Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 05 мар 2019 15:45

specter написа:
Кои са тези "няколко кръга поред", в които има някакъв тренд? Може ли да ми дадеш примери със ситуации от тези няколко кръга? :? Ама спести червения картон срещу Джеси, който си го има, както и уж фаула на Паулиньо срещу Турицов, защото и там е 50-50 ситуацията, като клони по-скоро да няма фаул. Има "тренд" откакто официално Божков обяви за Левски, всичко да се следи под лупа откъм съдийски отсъждания и всичко де що не е по вкуса на вас, както и разни други, да се обръща на "трендове", директиви и т. н. Старата песен на нов глас общо взето.

Има тенденция, наистина - вече не ни колят и бесят, затова придворните на ГГ почнаха да пищят. Изгонили Джеси за удар в лицето и вече било тренд за подпиране. Славия паднали САМО с 3:0, ама не дали дузпа...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 05 мар 2019 16:04

Изцепките на торбалан се оказаха верни https://www.sportal.bg/news.php?news=774138
Вън мутрите от футбола!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2019 16:06

noo написа:Изцепките на торбалан се оказаха верни https://www.sportal.bg/news.php?news=774138
Вън мутрите от футбола!

БФС:''Бат Венци...тва не е библейско''.
:lol: И кво?Тва изявление е нещо като нищо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 05 мар 2019 16:17

delqnski47 написа:
noo написа:Изцепките на торбалан се оказаха верни https://www.sportal.bg/news.php?news=774138
Вън мутрите от футбола!

Дисциплинарната комисия раздава наказанията. Пенев го глобиха 9 бона. Ще видим дали по отношение на торбалан ще има поне същата санкция. Защото тук имаме и заплахи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2019 16:32

noo написа:
delqnski47 написа:
Вън мутрите от футбола!

Дисциплинарната комисия раздава наказанията. Пенев го глобиха 9 бона. Ще видим дали по отношение на торбалан ще има поне същата санкция. Защото тук имаме и заплахи.

Тия комисии са пълен та*ак, особено когато наистина трябва да се вземат мерки и да се удари по масата. Значи, години наред ревем, че футболът ни е зле и за пореден път при това, един от най-големите ревльовци, който е ръководител на ПФК, се изтъпанчва с чобанския си език и почва да ръси глупост след глупост. Това ако се беше случило в бяла държава, тоя не само щеше да олекне със сериозна сума, ами щеше да гледа "продукта" само по телевизията за известно време. Същото важи и за оранжевата Корнелия Нинова, пък Ганьовците нека си дрънкат как клоуните казвали истината. Разбира се, че всеки има право да коментира нещата такива, каквито са според него, обаче когато си представително лице на ПФК, е редно да си мериш приказките. Пак си говори глупостите, де, но по-възпитано и обрано. И после тия ще ми коментират колко сме зле, 'щото еди какво си - лицемер до лицемера, от тях започва горния слой на тинята! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 05 мар 2019 16:45

damyanov1963 написа:Мен лично ме е срам понякога, че съм от Левски, заради сегашния сектор Б! Не мога да си обясня как може да стоиш и мълчиш, когато отсреща не спират да реват и да сипят обиди по любимия ти отбор! Навремето на всяко скандиране - ЦЕ СЕ КА им отговаряхме мощно със "С Е Д Е М Д В А!" или с "К О Ч И Н А!", просто не им давахме да дишат, а когато още нямаше седалки с облегалки и сектора не беше пълен, при отбелязване на гол всички се втурвахме тичешком към ниските редове и се получаваше рядко красива картина, като агитката на Бока Хуниорс, даже един мой колега цесекар, ми казваше че се е кефел, докато ни гледа.

Да ама тогава ги нямаше наркоманите от "софия-лапат" да си правят каквото искат. Нивото на сектор Б ще пада още, въпреки, че вече почти достигна дъното (в мачовете с литекс, пропознавачите бяха повече от нас и ни надпяваха). Но докато помията от "софия-лапат" не се изнесе от сектора нищо няма да се промкени, сектора ще става все по празен и по празен и накрая ще останат само наркоманчетата от СЛ (дано всички умрат от свръх доза). Смърт за "софия-лапат", те обричат сектор Б на разруха.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 мар 2019 17:07

В линкове към това съобщение ще намерите Годишните финансови отчети за годината, приключваща на 31.12.2018 г.

https://levski.bg/news/details/176888
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2019 17:55

Ами, освен загубата от 4 млн., която не е голяма изненада, предвид липсата на свежа пара от ЕКТ, не виждам големи изненади. С уговорката обаче, че аз не съм счетоводител и чета данните следвайки елементарна логика и математика.
Обаче някой дали може да обясни, ако може на по-достъпен несчетоводен език, де са тия задължения от 32 милиона, заради които на тирейците им се подуха устните от бяла пяна, а част от нашите погребаха любимия Левски без време? :roll: Щото в доклада пише: "Дългосрочните и краткосрочните задължения са се увеличили до 23, 565 хил. лева ... от тях 7,883 хил. лева за
Сектор А (не бяха ли повече преди време? :roll: )и 6, 416 хил. лв. данъчни задължения. Задълженията към персонала са 925 хил. лева."

И пак не излиза сметката до 32 милиона. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2019 18:02

TristaNNN написа:Ами, освен загубата от 4 млн., която не е голяма изненада, предвид липсата на свежа пара от ЕКТ, не виждам големи изненади. С уговорката обаче, че аз не съм счетоводител и чета данните следвайки елементарна логика и математика.
Обаче някой дали може да обясни, ако може на по-достъпен несчетоводен език, де са тия задължения от 32 милиона, заради които на тирейците им се подуха устните от бяла пяна, а част от нашите погребаха любимия Левски без време? :roll: Щото в доклада пише: "Дългосрочните и краткосрочните задължения са се увеличили до 23, 565 хил. лева ... от тях 7,883 хил. лева за
Сектор А (не бяха ли повече преди време? :roll: )и 6, 416 хил. лв. данъчни задължения. Задълженията към персонала са 925 хил. лева."

Е нали гадния Срас опрощава няква част от дълговете? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 мар 2019 18:04

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Ами, освен загубата от 4 млн., която не е голяма изненада, предвид липсата на свежа пара от ЕКТ, не виждам големи изненади. С уговорката обаче, че аз не съм счетоводител и чета данните следвайки елементарна логика и математика.

Е нали гадния Срас опрощава няква част от дълговете? :lol:

Ама опростил ли ги е вече, щото това е отчет към 31.12.2018, а той преди 2 седмици каза че ще опрощава :roll: :?

Като ги опрости да не излезем на плюс :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”