Егати хокея, дето го играят тия чехи.
И защо съдията е поляк, а не турче?
Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Много сме палави отзад, Последните два гола са на сметката на Алдаир.
В тези два мача май се играе някаква схема без защитници. Много голове много нещо.
Бай ви Мажоритаря потрива доволно ръце, комарджията му с комарджия.
- blue avalanche
- Контакти:
Два мача с по 4 парцала.
-
На линияjusi
- Контакти:
alstonfild написа:ДОКАТО ИСПАНЕЦА НАПИПА СЪСТАВА ЩЕ СВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА, ДАНО ДА Е САМО ПОДГОТОТОВКАТА ЧЕ И СЕЗОНА ЩЕ СВЪРШИ.
Леле, мале какво напипване, това е подготовка. :lol: :lol: :lol: Последния мач ще гледаш стартовия състав, не втория..
Иначе доста непредизвикани грешки. Особенно при изнасяне от защитата се опитват доста рискови подавания. Може би това са и указанията на треньора. Алдаир понякога забравя, че се играе с нова система и си джогва назад, вместо да спринтира. Андонов му трябват няколко години още, за да оформи тялото, че ми изглежда малко флегматичен. Липсва експлозивност.
Защитата хич я няма. Липсва всякакво подсигуряване, а често защитниците закъсняват да се върнат и заради това всяка грешка се оказва фатална. Поне има напредък в нападение и вкарахме само 3 гола.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Гледам пак са ни направили четворка. Тренерът определено пише история.
-
THE G.A.M.E
Къде можеше да се направи залог за тоя мач, ама стабилен ?Aronaks написа:Бай ви Мажоритаря потрива доволно ръце, комарджията му с комарджия.
Аз пробвах с хилядарка за "над 2.5 гола в мача", ама не ми приеха залога. :lol:
С Вар и в нормален мач със 100 минути игра вземахме тоя мач.