Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
За нашето първенство Тиам, Холмар, Паулиньо, Нганиони имат място в отбора. Всички останали аут.
noo написа:За нашето първенство Тиам, Холмар, Паулиньо, Нганиони имат място в отбора. Всички останали аут.
А кой ще е ин, след като ще махнем всички останали?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Май още не си разбрал, че бяхме на косъм от фалита. До лятото изтичат договорите на Кабрал, Цветкович и Яблонски. Първо: и тримата са с големи заплати. Второ: и тримата искат не дори същите заплати, а увеличаване. Буш и Белмонт трябва ли да се коментират? Ти сам определи кой от тия трябва да остане, че ако се класираме за евротурнирите, да не отпаднем пак от някое люксембурско джудже.TristaNNN написа:noo написа:За нашето първенство Тиам, Холмар, Паулиньо, Нганиони имат място в отбора. Всички останали аут.
А кой ще е ин, след като ще махнем всички останали?![]()
Ще правим нова селекция с 20-22 човека ли? Или ще извадим 20 юношки? Питам, понеже от мнението ти лъха самороден потенциал на селекционер-специалист, та се надявам да обогатиш и познанията на нас, простосмъртните клети диван-пръвърженици.
А как да продължим? Четирима на нивото на Райнов и ще се представяме доста по-добре.
И нещо друго да попитам. Когато се класирахме за ШЛ, колко чужденци имахме?
- t0bl3ro_bg
Тогава имаше добри бг и гръбнак, сега имаш божинов, горанов, райнов, костов и мега слаби уношки
И Михайлов и Миланов.t0bl3ro_bg написа:Тогава имаше добри бг и гръбнак, сега имаш божинов, горанов, райнов, костов и мега слаби уношки
Но за онова време си спомням, че играеха Домовчийски, Коприваров, Ем. Ангелов - обявявани за некадърници от мнозина. И още нещо: никой от тези футболисти не се реализира в чужбина.
А като говориш за гръбнак на отбора, е добре да кажеш кои от сегашните чужденци може да ги поставиш в основата на тоя гръбнак. Кой от тях ще поддържа едно постоянно ниво и ще има желание да остане поне 4-5 години в отбора.
- modor
- Контакти:
Пратили сме Илийката в Септември. Все си мислих, че можеше да разкараме Бушев 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Пратили сме Илийката в Септември. Все си мислих, че можеше да разкараме Бушев
Преотстъпването е до края на сезона. На неговата позиция имаме още трима. В Септември ще играе по-често. Буш и Белмонт до лятото не може да ги пипнем. Ако тогава ги разкараме, ще е успех.
- metodito
- Контакти:
noo написа:modor написа:Пратили сме Илийката в Септември. Все си мислих, че можеше да разкараме Бушев
Преотстъпването е до края на сезона. На неговата позиция имаме още трима. В Септември ще играе по-често. Буш и Белмонт до лятото не може да ги пипнем. Ако тогава ги разкараме, ще е успех.
Кои са ОЩЕ тримата. Всъщност, имаме един и половина нападатели. Един доказал се като полезен - Костов, един доказал се като абсолютно безполезен - Буш, и една пълна загадка, който е в края на кариерата си. За мен не е честно това, което правят с Димитров и това е. Не знам на какво основание бива пускан румънеца в игра. Имам чувството, че Буш така и не влезна във физическата форма, която трябва, откакто е дошъл. Оплита се в топката, бавен е и тромав, често неориентиран и спира чудесни атаки или опропастява пасове. Приносът на Буш е равен на този на Стаси. Последният поне не пречи на атаките, понеже просто не играе.

- metodito
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Тогава имаше добри бг и гръбнак, сега имаш божинов, горанов, райнов, костов и мега слаби уношки
Колко пък толкова добри "бг" е имало? Боримиров, Петков, Йовов и с известни условности, доста големи условности, Мечо. Нито Копи, нито Бабангида бяха нещо специално, Домо загатваше за потенциал, но дотам. Може би пропуснаха да го продадат по-рано... Това, което беше силата им беше колектива и треньорското ръководство, което им подаде ръка и им се довери. Именно от това се нуждае един млад футболист - доверие. И то не за три минути в края на мача, а да е титуляр. Обективно погледнато, нямаше никаква, както би се казало, класа, тогава. Нито исландски национал, нито играли във Висшата лига или във Фейенорд. Или за да направя едно такова сравнение, онова беше една мъничка, натъртена, но много вкусна ябълка...
До края на сезона остават още 13 кръга. Ясно е по ред причини, че Костов или Божинов трудно ще може да измести от титулярното място. Т.е. в тия 13 мача най-много да запише 3-4 участия по около 15 минути. В Септември шансът му да играе е в пъти по-голям. Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.metodito написа:noo написа:modor написа:Пратили сме Илийката в Септември. Все си мислих, че можеше да разкараме Бушев
Кои са ОЩЕ тримата. Всъщност, имаме един и половина нападатели. Един доказал се като полезен - Костов, един доказал се като абсолютно безполезен - Буш, и една пълна загадка, който е в края на кариерата си. За мен не е честно това, което правят с Димитров и това е. Не знам на какво основание бива пускан румънеца в игра. Имам чувството, че Буш така и не влезна във физическата форма, която трябва, откакто е дошъл. Оплита се в топката, бавен е и тромав, често неориентиран и спира чудесни атаки или опропастява пасове. Приносът на Буш е равен на този на Стаси. Последният поне не пречи на атаките, понеже просто не играе.