Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
На малко прасе и нов началник/ във вашия случай държател на акции/ не бързай да се радваш защото не се знае каква свиня ще излезе. Та по - кротко с фанфарите. Лятоска ще се види кое как е .
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:CaMo_CuHuTe написа:Аз пак да попитам - защо Божков не си застана с името... Тоя новия финяга ли ще е? Баси комунягите - а и тоя новия си е бил от ДС... С всякакви средства се опитват да ни закрият. Сега ни замазват очите, но тоя новия няма да е по-различен от стария. Ако беше Божков застанал с името си щях да съм по-спокоен... Някои познати са в захлас, но аз съм по-умерен, даже скептичен! Дано новите не посрамят името на Апостола!
Павел Колев не ми прилича на човек, който ще си заЕве работата в БФС, за да фалира даден клуб и после да седи без работа.
За Колев аз лично нямам положително мнение - аргументите ми съм ги написал в темата му.
Аз все пак тая надежда и вярвам, че няма да сложим тире!
Нека на мача с Лудогорец им покажем какво значи публика и дали ще смеят да се е... с нас!
onegavon написа:На малко прасе и нов началник/ във вашия случай държател на акции/ не бързай да се радваш защото не се знае каква свиня ще излезе. Та по - кротко с фанфарите. Лятоска ще се види кое как е .
А, чак до лятоска ли ще чакате? Не вярвам!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

анто маина написа:Dust написа:анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.
Всеки сам избира пътят си.
Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..
Настоящите собственици решиха да фалират отбора, така че си прав, не е решение на ЦСКА, а на Ганчев и Инджов.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Интересно бе изказването по темата за феновете....кои...как...какъв....Нищо чудно смотаняците да са извън борда след година две.Явно за новите е по важно да има повече семеиства на стадиона отколкото някакви носещи глоби и негативизъм.
Може да се постигне.

Dust написа:анто маина написа:Dust написа:анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.
Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..
Настоящите собственици решиха да фалират отбора, така че си прав, не е решение на ЦСКА, а на Ганчев и Инджов.

Аз ще ти припомня ако си забравил нещо друго:
[/offtopic]Софийски градски съд потвърди, че ЦСКА е във фалит от 31 декември 2014 година. Назначението на синдик за ПФК ЦСКА е факт.
Официалното съобщение на съда гласи:
"Във връзка с въпросите ви относно търговско дело 6292/2013 за несъстоятелността на ЦСКА ви информираме следното:
Със съдебно решение от 2 октомври 2015 година се обявява неплатежоспособността на "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД. СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г. и назначава Радослав Тонев за временен синдик.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Някой трябваше ли да предостави оздравителен план?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Забранено ли е да пишем тук? Ако да, вие защо пишете при нас? Въпреки че е разбираемо да искате да се отъркате около Великия ЦСКА. Относно кой кого мрази, питайте ония със знамето от Шумен, може и Иванков.
А Тристанчо, ако му олеква на душицата, като хвърля празни приказки, нека го прави.
А Тристанчо, ако му олеква на душицата, като хвърля празни приказки, нека го прави.
- анто маина
Dust написа:анто маина написа:Dust написа:анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.
Питах за В група,и не само за ЦСКА.
Да напиша по-така.
Кой отбор от изхвърлените при аматьорите плати ?
Последна промяна от анто маина на 06 мар 2019 19:30, променено общо 1 път.
Dust написа:Някой трябваше ли да предостави оздравителен план?
[offtopic]Всеки имаше право (а не задължение) да представи оздравителен план и бяха представени два такива, които не бяха приети от СГС, но това няма отношение към "умишленият фалит" за който ти говориш. Разбирам това да се бе случило преди 50 години и да се опитваш да изопачаваш фактите, но то стана буквално преди няколко години, ей богу![/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов