specter написа:TristaNNN написа:Костов все пак е повикан на лагер-сбора на националния на мястото на космонавта. Така обаче е малко неуважително към голмайстора ни. Значи, хем "не ми трябваш", хем "сега може пък да ми дотрябваш", к*рвевнска работа, неприятно съм изненадан от Хубчев.
На мен Хубчев ми е един от най-неприятните хора, свързани с българския футбол като цяло в момента. Изключително гаден и злобен човек, който таи, разбира се, най-голяма злоба точно към Левски. Да не говорим как очевидно изпълнява заръки на странични хора за това кои трябва да присъстват в националния. Трябваше да се контузи Кирчо със 100-те му минути до момента в Серия А, та да може Костов да бъде викнат. Дооста неуважително към голмайстора на първенството.
Извинявам се за въпроса,обаче Хубчев не направи ли пробив за големия футбол именно при вас навремето ,преди да замине да играе в Хамбургер,заедно с Лечков и Павката Дочев? И определено прави впечатление,че все като анти-левскари се проявяват хора,които са си вадили хляба при вас. Това е доста странно,а може би си има някакво обяснение.