Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Мъжът Крис

Мнениеот Странджата » 04 юли 2024 10:52

За благото на Левски в ада влизам.

Ами ние с гайдите, дето сме дефолт за ада, как да го направим жертвено, та да сме левскари като светиите ...

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот realno » 04 юли 2024 15:15

scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!

Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...

Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.

Не цапай ореола на бога на рибките. Все едно да си копейка антиваксър, но някой да те хване, че спестяваш в евро и се ваксинираш или пък да мечтаеш за евразийската путинофилска "свобода" и "величие" , но същевременно работиш и почиваш на запад, като се возиш на техен модел лъскав автомобил, а не примерно Лада или Москвич. :) :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2024 15:30

Или да си ппдб дебил, който бори корупцията като се съюзява с нея.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юли 2024 16:24

Eminem написа:Или да си ппдб дебил, който бори корупцията като се съюзява с нея.

Спокойно, Копейкин и той желае "сглобка" с уж лошите и корумпирани ПП-ДБ. И той ли е дебил? Скоро и чалгарите ще ги молят за същото. Това, което не спряхте да плюете 10 месеца сега вече сте съгласни да го направите. Велики лицемери сте или сте по скоро политически припознавачи. :) :) :)
П.С. Копйкин и той ли ще помага на Украйна след като се "сглоби" с ПП-ДБ? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2024 16:49

Нито съм гласувал за копейката, нито за чалгарите.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 юли 2024 18:56

Пореден нереален спам - понякога си мисля, че е по-зле и от припок. Пепедейберащината е като раевизма - ужасяващо вирулентна и с летални ментални последствия. Жалко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 юли 2024 21:07

Eminem написа:Или да си ппдб дебил, който бори корупцията като се съюзява с нея.

Не смятам да влизам в обяснения, но само за протокола, не смятам, че ПП/ДБ са се съюзили с корупцията със сглобката.
ПП Нито е по темата (мислех, че сме в политическата).

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2024 21:45

tiamat написа:ПП Нито е по темата (мислех, че сме в политическата).

Кажи го на "реалното". Колко пъти вече използва политически примери? Няма как да не получи отговор.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 юли 2024 21:48

Eminem написа:
tiamat написа:ПП Нито е по темата (мислех, че сме в политическата).

Кажи го на "реалното". Колко пъти вече използва политически примери? Няма как да не получи отговор.

Казвам му.
:)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 юли 2024 21:51

Aronaks написа:
honda написа:
Отделно със сигурност не можем да се надцакваме с тирето.

Защо не можем е въпросът? Защо се стигна до там да не можем да си позволим футболисти, които купува един измислен отбор, дошъл в София и нарекъл се ЦСКА-София? Защо 15 години затъваме и стигнахме до тук? Някъв отбор завлече държавата с милиони, преименува се, позволиха му да съществува, сега и стадион ще му построят, и този измислен отбор купува играчи с опит (вижте визитката на косовския защитник, който взеха и я сравнете с визитката на нашия вратар). Ок, знам че живеем в скапана държава, управлявана от мафия, но как пък никой не реши, че Левски, най-обичания отбор, може да прави милиони, ако има добър отбор, нов стадион и редовно играе в ШЛ? Защо решиха, че това ще бъде Лудогорец? Защо ние сме вече средно разреден отбор борещ се за бараж? Хонда ти си пич, знаеш ги нещата, познаваш много футболни хора според думите ти. Можеш ли да отговориш поне някои от тези въпроси? Защо искат да унищожат Отбора на народа?

