Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 02 авг 2023 07:12

За делиорманци това отпадане не е драма - така или имаче отпадаха с Галата. А и кво като отпадат, регламентът е такъв, че отиват в ЛЕ, ако паднат и от Астана, отиват в ЛК на плейофа, и то срешу някакви смешки, продължили от шл през ле в лк. Объркахте ли се? С две думи - едно отстраняване и са в групи някъде - те затова е важно да си шампион, другото е ала-бала, както казват кирчококорчовите. Всички останали бг отбори, ако отпаднат, са, как беше, връщаме се в кочината….
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 авг 2023 07:54

rane написа:
W84me написа:
Serafim написа:
rane написа:Съдията на този мач трябва да дойде и да изнесе много лекции на тема, как се води мач.
Първите 15-а минути 4 ж.к! Играчите след това по-ниски от тревата и започнаха да играят футбол!
Нашите свирчовци едва ли и един щяха да покажат?

Тука и някой съдия да извади ЖК в началото на мача ще го емнат, че ги е порязал веднага и не ги оставил да играят футбол. :) По-впечатляващо е, че ги респектира и няма туй-онуй.

Коментатора има да вие, че е много рано, играча, че му е първи фал...
Точно, точно.
Тук коментаторите следват правата вяра и насаждат мнение, че не трябвало да се показва картон защото било много рано в мача, бил първи фаул на играча и т.н.
У нас съд. мафия ощетява доста отбори, позволява се по-твърда игра на противниците им, а за футбола и правилата на никой не му пука.
Виж за правилните отбори се измислят дузпи, дават се картони на противника рано рано, накъсва се играта при нужда, за да се прекърши подема на противниковия отбор и се дава глътка въздух на правилния, продължението когато е нужно е само 2-3 минути, ако правилните водят, съответно е 7-8, ако на правилните им трябва гол.

Смешно и жалко съдийство имаме :|

Много не съм съгласен с мнението Ви за снощните немски съдии.До 15 мин. страничния вдигна две несъществуващи засади при голови атаки на Олимпия, а главният им вдигна три жълти, като двата бяха спорни.След това съдиите започнаха да свирят нормално, но накрая от 5 мин. продължение да ги оставиш да играят 10-11 мин не беше много адекватно.Вярно е, че в продължението падна гол, но тези 5 мин отгоре можеха да повлияят на крайния резултат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 02 авг 2023 07:57

tmanolov написа:За делиорманци това отпадане не е драма - така или имаче отпадаха с Галата. А и кво като отпадат, регламентът е такъв, че отиват в ЛЕ, ако паднат и от Астана, отиват в ЛК на плейофа, и то срешу някакви смешки, продължили от шл през ле в лк. Объркахте ли се? С две думи - едно отстраняване и са в групи някъде - те затова е важно да си шампион, другото е ала-бала, както казват кирчококорчовите. Всички останали бг отбори, ако отпаднат, са, как беше, връщаме се в кочината….

Не е точно така, защото разликата в приходите от участието в групите на различните турнири е значителна, а бюджета на Лудогорец е сериозен.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 02 авг 2023 08:25

CSKA 78 написа:Ние можем и да отпаднем от Сепси вдругиден, но делиорманци евроидиоти ли са, след като отпаднаха от Любляна?! Това е отбор, който е 4-ри пъти по-евтин от отбора от Разград! :lol: :lol:

Ако не си разбрал там е разликата, че вие може да отпаднете, а ние продължаваме!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 08:54

tmanolov написа:За делиорманци това отпадане не е драма - така или имаче отпадаха с Галата. А и кво като отпадат, регламентът е такъв, че отиват в ЛЕ, ако паднат и от Астана, отиват в ЛК на плейофа, и то срешу някакви смешки, продължили от шл през ле в лк. Объркахте ли се? С две думи - едно отстраняване и са в групи някъде - те затова е важно да си шампион, другото е ала-бала, както казват кирчококорчовите. Всички останали бг отбори, ако отпаднат, са, как беше, връщаме се в кочината….

