Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2019 18:37

rsk написа:Много им се искаше на феновете на кърпачев да паднем до тяхното дъно, .

Е,чак в Б група надали ще паднете. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 фев 2019 18:57

ЕМИЛ написа:
metodito написа:Заради ревльовците от другия подфорум май забравихме за самата игра. Как виждате отбора след три мача при ръководството на Дерменджиев?

Мега зле :mrgreen: Игрем същия скучен футбол както играеше Лудогорец при него .

Слаб треньор , но за момента е най– удачния вариант .

Ти маи въобще не си гледал Лудогорец при него. :o Отборът бе супер разнообразен и силен.Какви ги редите не е истина.А иначе като се махнат още 3-4 от сегашният тим тогава ще се промени стилът.Нека само се завърши първенството.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2019 19:17

Да си върнем Сухия. Гледам при него са фамозни :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 фев 2019 19:26

Както вече знаете, Сектор Б ще се самоиздържа и ще изглежда така, както възможностите ни позволяват.

Това левче дето го събираха от билетите. Не беше ли за благотворителни каузи?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 фев 2019 19:41

Колкото по-бързо се разкарат оттам, толкова по-добре за всички нормални левскари. Получават за няколко дейности пари от клуба, секторът щял да се самоиздържа. Само не знам кого лъжат и дали си мислят, че някой им вярва. Нямам търпение ст. "Георги Аспарухов" да се изчисти от професионалните фенове.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2019 20:18

specter написа:Колкото по-бързо се разкарат оттам, толкова по-добре за всички нормални левскари. Получават за няколко дейности пари от клуба, секторът щял да се самоиздържа. Само не знам кого лъжат и дали си мислят, че някой им вярва. Нямам търпение ст. "Георги Аспарухов" да се изчисти от професионалните фенове.

Вярват им пишлегарите на по 15-16 години, които се навъдиха в сектора. Годят като 5 лева на стотинки, с качулката и те гледа страшно. Да му пляснеш два шамара и ще му завъртиш сопола два пъти около врата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 20:19

От играта в тези три мача няма как да съм доволен.
Дерменджиев променя схемата и функциите на играчите на терена. Логично е да има сътресения. Хубавото е, че отборът играе спокойно и хладнокръвно, надявам се това да продължи като тенденция.
Аз лично очаквам от лятото вместо Кабрал да играе дясно крило Кабов. Не бързайте да се усмихвате ехидно: това лапе го знам от години, много талант има в него. И работи изключително сериозно. По собствено желание отиде във Враца, а сега и в ЦС. Много лъчезарно дете, на Герена работеше самостоятелно и често се включваше при мъничките да помага или да играе с тях. Някой ще каже, че това са глупости, но не е така...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 26 фев 2019 20:25

sin4ec написа:От играта в тези три мача няма как да съм доволен.
Дерменджиев променя схемата и функциите на играчите на терена. Логично е да има сътресения. Хубавото е, че отборът играе спокойно и хладнокръвно, надявам се това да продължи като тенденция.
Аз лично очаквам от лятото вместо Кабрал да играе дясно крило Кабов. Не бързайте да се усмихвате ехидно: това лапе го знам от години, много талант има в него. И работи изключително сериозно. По собствено желание отиде във Враца, а сега и в ЦС. Много лъчезарно дете, на Герена работеше самостоятелно и често се включваше при мъничките да помага или да играе с тях. Някой ще каже, че това са глупости, но не е така...

Дано да го пусне още сега в някой мач Дермата и да направи нещо хубаво, че да се отървем от Кабрал по рано. Ясно е, че взима майка си и баща си и за това договора му няма да се поднови.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 фев 2019 20:27

sin4ec написа:От играта в тези три мача няма как да съм доволен.

Мисля, че му трябват поне още два наема, за да може изобщо да се конкурира с тоя на поста там. Грам не ми се виждат подготвени юношите, дори Ивайло, който аз харесвам защото влиза много мъжки. За съжаление над 1 година седяха и нищо не правеха, а можеха да ги пуснат да цъкат, макар и на село. Най-добре и правилно е да са в същата лига, за да свикват.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 20:35

t0bl3ro_bg написа:Мисля, че му трябват поне още два наема, за да може изобщо да се конкурира с тоя на поста там. Грам не ми се виждат подготвени юношите, дори Ивайло, който аз харесвам защото влиза много мъжки. За съжаление над 1 година седяха и нищо не правеха, а можеха да ги пуснат да цъкат, макар и на село. Най-добре и правилно е да са в същата лига, за да свикват.

Тц. Тоя е готов. Пак ще си говорим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”