Първо аз съм един редови член на форума с нищо по-специален от всеки останал член на форума. Това ,което пиша си е лично мое мнение и не претендирам,че е единствено правилното.
Отговора на въпросите, които си задал би отнел много време и място и се надявам да не злоупотребявам с търпението на колегите. Според мен отговора на тези въпроси би трябвало да бъде в другата тема.
ще опитам да бъда максимално кратък.
Защо сме в това състояние - на първо място: ние сами сме си виновни. Като казвам "ние" има предвид на първо място Ръководствот на Левски или по-точно липсата на Ръководство . Повече от 10 години ПФК Левски реално няма опериращо ръководство. В момента Сираков какво прави ?- нищо или неща ,които не са негова работа. Не е работа на собственика(СЕО) да присъства на всяка тренировка или да виси във фен шопа. И преди него не беше ясно кой взема решенията и въобще вземат ли се някакви решения или всичко е оставено на самотек . Няма как да оставиш една структура без контрол и това да даде положителни резултати. Примерно с колко наистина влиятелни хора се срещна Сираков? Има ли Левски лоби в средите на едрия бизнес? Веднага мога да изброя десетина крупни бизнесмени ,които са привърженици на Левски и които могат да помогнат на Левски , но това е работа на Сираков да иде до тях и да им удари по един език . С колко политика се срещна? Има ли парламентарен фен клуб на Левски? - не съм сигурен, до скоро нямаше, а такъв на припоците винаги е имало. На всеки е ясно ,че според различни социологически проучвания привърженците на Левски са между 40 и 45% от всички привърженици на футбола у нас - повече отколото тези на тирето, числото, Ботев(Пд) , Локо(Пд) и Черно море взети заедно. Ако поискаме каквото и да е ,ще го получим ,но само трябва да знаем ,как да го поискаме.Дето има една поговорка "На дете,което не плачи ,не му се дават да яде". Примерно при едно подходящо парламентарно лоби може да се промени ЗФВС ( който е приет в момент когато ПФК не са Търговски дружества и някои негови части са анахронизми) и правата от мачовете да бъдат на клубовете. В такъв случай Левски ще може да си докарва на година минимум 6-8 млн лева само от тв права.
Втория най-голям проблем на Левски е разделението между феновете , и също така разделението между ръководството и феновете. Най-големия актив на Левски са неговите привържениците, реално привържениците би трябвало да са инструмента на ръководството за въздействие .
Задаващ въпрос за тирето - тяхната работа стана след като лидерите на агитката им бяха изпратени от ГГ при Краля-Слънце да му направят по една свирка. Преди това изкара няколко хиляди припоци на протест. Също стана и с пловдивските им събратя - правиха свирки на ББ и получиха 100 млн лв. . Също и за старозагорските - правиха свирки на ББ и получиха 60 млн държавни пари.
Наистина ние сме поставени в неравностойно положение спрямо конкурентите ни . Но тук идва и въпроса кога точно нашите "организирани "фенове реагираха на подобни несправедливости? Да напомням ли ,че по време на пандемията Левски беше много близо до спонсорски договор с "Веолия" (Софийска вода) , и припошките фенове излезнаха с декларация , че не са съгласни въпросната компания да бъде спонсор на Левски.
Примерно Правителството и Софийска Община разрешават незаконния строеж в Борисовата градина. Примерно нашите излизат и казват "след като им разрешавате на тези(припоците) да строят в Борисовата градина в разрез с всички възможни правила, ние искаме собствеността на Герена и Раковски" . "След като опращавате задълженията на Ботев(Пд) и Петрол(ГГ) към държавата , защо ние трябва да си плащаме задълженията към НАП?" . "След като давате близо 100 млн лева за стадион на Ботев(Пд) , ние сме повече от 5 пъти повече от тях , но понеже сме готини ,на нас дайте само 300 млн лв"
Просто ,ако ние не поискаме няма да получим нищо ей така , защото сме Левски.
Отделно за мен начело на Левски трябва да стои човек специалист в маркетинга, а не "футболен" човек. Футболните хора - до СТД.
също така Левски тотално загуби битката на медийния фронт - колко медии изписват правилно името на тирето? Паднах ,когато в една национална медия ,чух че "лайнарщината" от 2016 била напълно законна- да,ама не е. Но не се намери нито един да го каже на глас .
Знам ,че това ,което съм написал ,може да звучи арогантно , но в бизнеса(считам че футбола е бизнес) е като войната и любовта( всичко ,което не е незаконно ) е позволено.
Защо Лудогорец е най-успешния футболен клуб у нас?- Първо защото се управлява най-успешно . Но начело на клуба им е морски капитан,а не "футболен" човек.
Второ собствениците им имат най-големи финансови възможности , което им дава възможност да постигнат "технологично " превъзходство над конкурентите им и на терена и извън него. Примерно през сезон 2022/23 ГГ дори беше успял да неутрализира превъзходството им извън терена ,след като уреди около 2/3 от мачовете на тирето.
Левски може да стане шампион само ако успее неутрализира превъзходството на Лудогорец и на терена и извън него . Това може да стане само с "техните" начини. На този етап сме много далеч от това. Но ако ръководство и привърженици се обединят и работят заедно за Левски не е невъзможно.

Върни се в “Левски”