Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Херо: На 20 май сядаме да преговаряме с Батков

Мнениеот tarikat » 30 апр 2011 23:47

Гонзо - ВЪН. Футболист със сърце, но нищо повече, никакъв "директор", откровено тъп човек. Да се маха по-скоро, заедно с Ясен.
Херо не ми вдъхва много доверие, но ще поживеем и ще видим.

scooool
Контакти:

Re: Лятната селекция на Левски

Мнениеот scooool » 01 май 2011 08:34

Пак ще си продадем така наречените "звезди" за по 200-300 хил евро и да ви кажа толкова най-много ще им вземем.Примера е с голямата звезда Дарко не се сещам да има гол и асистенция този полусезон,но и да има някой и друг за човек който играе като втори нападател нищо не прави.Колко пари да му вземем ???????????????.Грийн и той не е нищо особенно както и Мюлдер средняшко европейско ниво а футболистите от това нива струват малко.По добре българи чужденците игрят един полусезон и после стават звезди и всичко свършва.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 01 май 2011 08:46

Аз мисля, че представянето в Европа трябва да бъде критерий за работата на треньора. Как да мотивираш играчите, когато те знаят класирането и участват в уговорени тото срещи. Според мен държавата най-напред трябва да изхвърли всички мутри от футбола ни и чак тогава да помага с бази и пари. Аз съм против това пари на данъкоплатеца да влезнат във фирмите на мутрите, независимо, че са футболни фирми. По добре тези милиони да се дават на гладуващи деца и старци.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 01 май 2011 10:03

Ръководството на Левски вече работи сериозно по селекцията за следващия сезон. "Сините" търсят усилено заместник на Гара Дембеле. Един от вариантите за нов централен нападател на столичани е холандецът Микиел Хемен от Апелдорн, информира "Тема Спорт". В петък вечерта таранът бе наблюдаван от представител на Левски в мач от холандската втора дивизия срещу Спарта (Ротердам). Хемен обаче не успя да помогне на тима си и Апелдорн загуби с 0:1 като домакин.

Микиел Хемен е роден на 28 юни 1987 година. Висок е 193 сантиметра и тежи 85 килограма. Той прави отличен сезон за клуба си. До този момент е играл в 29 мача, в които е реализирал 19 гола. Голаджията е преминал още през отборите на Волендам (30 мача, 5 гола) и Веендам (48 мача, 13 гола).

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2011 10:10

tevez написа:Ръководството на Левски вече работи сериозно по селекцията за следващия сезон. "Сините" търсят усилено заместник на Гара Дембеле. Един от вариантите за нов централен нападател на столичани е холандецът Микиел Хемен от Апелдорн, информира "Тема Спорт". В петък вечерта таранът бе наблюдаван от представител на Левски в мач от холандската втора дивизия срещу Спарта (Ротердам). Хемен обаче не успя да помогне на тима си и Апелдорн загуби с 0:1 като домакин.

Микиел Хемен е роден на 28 юни 1987 година. Висок е 193 сантиметра и тежи 85 килограма. Той прави отличен сезон за клуба си. До този момент е играл в 29 мача, в които е реализирал 19 гола. Голаджията е преминал още през отборите на Волендам (30 мача, 5 гола) и Веендам (48 мача, 13 гола).

Висок,мощен,млад-изглежда подходящ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 май 2011 10:21

blue avalanche написа:
tevez написа:Ръководството на Левски вече работи сериозно по селекцията за следващия сезон. "Сините" търсят усилено заместник на Гара Дембеле. Един от вариантите за нов централен нападател на столичани е холандецът Микиел Хемен от Апелдорн, информира "Тема Спорт". В петък вечерта таранът бе наблюдаван от представител на Левски в мач от холандската втора дивизия срещу Спарта (Ротердам). Хемен обаче не успя да помогне на тима си и Апелдорн загуби с 0:1 като домакин.

Според мен също като визитка изглежда добър вариант

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2011 10:22

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

Според мен също като визитка изглежда добър вариант

И най-важното-наблюдаван е НА ЖИВО. :!: :!: :!:

THE G.A.M.E

Re: Лятната селекция на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2011 10:52

И аз съм съгласен да играем само с българи и то като приоритет няколко юноши ...
Но не и с това спортно-техн. ръководство !

То и няма как да стане с тези, щото Яско и Гонзо упорито отказват да налагат младите от школата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 10:57

Ако новината е истинска то това е добре за Левски ;) ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2011 11:00

Прекалено висок ми се вижда тоя ...
Това почти сигурно го прави и тромав.

Ако ще сменяме схемата на 4-4-2 ще е екстра за тежък нападател ...
Но ако ще си караме по сегашната, нападателят в центъра на атаката трябва да е подвижен.

Отделно, че почти никой от големите отбори не играе вече с тежки тарани ....
Скептичен съм към новината като цяло.
А после и към дадения футболист ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”