... мисля че преди всичко трябва да се изясни кои точно сини фенове стоят зад тази декларация щото както напоследък се оказа има фенове и фенове , а има и такива - внедрени с червени сърца и дупета .... та кой е писал тази декларация , ако е на официалния фен клуб що не се е чуло че има национална сбирка та да се сберем за да може декларацията да има тежест пред феновете - щото е явно че зад нея стоят хора с тежест пред Гонг след като декларацията влиза като официална новина .... с други думи ... многото изговорено през последните дни доведе до тотално объркана ситуация , пълна фрагментация на фенската маса , което всъщност означава че каквото и да стане от тук нататък единството е невъзможно щото винаги ще има недоволни ... а тежките думи , хули и трансперанти отдавна прекрачиха прага и връщане няма .... въпреки че стари хора са казали - не плюй там където си ......
.... за жалост много от сините фенове бяха умело манипулирани и успяха да направят за сриването на имиджа на Левски за месец това , което цесекарите не успяха да направят за 60 години ..... щото е нормално ако има проблеми да търсиш начин да ги решиш , но правиш ли го по този унизителен и махленски начин, вадейки всичко по медиите и с трансперанти по мостовете ти всъщност разбиваш тотално имиджа на отбора си граден близо 100 години , защото един стойностен клуб решава проблемите си по цивилизован начин и прави така че всичко да остане в кухнята , щото на всички по света е ясно че доброто име е всичко .....
..... и след всичко надробено може да се каже само едно - на печелившите - честито ...
.... дебелогъзите момченца Митко и Иво които обичкат да си играйкат с боклукчето успяха да разкажат играта на Левски .... и при това не и без вътрешна помощ ..-. бравос пичове ..бравос ...
Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В ПОДКРЕПА НА СИНЯТА ДЕКЛАРАЦИЯ.
Като ви гледам поведението започвам да си мисля, че анпълно заслужавате дебила Борат за президент. Това вяашето не е подкрепа, а дебилизъм. Докога ще ви правят на маймуни, а вие ще седите и гледате само??? 

- POPCORN
- Контакти:
MuroCSKA написа:Като ви гледам поведението започвам да си мисля, че анпълно заслужавате дебила Борат за президент. Това вяашето не е подкрепа, а дебилизъм. Докога ще ви правят на маймуни, а вие ще седите и гледате само???
Те са свикнали бе, да не им е за първи път!Тампери ги прави смешни те пляскат на футоблистите.Тяхната глупост е безгранична!ДА си ги подкрепят, то с лайно боя не става.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
[offtopic]
Гледам, че си започнал правилно да изписваш буквите, значи все пак си понаучил някой и друг урок. Не си си губил времето.[/offtopic]
POPCORN написа:djonik написа:POPCORN написа:Феновете на Левски отново се надупиха!После не пискайте искаме промяна и такива работи!Сега очаквам скоро да има паметник на Батков!Без битка няма победа май това вие го бяхте издигнали!Ето Ботев не се примеряват и се опитват да променят нещо, а вие за пореден път се надупихте.После нямате право да пискате!
Точно ти за надупване няма да говориш. Забелязал съм, че от всички цесекари във форума, ти най-много облизваше Томов. И го правеше с огромен кеф.
хахах вярно ли и къде?дай доказатлства?най-лесно е човек да приказва глупости, а ти ги умееш определено.Понеже няма какво да кажеш в защита на Левски и приказваш врели некипели
Гледам, че си започнал правилно да изписваш буквите, значи все пак си понаучил някой и друг урок. Не си си губил времето.[/offtopic]
Последна промяна от Blue_Lion на 12 окт 2009 17:26, променено общо 1 път.
Причина: ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА !
batceko написа:... мисля че преди всичко трябва да се изясни кои точно сини фенове стоят зад тази декларация щото както напоследък се оказа има фенове и фенове , а има и такива - внедрени с червени сърца и дупета .... та кой е писал тази декларация , ако е на официалния фен клуб що не се е чуло че има национална сбирка та да се сберем за да може декларацията да има тежест пред феновете - щото е явно че зад нея стоят хора с тежест пред Гонг след като декларацията влиза като официална новина .... с други думи ... многото изговорено през последните дни доведе до тотално объркана ситуация , пълна фрагментация на фенската маса , което всъщност означава че каквото и да стане от тук нататък единството е невъзможно щото винаги ще има недоволни ... а тежките думи , хули и трансперанти отдавна прекрачиха прага и връщане няма .... въпреки че стари хора са казали - не плюй там където си ......
.... за жалост много от сините фенове бяха умело манипулирани и успяха да направят за сриването на имиджа на Левски за месец това , което цесекарите не успяха да направят за 60 години ..... щото е нормално ако има проблеми да търсиш начин да ги решиш , но правиш ли го по този унизителен и махленски начин, вадейки всичко по медиите и с трансперанти по мостовете ти всъщност разбиваш тотално имиджа на отбора си граден близо 100 години , защото един стойностен клуб решава проблемите си по цивилизован начин и прави така че всичко да остане в кухнята , щото на всички по света е ясно че доброто име е всичко .....
..... и след всичко надробено може да се каже само едно - на печелившите - честито ...
.... дебелогъзите момченца Митко и Иво които обичкат да си играйкат с боклукчето успяха да разкажат играта на Левски .... и при това не и без вътрешна помощ ..-. бравос пичове ..бравос ...
Хахахахахах Е това е. ние сме ви виновни пак? И с какво? С това, че взехме да си подреждаме къщата и всичко да става както трябва??? Смешни сте. Като гугут4ето: плакатите може би били дело на хора от цска

MuroCSKA написа:Хахахахахах Е това е. ние сме ви виновни пак? И с какво? С това, че взехме да си подреждаме къщата и всичко да става както трябва??? Смешни сте. Като гугут4ето: плакатите може би били дело на хора от цскааххахахаха
Ами не знам за плакатите ама за петицията виждам, че има много големи отрепки от твоите хора, които са писали там. Това показва каква жалка паплач сте. Да не го кажа пак, че после slavia_forever ще ме заплаши. Макар че някой от вас си заслужават обидата...

- DrAvalanche
- Контакти:
Аз съм против всякакви опити да се канализират, уравнят, уеднаквят и влеят в обща маса всички. Всеки фен има право на свое мнение по въпросите засягащи любимия му отбор. Аз лично съм против Тодор Батков, и всякякви опити на гугутки, гургулички, колибрита и какъвто и да е друг пернат дивеч, да изкарат, че тези които са против НЕГО са против отбора.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- POPCORN
- Контакти:
[offtopic]
оригинален както винаги.ще кажеш ли нещо относно темата или?Ама разбирам те, няма какво да кажеш.Нищо лошо няма ![/offtopic]
Гледам, че си започнал правилно да изписваш буквите, значи все пак си понаучил някой и друг урок. Не си си губил времето.
оригинален както винаги.ще кажеш ли нещо относно темата или?Ама разбирам те, няма какво да кажеш.Нищо лошо няма ![/offtopic]
Последна промяна от Blue_Lion на 12 окт 2009 17:26, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Майната и на тая декларация ! Никва подкрепа за гугутката и подлогите на Борат...аз ще си ходя на мачове и ще си подкрепям отбора и без да ми се "дават нареждания",но също така си оставам твърдо против дебелата свиня баткOFF - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ 
Браво на всички който бяхме вчера на мача със Звезда

Браво на всички който бяхме вчера на мача със Звезда

Аз от цялата работа разбрах, че Ганьо е всички.
Ей големи сте гугутки.
[warning]Не се заяждай
[/warning]
Ей големи сте гугутки.
[warning]Не се заяждай