Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 09:55

mikata написа:Трябваше да вземем и централен защитник!

Кабрал ше застане там !

А и имаме лаблонски все още 8-)

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 09:57

защо написа:Аз гледах едно клипче, според мен Ривалдиньо е по-близо до Ривалдо, отколкото тоя до Меси. Все пак, мисля, че е по-добър от Бабатунде.

Видяхме го и тоя кон

way
Контакти:

Мнениеот way » 01 мар 2019 09:59

t0bl3ro_bg написа:
защо написа:Аз гледах едно клипче, според мен Ривалдиньо е по-близо до Ривалдо, отколкото тоя до Меси. Все пак, мисля, че е по-добър от Бабатунде.

Видяхме го и тоя кон

Бабатунде нр беше толкова зле. На 22 при Петрович игра доста добре. След това с Митов и Топчо толкова.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 мар 2019 10:01

Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... met-530499
Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 01 мар 2019 10:12

wilge написа:Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... met-530499
Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!

Ние и истинския Меси да вземем плюс двамата Роналдо-вци - пак ще има недоволни. Все някой ще се намери да каже - "Е що не ги взехме преди години като бяха в по-добра форма", "Много са им големи заплатите", "Тия не стават за Левски". :)
Лично аз се надявам момчето да се представи добре, а и да подейства мотивиращо на юношките ни. Да им светне лампичката, че не е нужно да чакат да станат на по 25-26 за да хванат някоя ръка, а да си налягат на парцалите, така че още на 19 да са се доказали и да са готови за трансфер.
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2019 10:16

Кой е малоумникът, подписал договор за три години с Полачек? :evil: WTF????

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2019 10:22

metodito написа:Кой е малоумникът, подписал договор за три години с Полачек? :evil: WTF????

Нямам идея кой е малоумникът, но тия от гонг не спират да изумяват....... :mrgreen:

Мартин Полачек: В Левски само чакаха да сгреша и да ме махнат
Иван Опренов
преди 3 часа

Ненужен в Левски: Не мисля за друг тим, но искам в Полша
Иван Опренов
27 февруари, 11:49
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2019 10:25

modor написа:
metodito написа:Кой е малоумникът, подписал договор за три години с Полачек? :evil: WTF????

Нямам идея кой е малоумникът, но тия от гонг не спират да изумяват....... :mrgreen:

Мартин Полачек: В Левски само чакаха да сгреша и да ме махнат
Иван Опренов
преди 3 часа

Ненужен в Левски: Не мисля за друг тим, но искам в Полша
Иван Опренов
27 февруари, 11:49

:lol: Запразнили са нещо. Между другото, такъв схванат, в Полша ще си му е идеално. И там приличат на робокопи/дървари.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 10:27

way написа:
t0bl3ro_bg написа:

Видяхме го и тоя кон

Бабатунде нр беше толкова зле. На 22 при Петрович игра доста добре. След това с Митов и Топчо толкова.

Говорех за Р., иначе и Баба Марта не бе нищо особено.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 10:29

Едно е сигурно - Полачек ще се нагуши с пари. Аки взима заплата 15-20к. ще поиска за 1 година всички кинти и хоп, напред е с много.

Дано не! Павел показа, че може лесно да намира на всякакви слабаци отбори и да не тежат, но тоя пък му се роди дете и едва ли ще иска да ходи под наем...

Върни се в “Левски”