Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Преди време беше объркал Кроос с Винисиус:

Рогатите биха един мач някакви шиптари и взеха да обясняват "науката" как се прави отбор ...
Calm down, дето викат братята американци 
Леевски, оле
Тая победа не трябва да си я броите като на чужд терен
!Радвам се,че бихте представителите на РСМ,а ако решат да дойдат гостуващи за реванша в което се съмнявам,ще си получат подобаващо посрещане не само от сини,но и от червени фенове!
Иначе сега ви се е паднало да изливате всичко насъбрано през последните 10 години,защото ЦСКА се представя страхотно на база ,че е представител на България в ЕКТ!Манолов вика късмет на чичо Пенчо,ама на нас се падна носителя на купата на Румъния при положение,че имаше варианти за Литовци,Естонци и Андора,на вас се падна нещастниците от РСМ при ваарианти ПАОК и Фенербахче!Все пак,честито от мен за победата!
Иначе сега ви се е паднало да изливате всичко насъбрано през последните 10 години,защото ЦСКА се представя страхотно на база ,че е представител на България в ЕКТ!Манолов вика късмет на чичо Пенчо,ама на нас се падна носителя на купата на Румъния при положение,че имаше варианти за Литовци,Естонци и Андора,на вас се падна нещастниците от РСМ при ваарианти ПАОК и Фенербахче!Все пак,честито от мен за победата!
- delqnski47
- Контакти:
BRF написа:Тая победа не трябва да си я броите като на чужд терен!Радвам се,че бихте представителите на РСМ,а ако решат да дойдат гостуващи за реванша в което се съмнявам,ще си получат подобаващо посрещане не само от сини,но и от червени фенове!
Нищо не им се е паднало, остава още един мач. И за двата отбора
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
BRF написа:Тая победа не трябва да си я броите като на чужд терен!Радвам се,че бихте представителите на РСМ,а ако решат да дойдат гостуващи за реванша в което се съмнявам,ще си получат подобаващо посрещане не само от сини,но и от червени фенове!
Като си получат заслуженото и какво? Македония ще стане част от България ли , ще се заобичаме като съседи ли, а на нас ще ни се размине наказанието за следващите ЕКТ. Омразата ражда само омраза. Явно в нашата кочина завладяна от разни заблудени путинофили приватизирали патриотизма си мислят, че всичко се решава с отмъщение и агресия. Но през ум не им минава, че заради любима им Русия днес има северномакедонци, на които да се заканват и мразят. Но от това имат интерес единствено Сърбия и Рашистите. Колкото повече се мразим, толкова по отдалечени ще бъдем. Явно лумпенизацията е масово явление и обхваща основно заблудените рашистки "патриотЕ".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Снощи къде са пикали феновете на микретерету след мача,щото Турицата няма звезда все още?
САМО ЛЕВСКИ!
Ще отговоря на теб, Делянски да чете, все едно е и за него. В живота/футбола късметът е интегрална част от всичко. Някои хора имат късмет, други - нямат. Чичо Пенчо е абсолютният калитко, човек, целунат от Господ, въпреки че му е отнел умствения потенциал.
та късметът на чичо Пенчо беше основополагащ за вървежа ви след припознаването до момента. Делянски вика, че не сте имали късмет с Базел - пич, Базел са мега смешка в предварителните кръгове и минават на клизма. Дори вчера бяха разбити от казахстанци - даже ние не сме били разбивани така, както бяха смачкани те. А сега го виж с грипа и си представи, че е само един мач - ето ти го полуфиналист от ЛК отпаднал още във втори предварителен кръг.
А вашият късмет с чичо Пенчо бе уникален:
2018-19:
Рига - бихте на клизма с дузпи
Адмира - бяха най-слабият възможен поставен, вие бяхте непоставен
Копенхаген - нормално
2019-20:
Титоград - смешки, нормално
Осиек - ултра късмет да биете с дузпи
Зоря - един от най-слабите поставени
2020-21 - ох, грип, ох, кеф
Сайрънс - само един мач, дори ви бяха повели, ако не бяхте домакини, вероятно още тук гризвахте дръвцето
Бате - дойдоха без двамата си най-добри играчи, пак бяхте домакини, спукаха ви от игра и ги бихте с 2 контри
Б36 - с коеф на Бате, и пак домакини
Базел - едва се бяха класирали предишния кръг, явно отнесене от вихъра и само в един мач
Групи - там ясно, аванта от Рома, за да продадем али сопол
2021-22
Лиепая - дузпи след два ултра бездарни мача, поредна клизма
Осиек - тук не знам как бихте, но във втория мач ви бяха пребили
Пилзен - уникален късмет, тези бяха такива ливади, че още мега смешките ТНС почти ги бяха отсранили в предишния кръг, едва ги бихте с продължения
Групи - ясно, този път нямаше аванта от Рома
Ми, пичове, аз виждам уникален късмет, къде с дузпи, къде срещу тотални неможачи, грипове с по 1 мач и т.н. Вече чичо Пенчо не е начело и айдееее. Ми я си представете, че бяхте отпаднали още още от Рига в първия опит след припознаването?
Апропо, за финал, че сега погледнах - тези Пилзен не са успели да бият Дрита Косово като домакин вчера, като добавка на това, че Базел падат пак като домакин срещу Тобол Казахстан с 1:3 - този тип отбори често се дънят в подобни мачове. Толкова за вашите велики победи - а, и ПАОК са същата история с нас миналата година, тази гледам, че вчера пак са се мъчили здраво и нищо чудно да отпаднат.
Та кво рекохте за късмета
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Я, изкупителната жертва след очаквания резил е Иван Тирецов - Дузпата.
"Чужденецът" ще го отнесе, разбира се!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
vlong написа:Снощи къде са пикали феновете на микретерету след мача,щото Турицата няма звезда все още?
Наистина ли искаш да знаеш къде
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
TristaNNN написа:Я, изкупителната жертва след очаквания резил е Иван Тирецов - Дузпата.
В тоя клуб белия цвят не е на почит. Расисти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"