Не е сигурно. Тая заран се зачетох в сайта на УЕФА (За да не съм голословен като припок: Rеgulations of the UEFA Champions League / Article 14 Match system - qualifying phase).
Едно отстраняване не значи непременно групи (с важното уточнение, че родния шампион почва от 1 кръг).
В случая на Разград - следващият им мач е 3 кръг на ЛЕ.
Ако отпаднат, продължават на Плейоф в Лига на скъсаняците. Ако и там отпаднат - се връщат в кочинката да лупат Тирето.
Съгласен съм, че до известна степен са привилегировани, понеже в горния най-лош сценарий плейофа на ЛС ще ги изправи срещу отбор от нешампионския поток на ЛС, ама дори и това не е 100% гаранция за групи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 02 авг 2023 09:18

Лудогорец значително сваля нивото всяка година, а двата гола от заучени комбинации само показват колко назад е нивото на футбола ни.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 авг 2023 09:39

Според публикация на мой познат Лудогорец за последната 1година е получил 10 червени картона в евротурнирите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 авг 2023 09:45

TristaNNN написа:

Не е сигурно. Тая заран се зачетох в сайта на УЕФА (За да не съм голословен като припок: Rеgulations of the UEFA Champions League / Article 14 Match system - qualifying phase).
Едно отстраняване не значи непременно групи (с важното уточнение, че родния шампион почва от 1 кръг).
В случая на Разград - следващият им мач е 3 кръг на ЛЕ.
Ако отпаднат, продължават на Плейоф в Лига на скъсаняците. Ако и там отпаднат - се връщат в кочинката да лупат Тирето.
Съгласен съм, че до известна степен са привилегировани, понеже в горния най-лош сценарий плейофа на ЛС ще ги изправи срещу отбор от нешампионския поток на ЛС, ама дори и това не е 100% гаранция за групи.

Веднага ти отговарям, с което отговарям и на Непринудения Дедко :)

С делиорманци ще се случи следното:
Вариант 1 - бият Астана и продължават в ЛЕ, където са непоставени
- бият и следващия - класират се за групите на ЛЕ
- падат от следващия - класират се за групите на ЛК
Вариант 2 - падат от Астана и продължават в ЛК, където са поставени
- бият там - групи в ЛК
- губят там - на село

така, да видим кой може да им се падне (дейба, сега написах статията на някое джурнале - преписвайте, айде, от мен да мине - Тристан е виновен), както казах, са поставени в ЛК, ако отпаднат от Астана, и непоставени, ако не отпаднат. Ше разгледам само варианта с отпадането, щото ако бият Астана, имат гарантирани групи в ЛК като минимум. та може да им се падне победителят от:

Валмиера-Партизани
Струга-Есперанж
Балкани-Линкълн ред импс
Фарул-Флора
Ференцварош-Хамрун

Така, виждам Фарул и Ференцварош (по-скоро само Ференцварош) като опасни, другото е смешки, дето и ЦСКА-София (София) в сегашната им форма би ги тупнал. Ок, не е на 100% гарантирано, но ако бяха били Олимпия, вече щеше да е гарантирано.

С две думи - нищо особено и все още имат почти сигурно класиране за групите на ЛК като минимум. А парите в ЛК и ЛЕ са почти еднакви (това за Непринудения Дедко) - разликата е едва 25% (3 милиона евро са едните групи, другите са 3,6 милиона, по 500/630 000 евро за победа и по 166/210 000 за равен). Нищо общо с ШЛ, където плейофа ти е 5 милиона евро, участието ти в групи е 15,5 милиона, а победата ти е 3 милиона евро. Та как е, добре ли е :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 09:55

Това, де си го написал е така, но едно от мненията звучеше като 100% гарантирани групи на ЛСкъсаняците като минимум. А на теория не е така (на практика най-вероятно ще стане както си го предвидил), затова се включих.
Пък и нека да доставим малко радост и надежди на припоците, преди съвсем да се натръшкат - очевидно не само загубите на Левски ги вадят от дупките в див екстаз. Имаме конкуренция в лицето на Разград. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 02 авг 2023 10:13

Ставаше дума за разликата в парите при класиране за групите на ШЛ и другите два турнира - 15,64 млн. срещу 3,63. Иначе и според мен Лудогорец ще играят минимум в групите на ЛК.

Върни се в “Левски”