rsk написа:Много им се искаше на феновете на кърпачев да паднем до тяхното дъно, .
Е,чак в Б група надали ще паднете.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:Много им се искаше на феновете на кърпачев да паднем до тяхното дъно, .
ЕМИЛ написа:metodito написа:Заради ревльовците от другия подфорум май забравихме за самата игра. Как виждате отбора след три мача при ръководството на Дерменджиев?
Мега злеИгрем същия скучен футбол както играеше Лудогорец при него .
Слаб треньор , но за момента е най– удачния вариант .
Както вече знаете, Сектор Б ще се самоиздържа и ще изглежда така, както възможностите ни позволяват.
specter написа:Колкото по-бързо се разкарат оттам, толкова по-добре за всички нормални левскари. Получават за няколко дейности пари от клуба, секторът щял да се самоиздържа. Само не знам кого лъжат и дали си мислят, че някой им вярва. Нямам търпение ст. "Георги Аспарухов" да се изчисти от професионалните фенове.
sin4ec написа:От играта в тези три мача няма как да съм доволен.
Дерменджиев променя схемата и функциите на играчите на терена. Логично е да има сътресения. Хубавото е, че отборът играе спокойно и хладнокръвно, надявам се това да продължи като тенденция.
Аз лично очаквам от лятото вместо Кабрал да играе дясно крило Кабов. Не бързайте да се усмихвате ехидно: това лапе го знам от години, много талант има в него. И работи изключително сериозно. По собствено желание отиде във Враца, а сега и в ЦС. Много лъчезарно дете, на Герена работеше самостоятелно и често се включваше при мъничките да помага или да играе с тях. Някой ще каже, че това са глупости, но не е така...
sin4ec написа:От играта в тези три мача няма как да съм доволен.
Дерменджиев променя схемата и функциите на играчите на терена. Логично е да има сътресения. Хубавото е, че отборът играе спокойно и хладнокръвно, надявам се това да продължи като тенденция.
Аз лично очаквам от лятото вместо Кабрал да играе дясно крило Кабов. Не бързайте да се усмихвате ехидно: това лапе го знам от години, много талант има в него. И работи изключително сериозно. По собствено желание отиде във Враца, а сега и в ЦС. Много лъчезарно дете, на Герена работеше самостоятелно и често се включваше при мъничките да помага или да играе с тях. Някой ще каже, че това са глупости, но не е така...
t0bl3ro_bg написа:Мисля, че му трябват поне още два наема, за да може изобщо да се конкурира с тоя на поста там. Грам не ми се виждат подготвени юношите, дори Ивайло, който аз харесвам защото влиза много мъжки. За съжаление над 1 година седяха и нищо не правеха, а можеха да ги пуснат да цъкат, макар и на село. Най-добре и правилно е да са в същата лига, за да свикват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта