Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот mikata » 04 юли 2024 22:22

С Божков какво стана нали ще се да има новини в началото на юли?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 юли 2024 22:23

Божков се оказа халосен патрон.

Големи приказки и нищо
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2024 22:27

Надали някой в тоя форум си пие кафето с Божков, та не знам какъв отговор точно очаквате. Ако реши да разкрие нещо, ще разберем когато му скимне на него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юли 2024 22:30

Явно е ,че бизнеса не се интересува от Левски :oops:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юли 2024 08:17

tmanolov написа:Пореден нереален спам - понякога си мисля, че е по-зле и от припок. Пепедейберащината е като раевизма - ужасяващо вирулентна и с летални ментални последствия. Жалко

Звучиш като заблуден припок, отричайки реалностите. Не за първи път се вижда лицемерието ти. Сигурно е професионално увреждане, ако въобще имаш истинска диплома, а не от Зрънчо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юли 2024 08:20

mikata написа:С Божков какво стана нали ще се да има новини в началото на юли?

Божков трябва да бъде далеч от клуба, защото е поредния Пеевски. Е, според някои колеги с уж истински дипломи, неговите пари не миришат като на Шиши.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юли 2024 08:26

mikata написа:Явно е ,че бизнеса не се интересува от Левски :oops:

Или му се пречи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 09:24

realno написа:
mikata написа:С Божков какво стана нали ще се да има новини в началото на юли?

Божков трябва да бъде далеч от клуба, защото е поредния Пеевски. Е, според някои колеги с уж истински дипломи, неговите пари не миришат като на Шиши.

Точно. А парите от комар са като пари от оръжие. На този ако му пукаше за този клуб можеше по един или друг начин да помага. Явно почти никой не го чу как е попаднал в "Левски".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 юли 2024 09:30

Във вестника пише,че днес ще дойде френският нападател.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 09:33

scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!

Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...

Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.

Едно име ти казвам веднага: Дарко. Това беше стратегически трансфер. Не просто "да вземем някой там за средата", а плеймейкър. И това, че настояваше за този трансфер толкова много е показателно. И се видя добре, че е стратегия.
Не за печалба. За успех работи. Това с язовира беше шега, нали?
Последна промяна от metodito на 05 юли 2024 09:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”