Определено с един Обертан на дясното крило вместо вечно неориентирания и неадекватен Кабрал, щяхме да ги размажем в офанзивен план с тази палава защита, която имаха. Ама минало вече... Лятото се надявам да му намерят добър заместник, защото с тоя няма да го бъде. Иначе аз за мача нямам кой знае какво да кажа - то беше ясно, че на тоя гаден студ и предвид големия залог няма да се получи кой знае каква интересна игра, а основно дебнене и нерви. Тук беше важното просто да спечелим, за да живнат малко футболистите и да влезнат мотивирани в следващите два мача. И все пак съм разочарован, че второто решихме по-скоро да пазим резултата, отколкото да ги натиснем повечко да ги приключим, та да не се налага да треперим в края. За предните два мача с Локото и Витоша също нямам мнение - слабичко с една дума. Ясно е, че Дерменджиев има доста трудна задача да променя нещата в движение, а и до скоро всички работеха под огромно напрежение, но сякаш минаха тези дни вече, така че е време да подобрят чувствително футбола, който демонстрират.
groti написа:Ако не беше онова жалко коментаторче и потките от Диема може би мачът щеше да си мине нормално и едно вярно решение нямаше да бъде коментирано с дни. Вместо това амбразурчикът започна да сравнява всяко пипане с червения картон и очаквано след почивката съдията започна да компенсира. Не знам как тия паляци с 3 камери са взели правата за първентството. По-некомпетентно излъчване и коментиране не вярвам да има.
Диемаджиите винаги са си били подлоги на Домуса (разбираемо), а и на Ганчев. Никога, ама НИКОГА не коментират по обективен начин - нито по време на мача, нито в студиото. Аз затова дори не го и гледам вече, а сменям канала докато започне второто. В много редки случаи си позволяват да изкоментират някоя грешка на съдиите в полза на Лудогорец или тирето, но ако се случи нещо в наша полза случайно, следват едни анализи, едно чудо... Абсолютни боклуци. В тоя червен картон няма абсолютно нищо шокиращо, но такива нещастници най-вече като Диема и Топспорт, а и останалите с леките им заглавия как бил "доста пресилен" опищяха света на умряло абсолютно умишлено. Тая ситуация ако беше срещу нас, вече щеше да е забравена.