Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Станалото снощи само затвърждава мнението ми, че мръсните шиптари ги оправя само огнехвъргачката ... По отношение на мачовете мога да говоря само за нашия, понеже геренския евробоец не съм го гледал
Повтарям се вече за 18-ти път - за чий уй ходиме на "подготовки" два пъти в годината като после не могат да ходят по един месец играчите? Брадата само си дава парите за хотели в Австрия, по-добре да влизат черните директно от плажа, поне ще са отпочинали. Снощи само Хайнц за пореден път имаше нещо общо с футбола, останалото ... Линдсет дойде с големи очаквания и като техничен играч, явно там са им други критериите, или е техничен като скиор 
Леевски, оле
- damyanov1963
boabbb написа:Станалото снощи само затвърждава мнението ми, че мръсните шиптари ги оправя само огнехвъргачката ... По отношение на мачовете мога да говоря само за нашия, понеже геренския евробоец не съм го гледалПовтарям се вече за 18-ти път - за чий уй ходиме на "подготовки" два пъти в годината като после не могат да ходят по един месец играчите? Брадата само си дава парите за хотели в Австрия, по-добре да влизат черните директно от плажа, поне ще са отпочинали. Снощи само Хайнц за пореден път имаше нещо общо с футбола, останалото ... Линдсет дойде с големи очаквания и като техничен играч, явно там са им други критериите, или е техничен като скиор
Защо изобщо са тези подготвителни лагери, щом като селекциите се правят след тях и трябва да се сменяват схемата и тактиката на игра, отделно претоварването и контузиите на играчите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Като стана въпрос за подготовки, Австрия добре ви се е отразила. Престижни контроли, гръмки победи и накрая срамна загуба от гранда Сепси. Ганчев Акбар. Имате пари, глезите се. 
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- delqnski47
- Контакти:
tmanolov написа:delqnski47 написа:Абсолютно всеки път почваме с клизми. Разликата е че тогава ни се падаха кретени, а сега имаме малко по стойностен отбор в лицето на Сепси, както си и знаехме предварително. Мен след като спечелиха и Суперкупата на Румъния почнаха да ме притесняват малко нещата.
Пак ще ти го кажа, защото ти го говоря от над 2 години - вие стигнахте дорук с късмета на чичо Пенчо. Отебахте го човека (дано е жив и здрав), ерго започнахте да нямате късмет и приключихте курса. А без късмет, нещата не се получават - не съм гледал вашия мач, но в нашия, както е 0:2, така можеше да е и 2:0, точно както с харпуни, вадуци, батета и прочие.
Малко късмет и нещата се обръщат, а победителите не ги съдят, нали? Горко на победените - и двете сентенции са римски, а те не е като да не са знаели какво е значението на победата, затова са добавили и Фортуна обича смелите. Изводите са си за вас!
Късмет сме имали и сме нямали. В групите бяхме с Рома - победител в турнира.Бяхме и с онея скандинавци с тегавото име - полуфиналист ли четвъртфиналист след това, не помня.
Миналата година на плейоф пак бяхме с Базел - полуфиналист в турнира. Къде видя късмет тук.
Сега ни се падна възможно най тежкия съперник от възможните - последните два пъти носител на Румъния и носител на Суперкупата. Тегав съперник, който не е Барса ама за първи кръг си е тегав.
Базел като ги отстранихме колко положения имаха срещу нас ? Както и Виктория ? Какъв късмет видя тук при отстраняването. И двата отбора при Виктория имаха едно в началото, а Базел освен дузпата имаха едно второто полувреме опасно положение. Късмет дръжки. Дай да говориш с факти с не с некви езотерики, екстрасенсщини и тем подобни глупости
Последна промяна от delqnski47 на 28 юли 2023 12:26, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Забрави за автогола на Базел да споменеш,щото друго тогава не направихте.И това ,ако не е късмет?
САМО ЛЕВСКИ!
gihuelo написа:TristaNNN написа:Мъри в правоприемника на Литекс?
