Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Dust » 06 мар 2019 10:56

анто маина написа:
Dust написа:Огромната разлика при двата ни "гранда" е, че едните заметоха задълженията под чергата, а другите ще се опитат да ги изчистят и успеят ли сериозно ще затворят устата на съперниците и то за доста дълъг период от време.

Мислиш ли,че ако ги пратят във "В" група,няма и те да ги заметът?

Никой, никъде няма да праща (лично мнение).
24 милиона е огромна сума и в същото време за футболен клуб от ранга на Левски не е толкова стресираща ако клубът се ръководи професионално и разумно
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2019 11:06

TristaNNN написа:E, не можем ли да питаме теб или аверчетата ти? Ти специално изглеждаш доста запознат с финансово-счетоводните дела на Герена, даже в оня подфорум (който предвид темите, които дискутирате напоследък, може с чиста съвест да прекръстиш на "Синята магия" ) правиш забележителни анализи. Та, май наистина ще е по-добре да се допитаме до теб, Спас е гОла вОда в сравнение с вашите познания за хазната в Левски. Казвай сега, де са липсващите милиони? :mrgreen:

[offtopic]Ти си решил вече да спреш да пишеш,а само да воайорстваш в другия подфорум така ли :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 мар 2019 11:08

Dust написа:
анто маина написа:
Dust написа:Огромната разлика при двата ни "гранда" е, че едните заметоха задълженията под чергата, а другите ще се опитат да ги изчистят и успеят ли сериозно ще затворят устата на съперниците и то за доста дълъг период от време.

Мислиш ли,че ако ги пратят във "В" група,няма и те да ги заметът?

Никой, никъде няма да праща (лично мнение).
24 милиона е огромна сума и в същото време за футболен клуб от ранга на Левски не е толкова стресираща ако клубът се ръководи професионално и разумно

Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 мар 2019 11:43

terata написа:
metodito написа:
koisa написа:Сега Стоев дали ще бъде оплют, както беше оплют Петрович за завръщането му в Литекс?! :oops:

В някоя друга реалност, може би.

Що, Стойчо да не би да е казвал, че Левски е последния клуб в кариерата му? Или че в България, ще работи само в Левски?

Въобще не ме интересува кой какво е казал, обещавал и т.н. След Левски всеки може да ходи и работи където си иска... Мен ме интересува само какво са свършили докато са били в Левски. Ако ще утре Гонзо да отиде в тирето - все ми е тая...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 мар 2019 11:48

анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.

Всеки сам избира пътят си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 мар 2019 12:04

Dust написа:
анто маина написа:Знам че няма да ги пращат,но има голяма разлика да плащаш дългове като аматьор,и като професионалист.

Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 12:27

анто маина написа:
Dust написа:

Аа незнаех, че ЦСКА сами са поискали да отидат при аматьорите,явно съм испуснал тая новина.Както и "БОТЕВ" ,ЛОКО СФ. и др..

Ами с постоянните си комисионни далавери покрай подлеца от село Плоски, с постоянните си неплащания и безконечните лъжливи обещания за такива, покрай воденето на ДжонгоБонго и другуи негровци, реално фалиралите сами се пратиха у В групата. Щото си мислеха, че може да се яде и пие до безкрай без да се плаща сметката, ама то се оказа, че не можело точно така. :mrgreen:
Ти, примерно, ако избереш да седнеш да ядеш и пиеш, не си платиш сметката и кръчмарят повика полиция, която да те опандизи за наглостта ти, кой ти е виновен? Кръчмаря ли или наглата ти главуна? Същото е и с фалиралите - ритаха на село поради наглото си поведение години наред. То не може компромиси и милост до безкрай. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 12:38

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:E, не можем ли да питаме теб или аверчетата ти? Ти специално изглеждаш доста запознат с финансово-счетоводните дела на Герена, даже в оня подфорум (който предвид темите, които дискутирате напоследък, може с чиста съвест да прекръстиш на "Синята магия" ) правиш забележителни анализи. Та, май наистина ще е по-добре да се допитаме до теб, Спас е гОла вОда в сравнение с вашите познания за хазната в Левски. Казвай сега, де са липсващите милиони? :mrgreen:

[offtopic]Ти си решил вече да спреш да пишеш,а само да воайорстваш в другия подфорум така ли :lol:[/offtopic]

Добре де, няма ли да ми сметнеш сега де са милионЕте, такива обширни сини финансови анализи правиш в оня подфорум, па тука не щеш? :roll:

[offtopic]Правилно. Там от доста време са се настанили лъжата, пропагандата и безчестието, в резултат на което почти не останаха читави пишещи потребители. Аз лично не искам да участвам в това, съжалявам. Даже призовавам и сините колеги да спрат да списват в оня подфорум, та да се види как по естествен начин съвсем ще замре в скоро време.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 мар 2019 12:39

TristaNNN написа:
анто маина написа:
Dust написа:

Ами с постоянните си комисионни далавери покрай подлеца от село Плоски, с постоянните си неплащания и безконечните лъжливи обещания за такива, покрай воденето на ДжонгоБонго и другуи негровци, реално фалиралите сами се пратиха у В групата. Щото си мислеха, че може да се яде и пие до безкрай без да се плаща сметката, ама то се оказа, че не можело точно така. :mrgreen:
Ти, примерно, ако избереш да седнеш да ядеш и пиеш, не си платиш сметката и кръчмарят повика полиция, която да те опандизи за наглостта ти, кой ти е виновен? Кръчмаря ли или наглата ти главуна? Същото е и с фалиралите - ритаха на село поради наглото си поведение години наред. То не може компромиси и милост до безкрай. :!:

Кажи и за другите де ,там няма Джонго Бонго.
Викаш по-лесно е да лъжеш с документи(Павел Колев) и да си играеш във А група.
Мисълта ми беше ,че който и да са изхвърлили при аматьорите ,никой не е платил нищо.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 мар 2019 12:42

Тристане, кой нормален се вре там, където не го обичат?

Върни се в “Левски”