Вече един час след поредния резил а още няма снимки по сайтовете на бръсненето на Рунтавия.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Слаба работа...!
Вече един час след поредния резил а още няма снимки по сайтовете на бръсненето на Рунтавия.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Слаба работа...!
Той ги умори вече, нямат сили. Най-много той да ги обръсне.
- damyanov1963
Хеле пък бе тоалетни...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Те пускат снимки на Герена по време на загрявката. Сериозно, знам поне един такъв случай, на който след това стадиона беше почти пълен, даже мога да кажа и на кой мач - с Ботев Пд беше.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
ChuckNorris
- Контакти:
damyanov1963 написа:
Те пускат снимки на Герена по време на загрявката. Сериозно, знам поне един такъв случай, на който след това стадиона беше почти пълен, даже мога да кажа и на кой мач - с Ботев Пд беше.
peliforewer го мъчат тежки комплекси, язък че е човек на възраст при която трябва да е разбрал, че заяждането и търсенето на конфронтация е чиста загуба на време, която освен да ти хаби нервите и да ти печели презрението на околните не ти носи нищо друго. За негово съжаление е достатъчно интелигентен, за да разбира на какъв Франкенщайн, на какъв измислен и смешен "отбор" е фен, като е избрал да припознае, избрал е да се прави на такъв какъвто не е - фен на Литекс
И какво му остава. Заяждането с феновете на друг отбор и типичната българска черта да гледа в чуждата паница, а не в своята. Да, може би е тежко да си изкривиш душата и да станеш фен на един преименуван селски отбор ръководен от едни от най-отявлените изедници на България, но каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
orkoeba4a написа:Кой е тоя Рунтавия ?

Жокер :
Не е милиционера с невярващ поглед привлечен от обаянието на кафявата дупка!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
peliforewer
- Контакти:
ChuckNorris написа:damyanov1963 написа:
peliforewer го мъчат тежки комплекси, язък че е човек на възраст при която трябва да е разбрал, че заяждането и търсенето на конфронтация е чиста загуба на време, която освен да ти хаби нервите и да ти печели презрението на околните не ти носи нищо друго. За негово съжаление е достатъчно интелигентен, за да разбира на какъв Франкенщайн, на какъв измислен и смешен "отбор" е фен, като е избрал да припознае, избрал е да се прави на такъв какъвто не е - фен на Литекс
И какво му остава. Заяждането с феновете на друг отбор и типичната българска черта да гледа в чуждата паница, а не в своята. Да, може би е тежко да си изкривиш душата и да станеш фен на един преименуван селски отбор ръководен от едни от най-отявлените изедници на България, но каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
Тази снимка е след последният съдийски сигнал, препратката ми не е до това колко е била публиката, а защо е толкова в 95-тата минута.А това, че феновете не са били според очакванията сподели и Томислав в Бутонките.Да Ви успокоя, най-добре публиката я брои моят добър колега Блатер
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Беше много горещо, колко публика да има, няма и сянка.