Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
И Гикиевич се маха по взаимно съгласие, един голям проблем е решен.
Не да пробват Ернандез, а да го вземат веднага.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Не да пробват Ернандез, а да го вземат веднага.
Доста му е висока заплатата. 8К евро.
Nuke написа:W84me написа:Не да пробват Ернандез, а да го вземат веднага.
Доста му е висока заплатата. 8К евро.
Това е тавана в момента в Левски.
- milen.hristov
- Контакти:
Player написа:Едва ли някой го знае този вратар какъв е и що е. Може да е добър, но е несериозно отбор с претенциите на Левски да взима вратар който е свикнал да губи и играе по селцата. Всъщност претенциите на Левски не знам точно какви са сега, но поне за победа във всеки мач би трябвало да излизат и без да се затварят и пазят резултат. Пак става дума за пари и комисионни. Ако беше нещо друго нямаше да идват всякакви чужденци, при липсата "уж" на пари. И как може да те напусне почти цял отбор? Нямат ли договори за 2-3 години. Явно всички ги взимат до поредното следващото лято. Това са някакви кръпки за да има някакъв отбор и по две дузини футболисти да са заминали и дошли за календарна година. Като се събере 2 и 2 прави 4. Въпросът е: кой е синият Стойчо Младенов с комисионните?
инж. Иванов? Поне той твърди всеки нов полусезон, че започва да гради нов Левски, и ще вдим различно лице на отборът следващият път.
При крещяща нужда от защитници, практически без нападатели, това същество взема ...В Р А Т А Р. И то при наличието на трима вратари. А кажете ми сега, че не е малоумен?! И не ми пишете, че бил "синият Стойчо Младенов". Този, в чийто мозък има само една гънка (за равновесие) не може да стъпи на малкия пръст на СМ. Може някой да го използва за да вземе комисионни, но той да е инициатора- абсурд! Ако ставаше само с ядене и псуване...
- milen.hristov
- Контакти:
wilge написа:При крещяща нужда от защитници, практически без нападатели, това същество взема ...В Р А Т А Р. И то при наличието на трима вратари. А кажете ми сега, че не е малоумен?! И не ми пишете, че бил "синият Стойчо Младенов". Този, в чийто мозък има само една гънка (за равновесие) не може да стъпи на малкия пръст на СМ. Може някой да го използва за да вземе комисионни, но той да е инициатора- абсурд! Ако ставаше само с ядене и псуване...
Пък и Младенов поне някога е печелил нещо. макара тези купи да се оказват пирови и да убият ЦСКА.
- metodito
- Контакти:
Това, за което пищя от не знам колко време може да се случи - Топспорт твърдят, че освен тарана се чака защитник. Прибавяйки и мочето от Ботев най-после КОРЕННА! промяна в сърцето на защитата!!!!
Cheers!

Cheers!

Да се покаже тоя, дето изгони Чунчуков, друго не искам.
Представих си следния разговор ...
Стойчо Стоев: Трябва ми нападател, двама защитника, един централен халф, максимум две крила и поне един десен бек
Гонзо: Виж пробвай т'ва вратарче![]()