По-вероятно е Стою Младенов да стане тартор на синята агитка и да пее - *ур за Литекс, оле!
Това пък къде го прочете?
В тая тема.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
vlong написа:Забрави за автогола на Базел да споменеш,щото друго тогава не направихте.И това ,ако не е късмет?
Кой автогол на Базел? Тогава ни отстраниха без проблем.
Късмет е ако имаш сто положения и оня ти вкара едно и се класира. Но нито Базел (като ги отстранихме), нито Виктория имаха повече от 1-2 положения, че някой да ми омаловажава отстраняването, при положение че им набихме по три гола на двата отбора, а с Виктория си беше класическо отстраняване с красиви голове.
Късмет щеше да е ако бяхме отстранили Базел последния път с просволутия автогол и на втория мач като гости онея да имат 160 положения и да не вкарат нито едно.
Последна промяна от delqnski47 на 28 юли 2023 12:30, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
ЦСКА 1948 ще направи истински трансферен удар, след като ще привлече в редиците си българския национал Никола Илиев от Интер. За този трансфер намекна лично благодетелят на „червените“ Цветомир Найденов с пост в профила си във Facebook.
„Браво, Майсторе!“, гласеше поста на Найденов, придружен с усмихнато емоджи и снимка на нападателя.
Това е тежък удар по амбициите и на вицешампиона ЦСКА-София, който дълго време беше спряган именно с Илиев.
19-годишният Никола Илиев е част от младежката формация на Интер. Той бе попаднал още в полезрението на швейцарски и белгийски клубове. Бившият футболист на Ботев Пд игра силно през миналия сезон в Примаверата, а също така и с екипа на националния тим на България.
Цецко и той върви по пътя на ганчевите.
Ма тъй ,с Тея немъчени пари.
Само да не вземе да се върне Божков.
Ма тъй ,с Тея немъчени пари.
Само да не вземе да се върне Божков.
САМО ЛЕВСКИ!
Като стана дума за късмета на ЕвротиреецЪТ, да напомня, че в първите и вторите мачове в изданията на ЕКТ през сезоните, по време на краткото им 7 годишно съществуване, господин Бусатов хвана доста дузпички и направи някои ключови спасявания. Та, никой не обезценява Пилзен и Базел, ама припомням, че дотам се стигна с доста късметец и клизма. Хубаво е това да се напомня на пропагандата.
Колкото до подготовките, аз направо съм втрещен от липсата на елементарна футболна култура у припоците. Явно пропагандата и левскимразието са си казали своето за сметка на футбола като игра и цяла наука в наши дни. Мчи, отбор с амбиции - купа, мупа, шампион, евротирейство и т. н. няма как да е подготвен на 100% за първите мачове. Цели се върхова форма за възловите мачове - плейоф/групи, 1/8 купа, дербита, нивите през ноември и декември и т. н. като междувременно няма проблем да се побеждава с по половин на нула разни ирландци, макета, латвийци и т. н. Така беше досега, ама тази година - ядец.
В тоя ред на мисли подлецът от Плоски незаслужено обра овациите след Пилзен, щото подготовката я направи Чичовото, не че Стою им напълни дробовете за 2 седмици. Ама както казах, припоците са далече от футболните работи и не очаквам и сега да схванат, на тях им дай демагогия и ГА.
Колкото до подготовките, аз направо съм втрещен от липсата на елементарна футболна култура у припоците. Явно пропагандата и левскимразието са си казали своето за сметка на футбола като игра и цяла наука в наши дни. Мчи, отбор с амбиции - купа, мупа, шампион, евротирейство и т. н. няма как да е подготвен на 100% за първите мачове. Цели се върхова форма за възловите мачове - плейоф/групи, 1/8 купа, дербита, нивите през ноември и декември и т. н. като междувременно няма проблем да се побеждава с по половин на нула разни ирландци, макета, латвийци и т. н. Така беше досега, ама тази година - ядец.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс