kolokolo написа:CSKA 78 написа: Динамо-Подуене
Нищо общо нямат със София .
Нищо общо нямате с ЦСКА!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kolokolo написа:CSKA 78 написа: Динамо-Подуене
Aronaks написа:kolokolo написа:CSKA 78 написа: Динамо-Подуене
Нищо общо нямате с ЦСКА!
1914.1902 написа:https://www.facebook.com/watch/?v=2946784888884100
BRF написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/watch/?v=2946784888884100
Добре,кажи на какво се дължеше твоята прогноза ,че ЦСКА ще стане шампион:
-Защото бяхме най-силния отбори заслужавахме титлата
-Защото има уговорка и ГГ е платил и всички ни тикаха към титлата?
1914.1902 написа:BRF написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/watch/?v=2946784888884100
Не ми се повтаря едно и също нещо в рамките на 8000 страници като вие сте Литекс или вие сте Динамо. Очевидно имаше ОПГ Гринго, поради тази причина Ганев не знаеше къде се намираше преди да получите дузпа. Чудеше се как да не е на вратата. Но спирам с тази тема, изписал съм достатъчно. Тези от Локото пък се опитаха да направят няколко дузпи срещу вас и отсъдиха само една, ако си спомняш. Търси мненията и ги чети щом толкова те интересува.
BRF написа:1914.1902 написа:BRF написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/watch/?v=2946784888884100
Не ми се повтаря едно и също нещо в рамките на 8000 страници като вие сте Литекс или вие сте Динамо. Очевидно имаше ОПГ Гринго, поради тази причина Ганев не знаеше къде се намираше преди да получите дузпа. Чудеше се как да не е на вратата. Но спирам с тази тема, изписал съм достатъчно. Тези от Локото пък се опитаха да направят няколко дузпи срещу вас и отсъдиха само една, ако си спомняш. Търси мненията и ги чети щом толкова те интересува.
Просто са ти несъстоятелни мненията на тази тема и ще ти го напомням всеки път,освен ако не ми отговориш конкретно!Защото цяла пролет ни наду главите,че титлата е уговорена и нямаше да си спрял да го повтаряш ако беше станало!
TristaNNN написа:Сега сериозно - от все сърце се радвам на новите кафеникави , скъпички момчета в ЦСКА-София(София).
Това е отъкпаният път за визитата на кака ви Дора, както много добре си спомняте, особено пък ние, левскарите.
Увеличението на капиталчето (близо 30 милки от преместването на Литекс на Софията) е ярка сигнална лампа, ама вие нямате такъв капацитет да разберете що, или просто следвате Припошкия кодекс и Член 2: Не скачай срещу Господаря.
Ах, колко добре ще ви/ми дойде едно шепшене, ако знаете...
1914.1902 написа:BRF написа:1914.1902 написа:BRF написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/watch/?v=2946784888884100
Просто са ти несъстоятелни мненията на тази тема и ще ти го напомням всеки път,освен ако не ми отговориш конкретно!Защото цяла пролет ни наду главите,че титлата е уговорена и нямаше да си спрял да го повтаряш ако беше станало!
Много ме интересува пък дали ще ми го напомняш, знаеш ли колко ми пука, че не сте станали шампиони?![]()
Достатъчно изписах и в повечето случаи ви познах мачовете. Не съм виновен за пропуските на Турицов, Матей, както и за тези в мача ви с Лудогорец в София. Ама сигурно и там са ви попречили БФС, УЕФА и ОПГ, за да не спечелите.
BRF написа:TristaNNN написа:Сега сериозно - от все сърце се радвам на новите кафеникави , скъпички момчета в ЦСКА-София(София).
Това е отъкпаният път за визитата на кака ви Дора, както много добре си спомняте, особено пък ние, левскарите.
Увеличението на капиталчето (близо 30 милки от преместването на Литекс на Софията) е ярка сигнална лампа, ама вие нямате такъв капацитет да разберете що, или просто следвате Припошкия кодекс и Член 2: Не скачай срещу Господаря.
Ах, колко добре ще ви/ми дойде едно шепшене, ако знаете...
,най-вероятно с трансфера на Назон ще се избият разходите за нашия Кордоба и Фаетон и левия бек,другите двама са под наем,като наема на Гарсес го няма вече!Имаме си стратегия ,а явно и пари!
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, Plamen_i00, vlong и 21 госта