Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ChuckNorris » 26 фев 2019 00:51

miro_rz написа:
sin4ec написа:Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука? :)
Тези, които не дойдохте-изпуснахте! Весело беше. ;)
От месеци всякакви спецове и медии ни обясняват колко сме зле. Ами зле сме-не спорим. Но пък шампионите и кандидат-шампионите са по-зле и от нас, истина ви казвам!
Продължаваме напред.

Кажи честно ти ли хвърли снежната топка ? :roll: :lol:

Ако той я е хвърлил има шише ракия от мен!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2019 00:56

rhaegar написа:Никой не виждаше удара, защото коментатора гледаше лявата ръка на оранжевия, а той го блъсна с дясната. Най-добре се вижда от първото повторение, на което правилно са акцентирали и от клуба.

Да отбележа, че Аз пръв предположих, че ударът е с дясната ръка в темата за мача.
На полувремето в съблекалнята явно Пенев ги беше инструктирал оранжевите при всеки сблъсък да се хващат за лицето, белким съдията да компенсира червения картон. Имаше комични случаи - червеният си хваща лицето след получен удар в крака...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2019 09:15

Заради ревльовците от другия подфорум май забравихме за самата игра. Как виждате отбора след три мача при ръководството на Дерменджиев?

Лично аз да кажа, че бок Габи не ми липсва изобщо. И това върна мястото на Давиде да е човекът с главно "Ч" в средата на терена. Изпитвам известни притеснения относно Старшията, че консервативността му си е останала, а смените, които прави тук и в миналия мач са просто дивотия. След като толкова дълго време, Кали нямаше адекватен партньор в средата, той най-накрая се намери. Май. На мен поне ми изглежда, че сме с една идея по-стабилни там, макар че сме далеч от това, което ми се иска. Отборът продължава да е статичен и предвидим, а в защита сме мани-мани. В атака, сякаш Паулиньо се завръща към добрите си времена, Костов е константа (предвижданията как ще му секне "късмета", lol не се оправдаха), Кабрал... той си е същия. Божи е загадка и няма да напиша страха си... И разбира се, имаме вратар. :)
Общо взето не съм особено обнадежден, но то и очакванията ми не бяха високи.

Вие как виждате нещата?

П.С. Въпреки критиката към защитата (която всички отправяме), между другото, имаме за три мача един допуснат гол. :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 фев 2019 09:22

На мен ми липсват ментето Гомес и Обертан. Почти всички голови атаки минаваха през тях. Вече ги няма. И няма смисъл да се връщаме назад. Сега има много по-важни неща, за които да мислим.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 фев 2019 09:25

Обертан може да не липсва на теб, но е факт, че няма никаква острота в атака, адски беззъби сме и изключително статични. Отделно головите положения, които сме създали в тия три мача се броят на пръстите на едната ръка. Дано лека-полека почнат да се случват нещата, че засега играта е доста слабичка.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 фев 2019 09:36

Ако не беше онова жалко коментаторче и потките от Диема може би мачът щеше да си мине нормално и едно вярно решение нямаше да бъде коментирано с дни. Вместо това амбразурчикът започна да сравнява всяко пипане с червения картон и очаквано след почивката съдията започна да компенсира. Не знам как тия паляци с 3 камери са взели правата за първентството. По-некомпетентно излъчване и коментиране не вярвам да има.
110 години любов!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 фев 2019 09:46

Определено с един Обертан на дясното крило вместо вечно неориентирания и неадекватен Кабрал, щяхме да ги размажем в офанзивен план с тази палава защита, която имаха. Ама минало вече... Лятото се надявам да му намерят добър заместник, защото с тоя няма да го бъде. Иначе аз за мача нямам кой знае какво да кажа - то беше ясно, че на тоя гаден студ и предвид големия залог няма да се получи кой знае каква интересна игра, а основно дебнене и нерви. Тук беше важното просто да спечелим, за да живнат малко футболистите и да влезнат мотивирани в следващите два мача. И все пак съм разочарован, че второто решихме по-скоро да пазим резултата, отколкото да ги натиснем повечко да ги приключим, та да не се налага да треперим в края. За предните два мача с Локото и Витоша също нямам мнение - слабичко с една дума. Ясно е, че Дерменджиев има доста трудна задача да променя нещата в движение, а и до скоро всички работеха под огромно напрежение, но сякаш минаха тези дни вече, така че е време да подобрят чувствително футбола, който демонстрират.

groti написа:Ако не беше онова жалко коментаторче и потките от Диема може би мачът щеше да си мине нормално и едно вярно решение нямаше да бъде коментирано с дни. Вместо това амбразурчикът започна да сравнява всяко пипане с червения картон и очаквано след почивката съдията започна да компенсира. Не знам как тия паляци с 3 камери са взели правата за първентството. По-некомпетентно излъчване и коментиране не вярвам да има.

