Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 10:53

t0bl3ro_bg написа:Не съм го хвалил преди, за да ме слагаш под общ знаменател. То се вижда, че е объркал позициите и не става за централен. Та чак се изкарваше по-добър от исландеца, който му връзваше не само гащите ми и бутонките. Видях го и на последния мач - паника. Ние сме +1 и един човек при наши 4-ма го пресира и той вече накензал и набутва нашите с уникалните си пасове. Щом ще чака Европа и няма да преподписва и ще играе по тоя начин - вън! Трябваше всички, които не искат да преподписват да ги оставят при юношите, за са бъдат принудени да подпишат или да се съгласят на трансфер.

От началото на полусезона имаме ЕДИН допуснат гол.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 фев 2019 10:59

И що е един? Щото Витоша си бяха нихилитни и последния им пас отиваше в тъч или в аут. И въпреки това правеха и 4-мата защитници леш отзад, на Ванката му счупиха кръста, така както Джеси и втория показа, че срещу малко по-добро крило и не може да хване ръка.
А предния мач само като чуеш, че вратарят ти е играч на мача и ти става ясно. Те и Барса за 25 мача са допуснали само 25 гола, ама тва не е заради защитата им, а защото Тер Щеген ги спасява абсолютно всеки път от резил. А Юнайтед? Ако не беше Де Хея нямаше да помиришат ТОП4 две поредни години. Да не говорим как ги извади срещу Тотнъм.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 11:06

WOW-ШОК БОНБА

Голямо постижение предвид съперниците и развитието на мачовете :o :o :shock:

Това е несериозно вече

Витоша, да ти кажа ако не си гледал, имаха твърде много положения за такъв тип отбор и просто завършващият удар ни спаси от попадение. Бяха оставяни да си разиграват коня, а тренерчето им изрази съжаление, че не е взел нещо от мача. WTF бе !?

https://youtu.be/5PWooFBle8k
Лаблонски играе ли в тоя мач ? Или го играят него ? :lol: :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 фев 2019 11:11

Чужденци, които 2-3 години играят при нас, и никой друг не ги желае, означава само едно: посредствени футболисти. Затова никакво преподписване и кой от където е дошъл.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 фев 2019 11:26

t0bl3ro_bg написа:Дано никой не остане !
Искрено го пожелавам на отбора !!

+2 съжаление за подкрепящите ги :cry:

Искаме си юнушките 8-) Те знаят какво е Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 фев 2019 11:33

Трябва да се помисли какво правим с Буш и Белмонт. Имат договори до лятото на 2020 г., с не малки заплати. И двамата играят от дъжд на вятър, и то като резерви и са пълна щета.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 27 фев 2019 11:33

metodito написа:От началото на полусезона имаме ЕДИН допуснат гол.

Е, то от началото на полусезона не сме изиграли кой знае колко мачове... Три са. Един от двата адекватни отбора, срещу които играхме (Локото) ни вкара след колективна грешка на Кабрал + Рейш в някаква степен, Яблонски и Цветкович. Витоша нямаха класата да ни вкарат гол, а срещу тирето Ники Михайлов не случайно стана играч на мача. На няколко пъти му се наложи да се кара на тея пред него - най-вече двамата централни, заради елементарни изпускания на футболисти. Особено открояващо се за мен беше безобразно изпуснатия Бодуров на втора греда при един корнер, когато пак бяха виновни точно двамата централни. Но, айде да приемем, че целият отбор не беше на нужното ниво. Тепърва ще видим кой на какво ниво е в нашия отбор сега срещу Славия и Лудогорец, а след това в първата шестица. Мен много ме е страх в момента от всеки малко по-подготвен тактически отбор. Цялата ни защита е тотал щета, в полузащитата Райнов все още играе леко притеснено и не е баш на 100% според мен, а Доктора не може да се оправя сам с всички.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 фев 2019 11:38

modor написа:

Те може и да знаят ама нищо не са показали или да са се възползвали и отиват в берое/Ботев и мрънкат, че не са получили шанс. А някои са и дълбоки резерва в лига ю на Италия. Трябват добри и научени играчи, без значение какви са. Нема нужда да ми викат уношки от лига 17 на Полша, за да им се възраждат кариерите и да са статисти в морето и да им научаваме историите на живота чак след като са приключили с Футбола и да ги правим известни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 11:45

specter написа:
metodito написа:От началото на полусезона имаме ЕДИН допуснат гол.

Е, то от началото на полусезона не сме изиграли кой знае колко мачове... Три са. Един от двата адекватни отбора, срещу които играхме (Локото) ни вкара след колективна грешка на Кабрал + Рейш в някаква степен, Яблонски и Цветкович. Витоша нямаха класата да ни вкарат гол, а срещу тирето Ники Михайлов не случайно стана играч на мача. На няколко пъти му се наложи да се кара на тея пред него - най-вече двамата централни, заради елементарни изпускания на футболисти. Особено открояващо се за мен беше безобразно изпуснатия Бодуров на втора греда при един корнер, когато пак бяха виновни точно двамата централни. Но, айде да приемем, че целият отбор не беше на нужното ниво. Тепърва ще видим кой на какво ниво е в нашия отбор сега срещу Славия и Лудогорец, а след това в първата шестица. Мен много ме е страх в момента от всеки малко по-подготвен тактически отбор. Цялата ни защита е тотал щета, в полузащитата Райнов все още играе леко притеснено и не е баш на 100% според мен, а Доктора не може да се оправя сам с всички.

Е, предполагам винаги може да се омаловажи едно или друго, но когато няма гол - няма гол, и е хубаво да се отчете. Както когато вкарваме също. Вързало му на Костов, оня па я ударил с хоя си, онова било, така било. Закривай!
Витоша им прави чест, че се опитват да играят футбол, а не са с десет отзад или като онея каруцари от Варна да ритат като магарета всичко живо. Сега примерно очаквам Славия да играят именно защитно. И това ще им е грешката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 11:46

modor написа:

Какъв е тоя Михайлов. Искаме си Полачек - як, снажен, рус (все задължителни качества за вратар, особено последното :lol: ), нищо общо с нашите лекета.

Вземем ли мача със Славия, а след това и с Лудогорец, официално подаваме заявка за титлата. И аз като други искам две грозни победи с по 1 на 0.

Върни се в “Левски”