Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 21 мар 2019 12:49

TristaNNN написа:Костов все пак е повикан на лагер-сбора на националния на мястото на космонавта. Така обаче е малко неуважително към голмайстора ни. Значи, хем "не ми трябваш", хем "сега може пък да ми дотрябваш", к*рвевнска работа, неприятно съм изненадан от Хубчев. :?

На мен Хубчев ми е един от най-неприятните хора, свързани с българския футбол като цяло в момента. Изключително гаден и злобен човек, който таи, разбира се, най-голяма злоба точно към Левски. Да не говорим как очевидно изпълнява заръки на странични хора за това кои трябва да присъстват в националния. Трябваше да се контузи Кирчо със 100-те му минути до момента в Серия А, та да може Костов да бъде викнат. Дооста неуважително към голмайстора на първенството.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 21 мар 2019 12:55

metodito написа:
specter написа:Не знам докога ще продължава това делене на българчета и чужденци, бели и черни, ритащи с ляв и десен крак, не знам си какво... И от двете страни има както абсолютни некадърници, така и добри футболистчета. Не е ли най-важно за клуба, а и за нас като фенове, в отбора да има КАЧЕСТВЕНИ футболисти, независимо от коя част на света идват? Живеем в уж отворена към света страна, съществува нещо, наречено глобализация... Точно както Ники Михайлов, дори и неиграл от сума ти време, върши много повече работа от Полачек, точно както Костов върши много повече работа от Буш, Ривалдиньо и тем подобни супергерои, по същия начин и Нганиони би свършил по-добра работа в момента от Горанов, Холмар пък е класи над всички бг защитници, а Живко е класи над Цветкович и т. н., и т. н. Пак казвам - за мен поне е най-важно да виждам 11 човека на терена, които да дават всичко от себе си и да се борят да печелят, пък нека са от България, Сърбия, Холандия, Щатите, от някое африканско племе дори, все ми е едно. Ако има 11 и повече български футболисти, които биха вдигнали нивото и биха били конкурентни за титла, купа и т. н. - да заповядат. Нямам нищо против, даже ще се радвам.

Това и имах предвид. Но и за друга тема, която засягаш, говоря нееднократно. Глобализацията. Защото, не набивам на никого мнението си, но имам чувството, че в "Левски", в онова де играе на Армията, в Локо Пд (не споменавам Верея, понеже това е едно сбъркано недоразумение), се вземат понякога футболисти, само защото са чужденци. Такова чувство имам. И разбира се има и друга версия (далавери). По никакъв друг начин не мога да си обясня... Да не ти ги изреждам, че ме заболява главата, а и къде да ти ги помня.
В момента, най-конвертируемите футболисти на пазара са поляци и хървати. Хърватите - ясно. Погледни полското първенство обаче. Нещо Легия, Краков, друг техен отбор да е участвал скоро в ШЛ? Да е минавал групата си? Сега ще кажеш: ма те звездите им да не играят в Полша? Откъде тръгват Зиелински, Милик, Пьонтек? Самото полско първенство... пробвах се тази година да гледам Заглембе - Лех, не помня. Супер спрял футбол ми се стори. Нямат негри. Съответно и някакви бързи малки чернички също няма. Чужденци в полското поначало има малко май. Защо полските отбори нямат по 8-9 титуляра неполяци? Сигурно са тъпички? Или бедняци? Не участват в глобализацията?
Не можеш, пак казвам, ти да не се уважаваш, и другите да те уважават. Просто няма начин. Ние не се уважаваме - ако, нали отхвърлим версията, че чужденците се вземат заради далавера. Преди си говорихме тук как Разград вредят на българския футбол с 10 чужденци. Доста лицемерно, откакто и ние играем така, вече не се обсъжда? Защо?
Или, ако искаш остави хървати и поляци, че са висока топка. Как ще коментираш черногорците?
Не ми се дъвчи вече. Само ще кажа, че нещата не са толкова сложни. Трябва да свържеш точките. Ние сме като някакви деца-идиотчета, и даже това не може да направим. Нарисувано ни е, и постоянно излизаме от листа. Но и по-зле сигурно може.

П.С. Има разлика между глобализация - естествения процес, и глобализъм - нарочното и безпринципно смесване на култури, заради самото смесване. При нас е глобализъм.

За Полша никак не си прав около 40% от играчи в първенството са чужденци особено пък Легия Варшава има 16 чужденци в отбора :lol: За мен най-добър пример е Чехия една от държавите с най-малко чужденци имат прекрасни резултати в Европа доста години вече се задържаха в топ 15 в Европа по-коефициент.Дори са много близо до топ 10 ;) От големите отбори само Спарта Прага имат повече чужденци но резултати им станаха много зле и са започнали пак да купуват предимно играчи от Чехия и Словакия.За българските отбори е много по-лесно да си взимат евтино някой чужденец от толкова да влагат средства в юношите сега ,че кажете юношите не стават как ,че стават като явно не се работи правилно ?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 мар 2019 13:50

Хубчев от времето си в Берое има някаква вражда с Костов и затова не го вика.
Той си е някакъв темерут. Само дето след като вземе максимум 2 точки от първите 2 мача на лято може да не е треньор на национала.

