За благото на Левски в ада влизам.
Ами ние с гайдите, дето сме дефолт за ада, как да го направим жертвено, та да сме левскари като светиите ...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
За благото на Левски в ада влизам.
scooool написа:metodito написа:scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!
Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...
Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.
Eminem написа:Или да си ппдб дебил, който бори корупцията като се съюзява с нея.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Eminem написа:Или да си ппдб дебил, който бори корупцията като се съюзява с нея.
tiamat написа:ПП Нито е по темата (мислех, че сме в политическата).
Eminem написа:tiamat написа:ПП Нито е по темата (мислех, че сме в политическата).
Кажи го на "реалното". Колко пъти вече използва политически примери? Няма как да не получи отговор.
Aronaks написа:honda написа:
Отделно със сигурност не можем да се надцакваме с тирето.
Защо не можем е въпросът? Защо се стигна до там да не можем да си позволим футболисти, които купува един измислен отбор, дошъл в София и нарекъл се ЦСКА-София? Защо 15 години затъваме и стигнахме до тук? Някъв отбор завлече държавата с милиони, преименува се, позволиха му да съществува, сега и стадион ще му построят, и този измислен отбор купува играчи с опит (вижте визитката на косовския защитник, който взеха и я сравнете с визитката на нашия вратар). Ок, знам че живеем в скапана държава, управлявана от мафия, но как пък никой не реши, че Левски, най-обичания отбор, може да прави милиони, ако има добър отбор, нов стадион и редовно играе в ШЛ? Защо решиха, че това ще бъде Лудогорец? Защо ние сме вече средно разреден отбор борещ се за бараж? Хонда ти си пич, знаеш ги нещата, познаваш много футболни хора според думите ти. Можеш ли да отговориш поне някои от тези въпроси? Защо искат да унищожат Отбора на народа?
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 18 госта