Тоя го дават в червения,с оранжави завеси салон.
Там смърди,не се трае
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
4x4 написа:Три деца има маестрото бе
Кво ми го правите тука на гей меей и намсикъф
Като ви ошляпа ще се молите пак на секБтор да върне Сър Бок Мъри Рекордьора ама той вече ще е в Дубай да тренира Роналдо и Роналдовица
Я бий изкуствения интелект през пръстите, като посегне към клавиатурата ти, че много глупости взе да пише от твое име
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:4x4 написа:Три деца има маестрото бе
Кво ми го правите тука на гей меей и намсикъф
Като ви ошляпа ще се молите пак на секБтор да върне Сър Бок Мъри Рекордьора ама той вече ще е в Дубай да тренира Роналдо и Роналдовица
Я бий изкуствения интелект през пръстите, като посегне към клавиатурата ти, че много глупости взе да пише от твое име![]()
Извинявам се от името на изкуствения интелект ама и аз като него си мисля че раева не може да пипа повече голямата буба.
Иначе при вас там как е в Подуяне?
Ще подкрепяте ли Разград ЕКТ или само в първенството?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
vlong написа:Тоя го дават в червения,с оранжави завеси салон.
Там смърди,не се трае
Да не влизаш в Синия че там са сложили дъга на входа и вътре се шляпат със зелените и не знам на кво мирише
4x4 написа:....
Колко профила имаш, бре, Ugly-bug?
Те повече от менте цесекатата, барабар с московското, баси!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:4x4 написа:....
Един профил имам и го ползвам като свобода на словото или както му викат на английски: Freedom of speech
Благодаря на forum.gong.bg и екипа от модератори и администратори за предоставената ми възможност да изразявам мнение и да се забавлявам заедно с всички вас драги ми съфорумници
4x4 написа:TristaNNN написа:4x4 написа:....
Един профил имам и го ползвам като свобода на словото или както му викат на английски: Freedom of speech
Благодаря на forum.gong.bg и екипа от модератори и администратори за предоставената ми възможност да изразявам мнение и да се забавлявам заедно с всички вас драги ми съфорумници
Не злоупотребявайте със свободата на словото както злоупотребявате с правото и с ЕИК - то на ловешкия заместител.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
TristaNNN написа:4x4 написа:....
Комплекси ли имаш от мен, що ли ?
Кой какво прави- ugly bug е виновен .
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Може да е станало объркване,ама то във фабриката е конфекция,всичко тролове са еднакви,набляга се на количеството.
Има Жорж пари,угажда си.
Има Жорж пари,угажда си.
САМО ЛЕВСКИ!
Не злоупотребявайте с НАП за да не бъдете злоупотребени