Методи, моле те не ни сравнявай със страни като Полша и Чехия. Ние изоставаме като нация и държава от тях, камо ли в спорта. Полша е световен шампион във волейбола в 2 поредни първенства, класира се на последните първенства по баскетбол и футбол. Традиционно добри в зимните спортове.
Чехите от край време са една от най-големите школи във футбола и ни бият когато си поискат.
И най-важното тях не ги управляват бивши комуняги и ДС агенти...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2019 14:22

JackPackage написа:
metodito написа:Еми, аз няма как да ти дам гаранция за Неделев. Зависи от доста неща. Относно Славия... не, онези дето са носители на Купата на България, отстраниха един съперник в Европа, взеха победа навън и играха като равен с равен с Хайдук. :geek:

Равен с равен с Хайдук ли? Честно? Ти гледал ли си им мачовете с Хайдук? Два мача на една врата и само късмета и пропуските на Хайдук "пазиха някаква интрига" в тази двойка :roll: Хайдук в Хърватия имаха 15 точни удара и биха 1-0, тук им вкараха бърз гол и доиграваха мача, та Славия да вземе че да вкара някой гол и накрая пак си ги биха :roll:

Ама дай щото са отстранили 6-ия във Финландия и да им вземем всички играчи :shock:

Гледах цялото второ полувреме там и мача тук. Много добре даже си играха. Просто Хайдук си е Хайдук. Не казвам всичките им играчи. Просто имаше медийна спекулация за Йомов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2019 14:23

Red_Neck написа:
metodito написа:Определено не са "над една трета". Погледни им отборите.

[offtopic]
League Level: First Tier - Poland Poland
Number of teams: 16 teams
Players: 471
Foreigners: 170 Players 36,1%

;)[/offtopic]

Интересно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2019 14:25

bilyaletdinov написа:Хубчев от времето си в Берое има някаква вражда с Костов и затова не го вика.
Той си е някакъв темерут. Само дето след като вземе максимум 2 точки от първите 2 мача на лято може да не е треньор на национала.

Методи, моле те не ни сравнявай със страни като Полша и Чехия. Ние изоставаме като нация и държава от тях, камо ли в спорта. Полша е световен шампион във волейбола в 2 поредни първенства, класира се на последните първенства по баскетбол и футбол. Традиционно добри в зимните спортове.
Чехите от край време са една от най-големите школи във футбола и ни бият когато си поискат.
И най-важното тях не ги управляват бивши комуняги и ДС агенти...

Имаше време, когато можехме да се равним с тях...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 мар 2019 14:32

Няма смисъл да обсъждаме националния след като треньора не иска да повика голмайстора на първенството и накрая го вика от немай къде, най-вероятно за резерва.
Отделен въпрос е ,че бивша Югославия след война се разпадна на 7 отделни държави и ние треперим дали ще бием най-новите, най-малките и най-слабите от тях. Да не говорим за Хърватска, с които бяхме на едно ниво, а сега разликата е от небето до земята.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2019 14:33

matador написа:[.За българските отбори е много по-лесно да си взимат евтино някой чужденец от толкова да влагат средства в юношите сега ,че кажете юношите не стават как ,че стават като явно не се работи правилно ?

Ами, за мен си остава това, че просто няма доверие в тях и това е. Има едно отношение, като: абе, това с младите/българите, ок, ма за сериозна работа си требе чужденец. И после падат от Вадуц, Иртиш и не знам си кой. Да ми докажат, че са прави, но всяка година гледаме едно и също. Всичко си ни е сбъркано, всъщност.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 мар 2019 15:04

metodito написа:
matador написа:[.За българските отбори е много по-лесно да си взимат евтино някой чужденец от толкова да влагат средства в юношите сега ,че кажете юношите не стават как ,че стават като явно не се работи правилно ?

Ами, за мен си остава това, че просто няма доверие в тях и това е. Има едно отношение, като: абе, това с младите/българите, ок, ма за сериозна работа си требе чужденец. И после падат от Вадуц, Иртиш и не знам си кой. Да ми докажат, че са прави, но всяка година гледаме едно и също. Всичко си ни е сбъркано, всъщност.

Дали не е по-добре да метнеш едно око из архивите и да провериш колко българи имаше в стартовия състав срещу Иртиш, щото май си бяха едно 50%? А чужденците бяха хора като Гари Родригес и Дъстли Мюлдер, май и Кристоваов започна, и силва Силва игра. И в двата мача бяхме с български треньори. И? Брахме ли срам с 50% българи - брахме. Много рЕзко ти издиша теорията. Просто това животинче футбола е неподвластно на такива формули и сметки чужденци-българи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 мар 2019 15:20

specter написа:Не е ли най-важно за клуба, а и за нас като фенове, в отбора да има КАЧЕСТВЕНИ футболисти, независимо от коя част на света идват?.

За мен лично е важно в отбора да играят футболисти, които да го правят качествено за Левски, независимо дали са бижутери като Йовов или дърводелци като Бисер Иванов. Бардон може да е в пъти по-неизвестен и не качествен от Обертан, но за Левски е един от най-добрите чужденци, а Обертан ще си остане един играч, просто преминал през клуба

Върни се в “Левски”