Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2023 11:28

gihuelo написа:
Аз не съм много голям оптимст че ние и числото ще стигнем до третия кръг.

Сега дали ще стигнете, или няма да стигнете, е съвсем друг въпрос, факт е, че заради постоянното ви класиране в ЕКТ от 5 години, вече сте поставени и в трети кръг, докато фактът, че нямаме трети редовен участник в ЕКТ, а се редуват Берое, Локо, Ботев, Левски, Славия, Числото и т.н., води до това, че останалите Бг отбори са непоставени още във втори кръг и абсолютно резонно духат супата.

Ерго, ако имахме поне 3 отбора, дето да са постоянно в ЕКТ, без значение кои са те, като тези 3 отбора се смянят и да стават шампиони, то вероятността да направим пробив, както когато Литекс, Левски и ЦСКА влязоха едновременно в групи на ЕКТ, а Литекс и Левски и излязоха, е доста по-голяма. Сега имаш хегемон, който е с гарантирани групи и втори тим (ЦСКА-София), който е постоянен в ЕКТ, ерго спокойно би имал лек жребий до плейофите, другите са чао. Вече кой как ще се представи в съответната година, е допълнително условие, но най-важното е всяка година да участваш - затова дадох примера как Тре Пене, дето са на ниво долната половина в Б група, са с по-висок коеф от всеки бг клуб, без Лудогорец и ЦСКА-София. Правила, кво да правиш
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юли 2023 12:10

tmanolov написа:
gihuelo написа:
Аз не съм много голям оптимст че ние и числото ще стигнем до третия кръг.

Сега дали ще стигнете, или няма да стигнете, е съвсем друг въпрос, факт е, че заради постоянното ви класиране в ЕКТ от 5 години, вече сте поставени и в трети кръг, докато фактът, че нямаме трети редовен участник в ЕКТ, а се редуват Берое, Локо, Ботев, Левски, Славия, Числото и т.н., води до това, че останалите Бг отбори са непоставени още във втори кръг и абсолютно резонно духат супата.

Ерго, ако имахме поне 3 отбора, дето да са постоянно в ЕКТ, без значение кои са те, като тези 3 отбора се смянят и да стават шампиони, то вероятността да направим пробив, както когато Литекс, Левски и ЦСКА влязоха едновременно в групи на ЕКТ, а Литекс и Левски и излязоха, е доста по-голяма. Сега имаш хегемон, който е с гарантирани групи и втори тим (ЦСКА-София), който е постоянен в ЕКТ, ерго спокойно би имал лек жребий до плейофите, другите са чао. Вече кой как ще се представи в съответната година, е допълнително условие, но най-важното е всяка година да участваш - затова дадох примера как Тре Пене, дето са на ниво долната половина в Б група, са с по-висок коеф от всеки бг клуб, без Лудогорец и ЦСКА-София. Правила, кво да правиш

Всичко което си написал за ЕКТ е абсолютно вярно!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 юли 2023 12:19

tmanolov написа:Може ли аз да отговоря - ми защото другарят Путлер нападна Украйна и руските отбори ги резнаха от участие. Отделно - промениха правилата в полза на такъв тип отборчета, ако са имали тракинг рекърд, т.е. играят редовно в ЕКТ (Звезда и Партизан не пропускат, Левски и бившият Литекс са извън играта в последните 10 години - като и едните, и другите са пропуснали по 4-5 сезона в последните 10/не съм ги борил точно)

Дори да не са отрязали Русия, то Сърбия пак щеше да е с два участника.
Втората част на цитатът е разковничето. Играят редовно в групи. Точно така, а тук си пожелаваме един на друг да отпада даден отбор още първия кръг.
Ми нивата е дълга да се човкаме на клубно ниво в първенството, а в Европа никой не карам да подкрепя другия, просто да го игнорира и толкова.
Ей го след два кръга като отпаднат поне 3 от 4-те ни участника ще бъде веселие, нищо че това генерално влияе на всички.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юли 2023 12:35

Dust написа:
tmanolov написа:Може ли аз да отговоря - ми защото другарят Путлер нападна Украйна и руските отбори ги резнаха от участие. Отделно - промениха правилата в полза на такъв тип отборчета, ако са имали тракинг рекърд, т.е. играят редовно в ЕКТ (Звезда и Партизан не пропускат, Левски и бившият Литекс са извън играта в последните 10 години - като и едните, и другите са пропуснали по 4-5 сезона в последните 10/не съм ги борил точно)

Втората част на цитатът е разковничето. Играят редовно в групи. Точно така, а тук си пожелаваме един на друг да отпада даден отбор още първия кръг.
Ми нивата е дълга да се човкаме на клубно ниво в първенството, а в Европа никой не карам да подкрепя другия, просто да го игнорира и толкова.
Ей го след два кръга като отпаднат поне 3 от 4-те ни участника ще бъде веселие, нищо че това генерално влияе на всички.

