Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 19 юли 2023 10:35

peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
kolokolo написа:Значи че само ГГ спря да купува . Двата Тумора от Подуене преди и Разград сега продължават .

Лудогорец никога не са купували мачове, а просто надделяват над останалите заради огромната си класа. ПФК Левски от своя страна няма никакви пари, какво остава да купуват срещите от А група.

ОПГ Гринго купуваше мачове с Литекс и в Б група, смятай.

Аферим, ашколсун, от днес те обявявам за официален говорител на Лудогорец :).

Аферим" и на тебе. Много пъти си защитавал Враца, Хебър, Ч.Море и Пирин!
Защо ли? И защо ли ние мълчим тогава. Гадно е нали???

Когато защитаваш по-малките отбори е благородно, а когато нападаш само ЦСКА и Черно море и защитаваш Лудогорец повече от собствения си отбор си е малко странно.

"Благороднико", защо не тръгна да защитаваш най-слабия, Спартак Вн, а си "благороден" да защитаваш САТЕЛИТИТЕ ви???
Двуличие е това!
Можеш да не ми отговаряш.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2023 10:40

krumeto написа:
drvasko98 написа:
Dust написа:Сега остава да кажеш, какво означава селски отбор?

1. Отбор, който не е играл в топ нивото на съответната държава 80 години, а в голяма част от времето не е играл и във второто ниво.
2. Отбор, който на финал за купата събира 300 зрители (дори градът му да е далече,часът да е ранен, хората бедни и т.н.) би трябвало в града на финала хората да са силно развълнувани.
3. Отбор, който при 12 поредни титли играе пред под 1000 души средно на мач
4. Отбор, който като изчезне лицето Х се връща в режим точка 1.

Типичен пример за селски отбор е Осъм/Литекс/Ловеч, ако има такъв отбор. Виж точка 4! Тук град Ловеч, който е традиционен български град да не се меси в определението селски. Апропо този отбор не съществува И заради Лудогорец

Колкото и да се тръшкаш от нерви, още дълги години този отбор ще ви определя мястото в Ефбет - КАЛЪФКА. А от сега вече ще сте във вторта половина на таблицата.

Аз нерви за футбол отдавна не хабя, даже и не гледам много, гледал съм достатъчно, когато се играеше истински футбол на сняг, дъжд,кал от мъже, които се опитваха да покажат, че са по-добри от други такива. Просто констатирам фактите. Тимчето ви е част от статуктвото в държавата, а за футбола - основна част. Щом те устройва, ОК.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 19 юли 2023 11:43

drvasko98 написа:
krumeto написа:
drvasko98 написа:

1. Отбор, който не е играл в топ нивото на съответната държава 80 години, а в голяма част от времето не е играл и във второто ниво.
2. Отбор, който на финал за купата събира 300 зрители (дори градът му да е далече,часът да е ранен, хората бедни и т.н.) би трябвало в града на финала хората да са силно развълнувани.

Типичен пример за селски отбор е Осъм/Литекс/Ловеч, ако има такъв отбор. Виж точка 4! Тук град Ловеч, който е традиционен български град да не се меси в определението селски. Апропо този отбор не съществува И заради Лудогорец

Колкото и да се тръшкаш от нерви, още дълги години този отбор ще ви определя мястото в Ефбет - КАЛЪФКА. А от сега вече ще сте във вторта половина на таблицата.

Аз нерви за футбол отдавна не хабя, даже и не гледам много, гледал съм достатъчно, когато се играеше истински футбол на сняг, дъжд,кал от мъже, които се опитваха да покажат, че са по-добри от други такива. Просто констатирам фактите. Тимчето ви е част от статуктвото в държавата, а за футбола - основна част. Щом те устройва, ОК.

Не зная дали се фен на тирето. Ако си, радвам се. Много ги има такива като тебе, дето се отказват от тирето.
Скоро требуните ви ще заприличат на трибуните на Славия.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2023 11:51

krumeto написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
kolokolo написа:Значи че само ГГ спря да купува . Двата Тумора от Подуене преди и Разград сега продължават .

Лудогорец никога не са купували мачове, а просто надделяват над останалите заради огромната си класа. ПФК Левски от своя страна няма никакви пари, какво остава да купуват срещите от А група.

ОПГ Гринго купуваше мачове с Литекс и в Б група, смятай.

Аферим, ашколсун, от днес те обявявам за официален говорител на Лудогорец :).

Аферим" и на тебе. Много пъти си защитавал Враца, Хебър, Ч.Море и Пирин!
Защо ли? И защо ли ние мълчим тогава. Гадно е нали???

Когато защитаваш по-малките отбори е благородно, а когато нападаш само ЦСКА и Черно море и защитаваш Лудогорец повече от собствения си отбор си е малко странно.

"Благороднико", защо не тръгна да защитаваш най-слабия, Спартак Вн, а си "благороден" да защитаваш САТЕЛИТИТЕ ви???
Двуличие е това!
Можеш да не ми отговаряш.

Защо да не ти отговоря, сигурно съм защитавал и Спартак Варна, изброените отбори са от друг, не от мен и явно са произволни.Ако споменатите отбори са ни сателити щяха да излизат срещу ЦСКА с резервите и юношите, а Хебър преди дни ни взе 2 точки.Много интересно когато очакваш здрав мач в последния кръг за да се решава шампиона дали можеш да си позволиш да допуснеш най-добрият ти футболист и голмайстор да си свали фанелката и си изкара наказание което да го лиши от участие в най-важният мач за сезона.В тези жеги го давай по-спокойно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2023 12:06

krumeto написа:
drvasko98 написа:
krumeto написа:
drvasko98 написа:

Не зная дали се фен на тирето. Ако си, радвам се. Много ги има такива като тебе, дето се отказват от тирето.
Скоро требуните ви ще заприличат на трибуните на Славия.

Защо те досрамя да напишеш като стадиона на 12 кратния хегемон :) .Защото сме малко, затова ли се чудете по какъв начин да продавате билети когато ЦСКА гостува в Разград, че да не станете за смях.На последното гостуване на ЦСКА в Разград не пуснахте билети за продажба в мрежата и оставихте цял сектор празен от страх да не го изкупим :) , а ти си седнал да ни казваш колко щели сме да ставаме :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2023 12:42

Ако водещ обор загуби или победи след подобен гол, с какъвто Славия победи Етър, то и към тоя момент, все още щеше да се коментира БФС, съдии, глобалното затопляне и т.н., н нали Етър са загубили, тях кучетата са ги яли.

Тая вечер мача ще е много труден за Лудогорец. Напрежението налива много олово в краката. Пожелавам на Лудогорец да продължи. В редовно време виждам мача 2:0 / 3:1
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юли 2023 12:56

Наистина каква беше тази очеизвадна засада?
Вар нали има?Защо от Етър не протестират
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2023 13:21

Само да спомена, че ситуацията с гола на Славия, дузпата за 1948 и неотсъдената дузпа за 1948 съм дискутирал лично с бивш съдия и сегашен лектор на съдиите ДБ.Тук е губене на време, всеки тълкува ситуацията от своята камбанария.Честито на Ботев Пловдив и Левски ще играят от 19.15 мин, да се смееш ли, да плачеш ли.
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2023 13:34

peliforewer написа:Само да спомена, че ситуацията с гола на Славия

Това, какво променя факта, че Етър бяха порязани, тъй като този гол е единствен и победния?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юли 2023 13:54

А каква е ситуацията с гола на Славия?
Или има засада,или няма.Вар няма!
Защо?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”