Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2023 10:52

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа. :!:

Може да съм пропуснал някой от класическите ти коментари, но няма начин феновете на ЦСКА да не са виновни за Ковида и войната в Украйна.Явно червените фенове са ти създали траен дискомфорт.

Не сме с промити мозъци за да си помислим нещо такова, но сте същите промити мозъци като северномакедонските самоопределили се припознавачи и крадци на идентичност и история. Гледай тях, сещай се за вас. Един ден децата ви и внуците ще са същите злобара с манипулиран мозък.

Кой седнал да говори за злоба и злобари :) , откачена работа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 юли 2023 11:06

Оранжевата пропаганда сега гласи, че Сепси били велик отбор и заради това заместника на оригинал бил паднал. Алооу, Сепси не са слаб, но не са и Барса. Истината е, че треньора ви е менте, а скъпите ви, дългоочаквани и прехвалени звезди са дебели и тромави. Играете футбол, който се практикува в квартала от децата. Сепси са преодолим отбор, но ловешкото менте е отражение на цялата ви лъжа и пропаганда.
В началото ви казах да си приготвите бананите, но ловешката пропаганда говореше за купи и титли, но не казваше, че купувате срещи за да хваща декиш тая манипулация в припошките ви мозъци. Е, днес се видя, че там където микренската мутра не може да плати сте гола вода.
Брояхте точките пред нас в класирането. Но манипулираните срещи заради това да бъдете пред нас в класирането днес ви излезе през носа. Днес се видя, че сте надут оранжев балон, който беше спукан насред кочината от едно румънско менте.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 юли 2023 11:16

Една от големите грешки правени от всички у нас е. че се правят селекции на килограм, а не селекция за постове, където наистина има нужда от нови играчи.
Селекцията на ЦСКА-София е уау на хартия и на практика плява, защото всичко е в нападение, а огромните проблеми са им в халфовата линия
ЦСКА 1948 същата работа и там селекция на килограм, колкото да има нови.
Лудогорец същата работа.
Като добавиш, че всички нови са несработени и се получават резултатите от вчера и оня ден.

Умишлено неспоменах Левски. Помним тук големите ебавки къде им е селекцията. Една от причините снощи за победата на сините, че се познават и в тази формация играят много време. Ама били слаби, слаби, но са сработени.

ЦСКА-София снощи изглеждаха като параолимпийски отбор, но те бяха същите и срещу Хебър, и срещу Крумовград. Защо са такава плява като отбор и футбол който показват нямам идея, но се прокрадва и ловешкото в ДНК-то, аз тоя филм много пъти съм го гледал. Иху, иху и после тихУ.

Между другото Мъри е свободен, с ГГ е работил, в ЦСКА е бил... едва ли ще откаже.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2023 11:26

Мъри в правоприемника на Литекс? :o
По-вероятно е Стою Младенов да стане тартор на синята агитка и да пее - *ур за Литекс, оле!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 11:29

Dust написа:Една от големите грешки правени от всички у нас е. че се правят селекции на килограм, а не селекция за постове, където наистина има нужда от нови играчи.
Селекцията на ЦСКА-София е уау на хартия и на практика плява, защото всичко е в нападение, а огромните проблеми са им в халфовата линия
ЦСКА 1948 същата работа и там селекция на килограм, колкото да има нови.
Лудогорец същата работа.
Като добавиш, че всички нови са несработени и се получават резултатите от вчера и оня ден.

Умишлено неспоменах Левски. Помним тук големите ебавки къде им е селекцията. Една от причините снощи за победата на сините, че се познават и в тази формация играят много време. Ама били слаби, слаби, но са сработени.

ЦСКА-София снощи изглеждаха като параолимпийски отбор, но те бяха същите и срещу Хебър, и срещу Крумовград. Защо са такава плява като отбор и футбол който показват нямам идея, но се прокрадва и ловешкото в ДНК-то, аз тоя филм много пъти съм го гледал. Иху, иху и после тихУ.

Между другото Мъри е свободен, с ГГ е работил, в ЦСКА е бил... едва ли ще откаже.

Абсолютно всеки път почваме с клизми. Разликата е че тогава ни се падаха кретени, а сега имаме малко по стойностен отбор в лицето на Сепси, както си и знаехме предварително. Мен след като спечелиха и Суперкупата на Румъния почнаха да ме притесняват малко нещата.
Последна промяна от delqnski47 на 28 юли 2023 11:31, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2023 11:31

TristaNNN написа:Мъри в правоприемника на Литекс? :o
По-вероятно е Стою Младенов да стане тартор на синята агитка и да пее - *ур за Литекс, оле!

Ами той Стойчо Младенов е бил левскар преди да отиде в ЦСКА. В едно интервю беше казал, че навремето любими футболисти са му били Панов и Барзов.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 11:32

А, да бе, Мърльо комисионната, не мерси. Вече си имахме едни Мърльо в лицето на "оперативния директор" :lol: Вече двама комисионери ще ни дойде в повече
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 юли 2023 11:45

TristaNNN написа:Мъри в правоприемника на Литекс? :o

Това пък къде го прочете?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 юли 2023 11:54

delqnski47 написа:Абсолютно всеки път почваме с клизми. Разликата е че тогава ни се падаха кретени, а сега имаме малко по стойностен отбор в лицето на Сепси, както си и знаехме предварително. Мен след като спечелиха и Суперкупата на Румъния почнаха да ме притесняват малко нещата.

Дали Сепси са толкова силни не зная, но Хебър и Крумовград са по-слаби от румънците и срещу тях едва ходехте, но явно с тези играчи толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юли 2023 11:59

delqnski47 написа:Абсолютно всеки път почваме с клизми. Разликата е че тогава ни се падаха кретени, а сега имаме малко по стойностен отбор в лицето на Сепси, както си и знаехме предварително. Мен след като спечелиха и Суперкупата на Румъния почнаха да ме притесняват малко нещата.

Пак ще ти го кажа, защото ти го говоря от над 2 години - вие стигнахте дорук с късмета на чичо Пенчо. Отебахте го човека (дано е жив и здрав), ерго започнахте да нямате късмет и приключихте курса. А без късмет, нещата не се получават - не съм гледал вашия мач, но в нашия, както е 0:2, така можеше да е и 2:0, точно както с харпуни, вадуци, батета и прочие.

Малко късмет и нещата се обръщат, а победителите не ги съдят, нали? Горко на победените - и двете сентенции са римски, а те не е като да не са знаели какво е значението на победата, затова са добавили и Фортуна обича смелите. Изводите са си за вас!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”