Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 21 юли 2023 07:25

1914.1902 написа:Да направиш звездна селекция, да се подиграваш преди година на ''сините'' и в същото време да си отложиш гостуването на Етър ВТ (новак в елита). :lol: :lol:

След като правилникът го позволява защо да не се отложи.Добре е , че се казва десетина дни предварително, а не в последния момент и феновете ще са подготвени.А Левски и 1948 не са отложили мач ЗАСЕГА, до другата неделя има много време.Какво говореше Мъри миналата година по това време....Ако трябва шампионата ще отложим докато не влезем в ЛК :) .А Левски може би не иска да отлага домакински мач с Локо София защото са им нужни свежи пари. Вече и програмата Ви е от 21.15ч., а ние трябва да пращаме писма срещата ни със Славия вместо от 18.45ч. да е от 19.00ч. :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 юли 2023 08:13

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Да направиш звездна селекция, да се подиграваш преди година на ''сините'' и в същото време да си отложиш гостуването на Етър ВТ (новак в елита). :lol: :lol:

След като правилникът го позволява защо да не се отложи.Добре е , че се казва десетина дни предварително, а не в последния момент и феновете ще са подготвени.А Левски и 1948 не са отложили мач ЗАСЕГА, до другата неделя има много време.Какво говореше Мъри миналата година по това време....Ако трябва шампионата ще отложим докато не влезем в ЛК :) .А Левски може би не иска да отлага домакински мач с Локо София защото са им нужни свежи пари. Вече и програмата Ви е от 21.15ч., а ние трябва да пращаме писма срещата ни със Славия вместо от 18.45ч. да е от 19.00ч. :) .

Така или иначе свикнахме да отлагате в последните години, т.е. не се е случило най-изненадващото нещо на света. Ама просто се сетете колко мнения бяха писани, когато Левски си отложи мачовете, както и в един любим твой сайт лепнаха статия със заглавие 'Обичат да играят мачове през три дни, но нека някой друг да ги играе'. Мъри съм го коментирал достатъчно, да си намери нов тим (ама като гледам почти никой не го иска, което е странно, явно никой не желае да практикува горд и правилен футбол + да бъде управляван като Реал, Барселона и Байерн), че да говоря за периода му там, защото ми омръзна говоря за постигнатото от него в Левски при последния му период.

Никой не ви спира да пращате писма, декларации и т.н., никой не ви пречи! (макар да твърдите друго)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 юли 2023 08:59

Все пак не са виновни фенове и журналисти, че Мъри не си помни думите :) , естествено, че ще се използва.Сигурно Вие не използвате всеки случай да ни уязвите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2023 09:30

peliforewer написа:

Ахахаха, деде, не се излагай - да напомням ли какъв рев, сълзи и сополи беше, когато Левски отлагаше миналата година, особено от едни фенове в града с център Гръцката ма'ала. На мен ми е все тая дали ще се отлага, просто държа да няма двоен аршин, т.е. вие сега да се извините, че ревахте като крастави магарета - да, знам, че са утопии, все пак сте наследници на шумкари, които са се пребоядисали за разкош.

Освен това, не че е извинение, но все пак - за Левски (тогава) влизането в евентуални групи на ЛК щеше да значи спасение от хомота на дълговете (затова и на едно шкембе се плати, за да не се случи и както казва Вазов - и тоз човек йоще живей между нас и си лапка тлъстата заплатка с по-голям кеф, отколкото НиЛо лапка други неща), докато вие сте богат клуб, такава драма нямате - кво са за вас 10 милки от групи?

П.С. Сложили ни албанец за страничен на мач с албански отбор на реванша - яко, аа? Направо не ми се мисли какво би било, ако подобно нещо се случи с друг отбор, но ний сме Левски, бааа, Насо шъ ни упраи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юли 2023 10:05

bubka написа:
1914.1902 написа:
kolokolo написа:Значи че само ГГ спря да купува . Двата Тумора от Подуене преди и Разград сега продължават .

Лудогорец никога не са купували мачове, а просто надделяват над останалите заради огромната си класа....

:lol:

Ти си един от сериозните хора във форума и от малкото левскари с повече от два грама мозък в главата. Би било много жалко, ако наистина вярваш в написаното.

