с Локо Сф.Все пуканки взимал,все сеир чакал.Откакто ти стана оранджав ли ,спря да взимаш чипс?
Много си интересен ,банален
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 авг 2023 19:45

vlong написа:
"Колко ойро глоба и колко мача без публика ще отнесат Подуене след утрешния мач?"

Тоя па махленски сеирджия,същите ги приказваше преди мача с Ботев,за Шкупи в Македония,после пък за протестите срещу Сираков на мача с Локо Сф.Все пуканки взимал,все сеир чакал.Откакто ти стана оранджав ли ,спря да взимаш чипс?
Много си интересен ,банален

Гъдулка, утре те искам на първа линия!
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 20:45

А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците. :)
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 авг 2023 21:20

Ще преживеем всяка глоба или друго наказание заради синия прайд от лумпени, но вашия клуб не можа да преживее идването на Ганчев и вашата "вярност". Лека оранжева вечер. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 авг 2023 21:32

Изображение
Изображение

TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.
Мале, ако и Чорбата резне ФКСБ, не ми се мисли. Аз ще туря един скромен залог на изненада, понеже Бекалито си е изпечен тотаджия, току виж се разбрали с бат' Цеци да оберат милките от бунаците. :)
Баси, как ме е яд, че нашия припок не напъна по-здраво за ТВ правата, само от припоците прибирахме поне 20 000 пари - на тия емоцията им е Левски, с надежда да загуби, не ги и брига много милото им афро менте. :mrgreen:

Доообре :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 авг 2023 21:40

zieek91 написа:Изображение
Изображение

TristaNNN написа:А такаааааа, припоци! Показвайте муцунките да глътнат малко въздух и да видят дневна светлинка, че утре играе Левски. Искам ви максимално надъхани и натопорчени, та после да ви боли още повече, след като се върнете обратно по дупките до следващия ни мач.

Доообре :)

Тук специализираната медицина трябва да се намеси .
Но не мисля че и тя че има успех.

Върни се в “Левски”