Диемаджиите винаги са си били подлоги на Домуса (разбираемо), а и на Ганчев. Никога, ама НИКОГА не коментират по обективен начин - нито по време на мача, нито в студиото. Аз затова дори не го и гледам вече, а сменям канала докато започне второто. В много редки случаи си позволяват да изкоментират някоя грешка на съдиите в полза на Лудогорец или тирето, но ако се случи нещо в наша полза случайно, следват едни анализи, едно чудо... Абсолютни боклуци. В тоя червен картон няма абсолютно нищо шокиращо, но такива нещастници най-вече като Диема и Топспорт, а и останалите с леките им заглавия как бил "доста пресилен" опищяха света на умряло абсолютно умишлено. Тая ситуация ако беше срещу нас, вече щеше да е забравена.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

tonta

Мнениеот tonta » 26 фев 2019 10:39

Виждам нещата, че отпред Мариани и Костов нямат алтернатива. Паулиньо и Кабрал са трагични, но също нямат алтернатива. Горанов на бека е трагедия. Има някакви наченки на комбинативност, но засега се действа много припряно. Очаквам още повече от Райнов.
Най-хубавото е, че Михайлов е стабилен на вратата, което би трябвало да донесе спокойствие на отбора.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 10:44

specter написа:Определено с един Обертан на дясното крило вместо вечно неориентирания и неадекватен Кабрал, щяхме да ги размажем в офанзивен план с тази палава защита, която имаха. Ама минало вече... Лятото се надявам да му намерят добър заместник, защото с тоя няма да го бъде. Иначе аз за мача нямам кой знае какво да кажа - то беше ясно, че на тоя гаден студ и предвид големия залог няма да се получи кой знае каква интересна игра, а основно дебнене и нерви. Тук беше важното просто да спечелим, за да живнат малко футболистите и да влезнат мотивирани в следващите два мача. И все пак съм разочарован, че второто решихме по-скоро да пазим резултата, отколкото да ги натиснем повечко да ги приключим, та да не се налага да треперим в края. За предните два мача с Локото и Витоша също нямам мнение - слабичко с една дума. Ясно е, че Дерменджиев има доста трудна задача да променя нещата в движение, а и до скоро всички работеха под огромно напрежение, но сякаш минаха тези дни вече, така че е време да подобрят чувствително футбола, който демонстрират.

groti написа:Ако не беше онова жалко коментаторче и потките от Диема може би мачът щеше да си мине нормално и едно вярно решение нямаше да бъде коментирано с дни. Вместо това амбразурчикът започна да сравнява всяко пипане с червения картон и очаквано след почивката съдията започна да компенсира. Не знам как тия паляци с 3 камери са взели правата за първентството. По-некомпетентно излъчване и коментиране не вярвам да има.

Диемаджиите винаги са си били подлоги на Домуса (разбираемо), а и на Ганчев. Никога, ама НИКОГА не коментират по обективен начин - нито по време на мача, нито в студиото. Аз затова дори не го и гледам вече, а сменям канала докато започне второто. В много редки случаи си позволяват да изкоментират някоя грешка на съдиите в полза на Лудогорец или тирето, но ако се случи нещо в наша полза случайно, следват едни анализи, едно чудо... Абсолютни боклуци. В тоя червен картон няма абсолютно нищо шокиращо, но такива нещастници най-вече като Диема и Топспорт, а и останалите с леките им заглавия как бил "доста пресилен" опищяха света на умряло абсолютно умишлено. Тая ситуация ако беше срещу нас, вече щеше да е забравена.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=23onf1wj540[/youtube]

ЧК на Джеси е същия като ЧК на Гари преди време в Коматево!
Коврите на ГГ в студията да го духат! :evil: :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 фев 2019 10:51

Решено: Славия – Левски на Националния стадион
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”