Десетки милиони печалба,пък накрая вдигат капитала като фалиралия Левски.
Баси ,50 годишните девственици
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
Абе,ти като ги пишеш Тея глупости вярваш ли ги наистина или си запълваш свободното време и не си ли запознат с историята на реконструкцията.Ми той капитала отдавна е осигурен .Първо беше датски фонд,после частен инвеститор,пък накрая се оказа осъден поръчител.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:....анонимни хейтъри скрити зад клавишите мишоци..
Чудесно си се описал!
dedko2022 написа:Имаме стадион да строим, а вие вдигате капитала за да може да плащате голямата заплата на Мъди и Гъза да играе комар!
Ако бяхте ЦСКА щях да адмирирам да построите нов и модерен стадион, защото трябва да имаме нови стадиони. Но вие сте най-голямата лъжа в българската история на футбола, така че няма как да ви се радваме.
Aronaks написа:dedko2022 написа:Имаме стадион да строим, а вие вдигате капитала за да може да плащате голямата заплата на Мъди и Гъза да играе комар!
Ако бяхте ЦСКА щях да адмирирам да построите нов и модерен стадион, защото трябва да имаме нови стадиони. Но вие сте най-голямата лъжа в българската история на футбола, така че няма как да ви се радваме.
ТАМ НОВ СТАДИОН НЯМА ДА ИМА!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Стадионче ще има, кога не зная, но няма да е това, за което си мечтаят привържениците на ЦСКА-София.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Aronaks написа:dedko2022 написа:Имаме стадион да строим, а вие вдигате капитала за да може да плащате голямата заплата на Мъди и Гъза да играе комар!
Аз от вас точно никога не бих очаквал да ни се радвате! На мен лично ми е през оная работа дали ще се радвате, ще плачкате, или ще пукате жлъчки (както би се изразила Изолда).
Важно е, че темата за стадиона вълнува всички по някакъв начин!
П.П Поздравявам "Неутралния", че има информация какъв стадион очакват хилядите феновете на ЦСКА!
-
peliforewer
- Контакти:
Това сериозно ли го мислиш, каквото и да беше винаги щеше да си срещу ЦСКА.Покажи ми едно твое положително мнение за ЦСКА до 2016 г.Пп..Сега видях,че си отскоро тук, може и да не ми отговаряш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Aronaks написа:dedko2022 написа:Имаме стадион да строим, а вие вдигате капитала за да може да плащате голямата заплата на Мъди и Гъза да играе комар!
Това сериозно ли го мислиш, каквото и да беше винаги щеше да си срещу ЦСКА.Покажи ми едно твое положително мнение за ЦСКА до 2016 г.Пп..Сега видях,че си отскоро тук, може и да не ми отговаряш.
Мога да ти кажа че от много време следя глупостите които пишете и със сигурност съм доста преди теб тук, просто не съм писал. Преди съм имал и друг профил но и от него не съм писал. Да, ако не бяхте направили тази ЛАЙНАРЩИНА и бяхте онзи ЦСКА, дори и да съм бил срещу вас, нямаше да имам против да имате хубав модерен стадион. Това е положително и щеше да доведе рано или късно и до други подобни стадиони.
Съжалявам, че ви наруших монолозите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.