И аз го чета това негово изречение и се опитвам да го разбера какво иска да каже с това!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 юли 2023 10:19

В началото на следващата седмица в понеделник, 24 юли от 15:00 ч. българско време, ще бъде изтеглен жребият за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В него ще участват три български отбора – ЦСКА, ФК ЦСКА 1948 Сф и Левски.

Двата червени отбора ще са поставени. Тимът на Саша Илич е с коефициент 13.000, докато този на Атанас Рибарски ще вземе този на ФКСБ, ако го елиминира – 11.000. Левски единствен е непоставен, макар да използва коефициента на поставения от втория кръг Шкупи – 7.000.

За да играят в тази фаза на турнира трите ни представителя ще трябва да елиминират своите съперници от втория квалификационен кръг. ЦСКА се изправя срещу Сепси, ЦСКА 1948 среща ФКСБ, а Левски излиза срещу Шкупи.

ПОСТАВЕНИ (потенциални съперници на Левски – без ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 Сф)

Брюж/Аархус, Базел/Тобол, АЗ Алкмаар, Гент/Жилина, Динамо Киев, Фенербахче/Зимбру, ЧФР Клуж/Адана Демирспор, Мидтиланд/Прогрес Ниедеркорн, Партизан, ПАОК/Бейтар Йерусалим, Макаби Тел Авив/Петрокуб, Виктория Пилзен/Дрита, Будьо Глимт/Бохемианс, Лех Познан/Кауно Жалгирис, Рапид Виена, Апоел Беер Шева/Паневежис, Юргорден/Люцерн, АПОЕЛ Никозия/Войводина, Бешикташ/Тирана, ЦСКА/Сепси, Твенте/Хамарби, Риека/Дукаджини, Арука, Витория Гимараеш/Целийе, ФКСБ/ЦСКА 1948, Легия Варшава/Ордабаси, Розенборг/Крусейдърс.

НЕПОСТАВЕНИ (потенциални съперници на ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 Сф – без Левски)
Спартак Търнава/Ауда, АЕК Ларнака/Торпедо Жодино, Омония Никозия/Габала, Дюделанж/Гзира Юнайтед, Рига/Кешкемет, Марибор/Диферданж, КуПС/Дери Сити, Хайдук Сплит, Нефтчи Баку/Железничар, Линфийлд/Погон Шчечин, Дъндолк/КА Акурейри, Пюник/Калмар, Осиек/Залаегерсзег, Алашкерт/Дебрецен, Сутиеска Никшич/Санта Колома, Хартс, Хибърниът/Интер Клуб д‘Ескалдес, Шкупи/ЛЕВСКИ, Арис/Арарат-Армения, Аустрия Виена/Борац Баня Лука, РФС Рига/Сабах Баку, Б36 Торсхавн/Хавърфордуест Кънтри, Ворскла Полтава/Дила Гори, Бран, Нордшеланд, Торпедо Кутаиси/Актобе, Балзан/Неман Гродно.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 юли 2023 10:23

tmanolov написа:
peliforewer написа:

Ахахаха, деде, не се излагай - да напомням ли какъв рев, сълзи и сополи беше, когато Левски отлагаше миналата година, особено от едни фенове в града с център Гръцката ма'ала. На мен ми е все тая дали ще се отлага, просто държа да няма двоен аршин, т.е. вие сега да се извините, че ревахте като крастави магарета - да, знам, че са утопии, все пак сте наследници на шумкари, които са се пребоядисали за разкош.

Освен това, не че е извинение, но все пак - за Левски (тогава) влизането в евентуални групи на ЛК щеше да значи спасение от хомота на дълговете (затова и на едно шкембе се плати, за да не се случи и както казва Вазов - и тоз човек йоще живей между нас и си лапка тлъстата заплатка с по-голям кеф, отколкото НиЛо лапка други неща), докато вие сте богат клуб, такава драма нямате - кво са за вас 10 милки от групи?

