Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Рибарю, покажи че имаш гранде кохонес и ги връщай в Лоич 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
modor написа:Още малко ще ви изчакам.....
Ама наистина......егати отговорите егати офтопика.Жалка история някои да пуска мухата и други да се вързват и да пишат един вид скришно.Що някои не напише че шивача е просто идиот и дразнител.Ние е виновен че кръвосмешението води то това...
Хубаво интервю на Васил Колев в Спорта*-а, интересни неща казва.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
d.milanov написа:Как пък всички правила и закони не важат за вас? Поне да бяхте минали Вадуц, че да не ме е яд, за какво са хвърлени отчисленията ми като коректен данъкоплатец!
Минахме новата Цецка, 2 пъти!!!!.....а още мачове идват....бая любов ще има!!!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
- Странджата
- Контакти:
Писах вече - да се води разговор с навлеците е да им се приписва значение! Не им създавайте фалшива идентичност - те са само едни навлеци!
- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/vasil-kolev- ... evski.html
Това съм си го мислил много пъти. Функциите му да бъдат повече представителни (най-вече), но все пак ще е на върха. Смятам, че го е заслужил.
Това съм си го мислил много пъти. Функциите му да бъдат повече представителни (най-вече), но все пак ще е на върха. Смятам, че го е заслужил.
metodito написа:https://topsport.bg/levski/vasil-kolev-vizhdam-nasko-sirakov-kato-kandidat-za-prezident-na-levski.html
Рано е да мислим за президент.В момента щатните в клуба трябва да са сведени до минимум.Нека първо да се организира клуба,да се стабилизират нещата финансово и тогава да мислим за подобен пост.
- Странджата
- Контакти:
Но това, че причините да не се връща в Левски са извън Левски, може да означава много неща, сред които едно е сигурно - Наско не е независим ....
Последна промяна от Странджата на 08 мар 2019 14:15, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Странджата написа:Наско не е независим ....
Е,сега...едва ли взима наркотици.Това вече е прекалено.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Сираков сега има друг проект...Царско село
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !