Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 03 юли 2023 11:55

realno написа:Преди година или две пак имаше ентусиазъм по това време... малко след това в магазините свършиха бананите, а ръководството стана селско. :)

Не си спомням да сме имали чак такъв ентусиазъм, понеже в предишните години селекцията ни не блестеше особено! Обаче тази година и аз съм ентусиазиран, а аз съм реалист!
При динамовци през миналите две години имаше огромен ентусиазъм, щях палми да им "строят" около новото Щадио, а се оказаха само с обелките от бананите! Щяха да ги изстрелват в някаква нова орбита, а се оказа черна дупка, като на кучето гъза! Щяха Щампиони да стават при Мъди "Великолепни", но в края се задоволиха още веднъж с бараж! Даже не можаха един шпалир да направят на Делиорманци!
Тази година ги гласят пак за Щампиони според техните ръководители, обаче още не са започнали със селекцията! Така почват динамовци, а свършват с бараж! За кой ли път?!
Да не забравя и "географските им открития" в ЕКТ! Чакаме поредното! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2023 12:25

Aronaks написа:
ugly bug написа:
vlong написа:Един глупак,когато дойде Даула Бамба
bggbobikempes
на 02.08.2022 в 10:16:20#3
Голямо eбaнe се задава, на рогати и чaлмaри.

Братчед само Файтона и Естрадния изпълнител струват общо колкото целия ви катун барабар с Рунтавия.
:mrgreen:

Тези двама мангали дето смяташ, че ще са ви звезди и струват много, само след няколко месеца ще ги псувате и ще питате кой ги е гледал и защо са взети. После традицията повелява, бойкот, греди и обратно към Ловеч.

Те не са трудни за гледане,единия на СП,другия на СП за младежи ,третия ниже на Голдън къп!Даже и ние си взехме централен защитник Кордоба да се казва!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юли 2023 12:34

CSKA 78 написа:
realno написа:Преди година или две пак имаше ентусиазъм по това време... малко след това в магазините свършиха бананите, а ръководството стана селско. :)

Не си спомням да сме имали чак такъв ентусиазъм, понеже в предишните години селекцията ни не блестеше особено! Обаче тази година и аз съм ентусиазиран, а аз съм реалист!
При динамовци през миналите две години имаше огромен ентусиазъм, щях палми да им "строят" около новото Щадио, а се оказаха само с обелките от бананите! Щяха да ги изстрелват в някаква нова орбита, а се оказа черна дупка, като на кучето гъза! Щяха Щампиони да стават при Мъди "Великолепни", но в края се задоволиха още веднъж с бараж! Даже не можаха един шпалир да направят на Делиорманци!
Тази година ги гласят пак за Щампиони според техните ръководители, обаче още не са започнали със селекцията! Така почват динамовци, а свършват с бараж! За кой ли път?!
Да не забравя и "географските им открития" в ЕКТ! Чакаме поредното! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Много неща, които не са ловешкокоректни не ги помните. Не помните, че сте припознали имитиращ продукт, не помните, декларацията срещу припознаването, част която ми е в подписа :), не помните някои от легендите си и ги поругахте, не помните ентусиазма предишния сезон и бойкотирахте ръководството, не помните и забравихте за честта и верността и станахте припознавачи. Не помните много неща, но когато дойде време пак ще ви ги припомняме.
Освен това пак удобно забравихте и не помните, че освен Сираков, нямаше масов ентусиазъм сред феновете за разни орбити и палми, защото бъдещите инвеститори бяха разкрити още преди да стане каквото и да било. Явно припощината прави паметта къса. :mrgreen:
Колкото ентусиазма ви е по - голям, толкова бананите ще бъдат по - гнили, а сеира сигурен. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юли 2023 12:37

Според колумбийските медии ЦСКА са платили 1.3 млн долара за Браян Кордоба.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юли 2023 12:59

Как да не ти вярваме, че сте усетили бъдещите инвеститори в Левски що за стока са предварително.Единият колко месеца Ви залъгва преди да изпие минералната вода на Герена :) , а Шолак до последно Ви държа в напрежение преди да щракне капана, одити, опити за вземане стадиона на концесия, въобще Ви разиграва почти година.Това за късата памет е подходящо за теб, а дали сте се усетили навреме може да се провери по коментарите Ви в този форум по тези събития.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 03 юли 2023 13:14

Това ,че може да вземем футболист който да има добра визитка, но в последствие да се окаже, че не пасва на отбора се случва и в най големите отбори. Обаче да седиш от страни и само да злобееш не е добре за здравето. Особено при положение, че вашия собственик ви лъже всеки път когато си отвори устата, но вие пак другите гледате.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 юли 2023 13:20

Ти ли говориш за злоба по съперника? 90% от мненията ти са само за ПФК Левски. :lol: Отбор ли си нямаш? :roll:

Лучони, който е най-активен във форум Левски, споделя, че еди кой си гледал само другите. :lol: :lol: :lol:

Общо мнения:221

(0.01% от всички мнения / 0.08 мнения на ден)

Най-активен във форум:Левски (193 мнения / 87.33% от мненията на потребителя)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 юли 2023 13:28

peliforewer написа:Според колумбийските медии ЦСКА са платили 1.3 млн долара за Браян Кордоба.

Гледай само да не сте шампиони и после с удоволствие ще ти цитирам как си се радвал на селекцията за милиони + лагера в Австрия. Да не стане още по-скъпо второто място и да се окаже, че се борите с Цеката, а не с Домуса.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 03 юли 2023 13:35

Да си припомним на Мъди селекцията...
Изображение

Много ме радва, когато скъсаноците от Подуене ни броят стотинките. :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юли 2023 13:41

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Според колумбийските медии ЦСКА са платили 1.3 млн долара за Браян Кордоба.

Гледай само да не сте шампиони и после с удоволствие ще ти цитирам как си се радвал на селекцията за милиони + лагера в Австрия. Да не стане още по-скъпо второто място и да се окаже, че се борите с Цеката, а не с Домуса.

Чакам ти прогнозата за шампион :) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”