Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plamen_i00
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Plamen_i00 » 09 мар 2019 09:10

metodito написа:[offtopic]
ralka_levskarka написа:
metodito написа:
THE G.A.M.E написа:То и Моуриньо беше най-големият, но вече не е.

Що? Някой му е отнел титлите в Шампионска лига и Лига Европа ли? :lol:
Ти мислиш ли, че например Интер ще стъпи скоро на европейския връх отново?

То заради това пише всяко нещо с времето си. Интер няма да стъпи, ама дори и да се върне при тях пак няма да стъпи, щото в съвременния футбол, това на Моуриньо е някакво подобие.

Или ги можеш нещата или не ги можеш. Както Моу, ще стъпи отново на европейския връх, така и Наско, ако му се даде шанс, ще закара "Левски" там където му е мястото отново. Съпротивата срещу това е еднозначна обаче.[/offtopic]

[offtopic]Трябва постоянно да доказваш какво можеш. Иначе мястото в историята си го имаш, но до там. В настоящето героите са други. На Насо шанс му се даде и закара Левски някъде, където не му е мястото[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 мар 2019 09:54

Какъв точно шанс му се даде? За колко време? Иначе и аз не смятам, че трябва да се връща на ръководен пост

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 мар 2019 09:57

Сираков в Левски - твърдо НЕ. Аргументи колкото си искаш. Много е дал за отбора, но извън него през оная му работа за нас. Участието му в изпълкома е доказателство - нямам спомен поне веднъж публично да защити Левски. Обожава да се отърква около управляващите. Вижте Илияна, мислете си за Наско.
Методите му на работа, в това лошо финансово състояние, са остарели. Сираков може да работи, но за това трябва да има пари. В момента липсват.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 мар 2019 10:47

noo написа:...
Методите му на работа, в това лошо финансово състояние, са остарели. Сираков може да работи, но за това трябва да има пари. В момента липсват.

Това на мястото на многоточието ще го пропусна да го коментирам. Относно методите му... не знам. По-скоро съм съгласен. Но относно последното, твърдо нѝе. Помисли за отбора, отстранил Оксер и за този отпаднал от Вадуц.

А по негово време да вземем такъв като Габриел си е абсурд да се помисли даже. А ние освен Габи, имаме исландски национал, имахме Гомес със солидния си опит в Премиършип и заплата. Да вземем по онова време Габи (който въобще не е на някаква пенсионерска възраст), щеше да означава да вземем Трезеге или нещо подобно... Абсурд.

В подкрепа на това, което казваш за методите му. Ами видяхме с Йока. Сърбинът поиска футболисти. Поиска всъщност един Путинчанин, който щеше да ни излезе без пари сигурно. Путинчанин в момента е в Олимпия Любляна, а беше тогава в някакъв забутан сръбски отбор. Наско тогава го игра принципен ли, и аз не знам. Беше си като саботаж. Но, аз поначало не съм казал спортен директор, а на там зави дискусията...

Аз проблем в професионалните му качества не виждам. Личностните... Но те нямат връзка с другото, принципно. Има достатъчно примери за кофти хора, успели във футбола.
Последна промяна от metodito на 09 мар 2019 10:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 мар 2019 10:47

Павел Колев с обширно интервю по БНТ1 в момента. Говори обичайните неща, но ми хареса как тънко сипа на оня търбух. Не искал да влиза в неговия тон, понеже сме европейски клуб и с него имаме "цивилизационни различия". :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 09 мар 2019 11:05

Наско-Йоканович щеше да изведе "Левски" до силен юбилеен сезон гарниран с поредица победи срещу Неустойчо, но тогава факторът "Тонев" предопредели провала, заедно с пословичната глупост на Батков, който уволни Йока след 5 мача. Тогава Сираков се държеше сякаш за пръв път е в този клуб и не знае защо е приел, после щеше да вади някаква "бомба" което така и не стана.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 мар 2019 11:14

Сираков казваше тогава,че нищо не е зависило от него и ,че всичко минавало през тонев,който пък чакал разрешение от друго място!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 мар 2019 11:33

Какъв да бъде Сираков в Левски, това наистина е интересен въпрос.
Изпълнителен директор ще е комично, защото материята счетоводство и финанси най-вероятно му е напълно непозната. Счетоводен баланс или ОПР дали му говорят нещо? Трябва да се водят разговори по дълговете ни, а без да познаваш тази материя, какъв ли ще е крайния резултат.
При предното му завръщане видяхме, че като спортен директор не се справи. Съблякоха му треньора. Характерът му е такъв, че не прави компромиси, трудно намира баланса на интереси, а това ще носи доста негативи и катаклизми в отбора.
Въобще поколението от 94-та, в по-голямата си част, извън терена показа, че трудно се справя.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 мар 2019 11:42

Колев го предложи за президент на Левски :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 мар 2019 11:54

mikata написа:Колев го предложи за президент на Левски :roll:
Какво ще прави президента в Левски? Ще си правят селфита с него ли?
Футболните клубове у нас са АД-та. Трябва да има някаква ясна структура в клуба - кой ще дава парите и осъществява контрол, кой ще ръководи финанси и спортна част и т.н. Засега е ясно, че Божков и хората около него ще дават парите, Колев ще бъде изпълнителен директор. Не виждам място за президент на клуба.

Върни се в “Левски”