П.С. Сложили ни албанец за страничен на мач с албански отбор на реванша - яко, аа? Направо не ми се мисли какво би било, ако подобно нещо се случи с друг отбор, но ний сме Левски, бааа, Насо шъ ни упраи

Манолов, да те уведомя, не съм наследник на шумкари, в рода ми е нямало партизани и активни борци, не съм членувал в никоя партия, а дядо ми по майчина линия е лежал 2 години в затвор защото отказал да си даде земята в ТКЗС.Толкова по тази тема и държа да запомниш това и го имаш предвид когато ме репликираш.Защо се правите на интересни и не си спомните, че първи за отлагането на срещи от вътрешното първенство заради евротурнирите ревнаха сините фенове.Това стана в годината когато Левски не игра в Европа, тогава когато Лудогорец си отлагаше мачовете сините братя си траеха, но когато ЦСКА го направи по форумите настана вакханалия от "възмутени" сини фенове.Мъри заяви, че обожава отбора му да играе през три дни, но когато яйцето му опря на дупето си забрави приказките.Естествено, че червените фенове ще Ви го върнат, давам прогноза, че всички български евроучастници ще отлагат мачове от шампионата и мисля, че това е правилен отговор на безумната програма измислена от УЕФА в която отбори от няколко държави си почиват и подготвят през горещите юли и август, а втората ръка клубове блъскат през три дни мачове на температури между 30-40 градуса жега.Това за албанският съдия не го приемам, все едно да не може турски съдия да свири в Разград.Лудогорец е български отбор, а Шкупи македонски.Много добре знаеш, че ако онзи пълничкия с тлъстата заплата не е в Левски лиценза Ви виси със страшна сила.
W84me ( Блатер) ..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2023 10:35

peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:

Манолов, да те уведомя, не съм наследник на шумкари, в рода ми е нямало партизани и активни борци, не съм членувал в никоя партия, а дядо ми по майчина линия е лежал 2 години в затвор защото отказал да си даде земята в ТКЗС.Толкова по тази тема и държа да запомниш това и го имаш предвид когато ме репликираш.Защо се правите на интересни и не си спомните, че първи за отлагането на срещи от вътрешното първенство заради евротурнирите ревнаха сините фенове.Това стана в годината когато Левски не игра в Европа, тогава когато Лудогорец си отлагаше мачовете сините братя си траеха, но когато ЦСКА го направи по форумите настана вакханалия от "възмутени" сини фенове.Мъри заяви, че обожава отбора му да играе през три дни, но когато яйцето му опря на дупето си забрави приказките.Естествено, че червените фенове ще Ви го върнат, давам прогноза, че всички български евроучастници ще отлагат мачове от шампионата и мисля, че това е правилен отговор на безумната програма измислена от УЕФА в която отбори от няколко държави си почиват и подготвят през горещите юли и август, а втората ръка клубове блъскат през три дни мачове на температури между 30-40 градуса жега.Това за албанският съдия не го приемам, все едно да не може турски съдия да свири в Разград.Лудогорец е български отбор, а Шкупи македонски.Много добре знаеш, че ако онзи пълничкия с тлъстата заплата не е в Левски лиценза Ви виси със страшна сила.

Браво, Пели, що тогава си припок :lol:

На мен ми е все тая дали някой ще отлага, или няма да отлага - просто искам еднакъв аршин и толкова. Освен това не съм кон с капаци и отлично знам, че сме взели лиценз на ръба - истината си е истина. Колкото до албанския съдия, ще ти дам един пример с УикипедиаТа там, когато има спор между страните (особено муждународен), ако нямат някой висок господин да си плати, за да му напишат, че през 2016 ЦСКА се обединило с ЦСКА и станало ЦСКА и да му махат тирето навсякъде :), се иска независим източник. Примерно спорим с шумадийската измет за битката при Брегалница - нашите пишат едно, србе на врбе пищат друго и аврупейците ни викат: ми искаме независима оценка. При което шумадийците вадят швейцарския гражданин Бранко Николович, който веднага списва една 100% покриваща техните представи за съботията теза, Уикипедиа го приема, зер независим източник е, и всичко е точно

Надявам се, че си ме разбрал. Успех срещу сепсиС, ще е труден мач
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 юли 2023 11:17

Бранко го е играл ,,сламен човек,,
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 юли 2023 11:56

Стадионът в Разград няма ли А сектор че не се предлагат билети за там.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”