Значи изводът е следният - Левски прецаква бг футболът, защото почти винаги отпадат от анонимници и много рядко стигат до групи :) . Цялото футболче в БГ лежи на плещите на ЦСКА и Лудогорец.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 юли 2023 12:52

Ами олигарсите близки до властта намаляват,Баницата е все по-малка,от журже и гел други не могат да се вредят
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 18 юли 2023 13:30

Dust написа:Дори да не са отрязали Русия, то Сърбия пак щеше да е с два участника.
Втората част на цитатът е разковничето. .

В Сърбия има футболно първенство , у нас няма . Тумора унищожи футбола и първенството с корупция , сателити и криминален БФС . Така че всяко отпадане на резаците е победа за българския футбол .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 13:56

Ивайло Петев: Очаквам реакция, трябва да сме умни, вярваме, че ще продължим

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на официалната пресконференция преди реванша с Балкани, който е утре вечер в Разград.

„Естествено, че вярваме в нас. Трябва да се постараем много за отстаняването на Балкани. Да, изиграхме посредствен мач, допуснахме елементарни голове. Не успяхме да вкараме гол. От самото начало трябва да търсим победа. Имаме два гола, които трябва да заличим. Трябва да сме умни, да не действаме хаотично. Вярвам във всички играчи и вярвам, че ще продължим“, каза Петев.

Той допълни, че и опитът на Лудогорец ще бъде важен в мача. „Най-важното нещо е себераздаването на всеки един и желанието да успее. С оглед на резултата, е логично противникът да е по-прибран. Ние имаме и трябва да заличим преднина от 2 гола. Естествено, че очаквам реакция. Трябва да се преборим с напрежението, което е над нас. Това няма да е оправдание“, допълни Петев.

Той коментира и думите си, след мача срещу Крумовград, когато заяви, че явно загубата от Балкани не е случайна.

„Сега съм на малко по-различно мнение. Гледах два пъти мача с Крумовград. Бяхме вяли в защита, допуснахме 3 гола, но изтървахме над 10. Като тичане и функционално бяхме на друго ниво от това, което показахме срещу Балкани. Играчите са тичали повече от предишния мач. С лека ръка допуснахме 3 гола, което за нас е много“, каза Петев.

„Утре трябва да играем като отбор. Ние по този начин излязохме от кризата през март. Всеки играч е затова в този отбор. Всеки да се бори за другия. Залогът е голям. Трябва да направим всичко, за да преодолеем този съперник. От нас зависи. Всичко влиза в плановете ни за мача“, завърши Ивайло Петев.

Десподов: Имаме качествата да вкараме 3 гола, трябва да отговорим двойно на агресията им

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че според него шампионите имат сили да вкарат 3 гола на Балкани и да отстранят косовския отбор.

„Духът в съблекалнята? Само и единствено за победа, не само за победа, а за отстраняване. Имаше спад в настроението, което бе логично след лошия резултат срещу Балкани. Трябваше по най-бързия начин да започнем да мислим за реванша. Тежък мач ни предстои. В съблекалнята обаче момчетата са мотивирани и ще направим всичко възможно да ги отстраним“, каза Десподов.

„Най-важното е всички да вярваме, че може да отстраним Балкани. Имаме качествата да вкараме повече 3 гола. Трябва да го покажем“, допълни той.

„Казах, че не успяхме да се противопоставим в първия мач, защото Балкани беше по-агресивен. Утре не ни очаква нещо по-различно. Трябва да отвърнем с два пъти повече на тяхната агресия. Отборът на Балкани играе атакуващ футбол. Не ни интересува тактиката им, вероятно утре ще бъдат още по-агресивни и трябва да отговорим на това нещо“, заяви още той.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 юли 2023 13:57

vlong написа:Като каза Вион,че се сетих как се чудех защо му е толкова криво ченето.
И един ден прочетох статия на тази тема
https://www.actualno.com/interest/habsb ... 88298.html

Кръвосмешение,колко познато.........................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 юли 2023 14:05

Dust написа:

Манолов,много истини казваш.................Гледай "демократите" от Украйна да не те изтипосат в Миротворец...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 юли 2023 15:38

kolokolo написа:
Dust написа:Дори да не са отрязали Русия, то Сърбия пак щеше да е с два участника.
Втората част на цитатът е разковничето. .

В Сърбия има футболно първенство , у нас няма . Тумора унищожи футбола и първенството с корупция , сателити и криминален БФС . Така че всяко отпадане на резаците е победа за българския футбол .

Визираш ГГ и неговият Литекс ли, защото аз друг да си е признавал, че си е купувал титли не зная?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”