Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 26 фев 2019 10:57

Супер :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 фев 2019 11:00

По-добре. Така и така са свикнали вече на Националния, а и сигурно повечко хора ще отидат... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 фев 2019 11:06

metodito написа:Заради ревльовците от другия подфорум май забравихме за самата игра. Как виждате отбора след три мача при ръководството на Дерменджиев?

Лично аз да кажа, че бок Габи не ми липсва изобщо. И това върна мястото на Давиде да е човекът с главно "Ч" в средата на терена. Изпитвам известни притеснения относно Старшията, че консервативността му си е останала, а смените, които прави тук и в миналия мач са просто дивотия. След като толкова дълго време, Кали нямаше адекватен партньор в средата, той най-накрая се намери. Май. На мен поне ми изглежда, че сме с една идея по-стабилни там, макар че сме далеч от това, което ми се иска. Отборът продължава да е статичен и предвидим, а в защита сме мани-мани. В атака, сякаш Паулиньо се завръща към добрите си времена, Костов е константа (предвижданията как ще му секне "късмета", lol не се оправдаха), Кабрал... той си е същия. Божи е загадка и няма да напиша страха си... И разбира се, имаме вратар. :)
Общо взето не съм особено обнадежден, но то и очакванията ми не бяха високи.

Вие как виждате нещата?

П.С. Въпреки критиката към защитата (която всички отправяме), между другото, имаме за три мача един допуснат гол. :lol:

Като цяло играем тежко, беззъбо и доста предвидимо. никаква острота в нападение, стандартните положения се пропиляват (гол след корнер или фаул кога). Защитата ни е доста палава, в нападение с изкл. на Слави сме ужас някакъв. топката се гнетя и подава до безкрай между защитниците и дефанзивните халфове често с доста грешки и един по грамотен обор ще ни разкове на преса. Нашата преса е на тласъци (явно не могат да тичат повече от 30 минути ) и често се пропуква, отделно когато трябва да сме по-прибрани в защита не го правим.

Сега положителните неща.

1. Имаме вратар. Прави грешки с някое друго неадекватно излизане, но във вратарското не го е страх да излиза и пресича и да обира високите топки. отделно хвана някои удари, които пре Божка и Полачек си взлизаха и не рита безцелно напред, а се старае да подаде точно.

2. Райнов е боец, лимитиран, но не го е страх да влиза твърдо, покрива доста етерен и помага на Кали. Пропуск, често седят доста близко един до друг и уплътняват достатъчно терен + липса на каквато и да е креативност (май имаше опити за някой друг дълъг пас ама е по-скоро изключение). Отделно липсват удари от далеч, което си е серизоно оръжие.

3. Мариани при всичките му кусури има поглед върху играта, не бави много много топката , общо взето научен футболист ...при него ми е интересно как така има приличен удар но не може да вдигне една топка като хората.

3. Павлин май си връща частично формата, разкова малкото прасенце и доста беше наритан и при по-адекватен съдия изкарваше ч.к. още през първото полувреме.

Ще мис е да видим в някой мач Божи по изтеглен назад (има поглед и пас) и/или да се въртят със Слави и двамата го могат, но тогава Кабрал не трябва да играе и бека да му покрива зоната.

Доста работа ни чака, но публиката пак е на стадиона и май най-важното е да се спасим като клуб и да не слагаме числа тирета и т.н.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2019 11:20

olimpi написа:
Ще мис е да видим в някой мач Божи по изтеглен назад (има поглед и пас) и/или да се въртят със Слави и двамата го могат, но тогава Кабрал не трябва да играе и бека да му покрива зоната.

И аз бих искал да видя тоя вариант, защото и двамата не са типични тарани и доста ще объркват защитата. Но според мен варианта е Мариани да отиде на крилото. Той е играл крило. И без това Паулиньо и Кабрал често са неубедителни. Някой от тях може да се смени с Божинката, ако мача не върви и Мариани минава на крилото. А с един дефанзивен си е доста рисково при тая палава защита.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 фев 2019 11:26

Бием ли Славия стадиона ще е пълен на мача с Лудогорец :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2019 11:28

И да не ги бием пак трябва да е пълен. Стига сме ходили само по "големите" мачове. Тези долу имат нужда от нас.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2019 12:42

Скрито от камерите обаче остана действието на звездата на Левски Паулиньо след срещата на "Васил Левски". Той лично е посетил съблекалнята на съперника, за да провери какво е състоянието на контузилия се Евандро.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 26 фев 2019 12:55

vvessel написа:
olimpi написа:

И аз бих искал да видя тоя вариант, защото и двамата не са типични тарани и доста ще объркват защитата. Но според мен варианта е Мариани да отиде на крилото. Той е играл крило. И без това Паулиньо и Кабрал често са неубедителни. Някой от тях може да се смени с Божинката, ако мача не върви и Мариани минава на крилото. А с един дефанзивен си е доста рисково при тая палава защита.

Ясно, че чичо Гошо иска да затвърди 4-2-3-1 и едва ли ще рискува следващите 2 мача, но срещу Верея се надявам да пробва с 1 ДХ и тогава може да видим Костов и Божи заедно.
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 фев 2019 12:58

Стига сте споменавали огретан плс

Ебати тъпото елепок ----<наобратно<<<<<<---

:x :x :x :x

Божинов когато е здрав може да играе вместо карбалата съвсем спокойно, не е много трудно да си крило в А група ...

Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 13:17

Shisharko написа:
vvessel написа:
olimpi написа:

Ясно, че чичо Гошо иска да затвърди 4-2-3-1 и едва ли ще рискува следващите 2 мача, но срещу Верея се надявам да пробва с 1 ДХ и тогава може да видим Костов и Божи заедно.

И аз така мисля че може да играем с млеката, тъй като не вярвам да не дадат ЖК на Доктора в един от мачовете с чичо Венци и Гелосания, отива 2 мача наказание, така че с Верея може да се пробва това:
[center]Райнов - Мариани
Кабрал - Божи Пророка - Паулиньо
Костов[/center]

:roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”