Мен откъм селекция ме тревожи почти сигурното "Мазурек е нашият нов плеймейкър", демек пасивността в диренето на подобен играч ще оправдаят с аржентинеца и как есента само се е адаптирал и тепърва започва да твори. Съжалявам, има футбол в момчето, но на мен ми мяза на типичния играч, който избухва периодично, но по-често треньорите взимат мерки да го неутрализират с мръсни номера и той просто не е фактор на терена.
Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
realitybites
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима
Тоя Роси е като Костов или Станишев.
Хубси два живота да живее, няма да го стигне. Просто онзи си беше интроверт и не направи опит да се приспособи дори на 10% към тинята, включително откъм език. Гледам, схеми чертаете.
Общо взето, ние схема нямаме, а битуваме в двете крайности. Срещу слабите те стоят с 10 човека в своето поле и даже Райнов е на 20 метра отвъд централния кръг, а срещу силните ние приемаме въпросната роля и безцелно ритаме напред на принципа "каквото стане". Хубси и срещу Косово извади гениална "схема" в гостуването, мен от този мач ме беше по-срам, отколкото от 0:6 срещу Англия. Нашият неразбран гений не еволюира ли поне с няколко сантима в следващите два месеца, забравете за потенциални успехи през пролетта. Каквито и трансфери да направим, той ще заключи, че са 1) уморени, 2) не тренират добре, 3) не интерпретират указанията му, 4) правят подвизи, за да са на 2-ро място и феновете трябва да празнуват повода. Като добавиш заядливото му отношение към журналисти, и направо си замязва на късния Моуриньо. И той ще се запомни с 2-то място на Олд Трафорд, което сам определи за най-голямото постижение в кариерата му.
Мен откъм селекция ме тревожи почти сигурното "Мазурек е нашият нов плеймейкър", демек пасивността в диренето на подобен играч ще оправдаят с аржентинеца и как есента само се е адаптирал и тепърва започва да твори. Съжалявам, има футбол в момчето, но на мен ми мяза на типичния играч, който избухва периодично, но по-често треньорите взимат мерки да го неутрализират с мръсни номера и той просто не е фактор на терена.
realitybites написа:Хубси и срещу Косово извади гениална "схема" в гостуването, мен от този мач ме беше по-срам, отколкото от 0:6 срещу Англия. Нашият неразбран гений не еволюира ли поне с няколко сантима в следващите два месеца, забравете за потенциални успехи през пролетта. Каквито и трансфери да направим, той ще заключи, че са 1) уморени, 2) не тренират добре, 3) не интерпретират указанията му, 4) правят подвизи, за да са на 2-ро място и феновете трябва да празнуват повода. Като добавиш заядливото му отношение към журналисти, и направо си замязва на късния Моуриньо. И той ще се запомни с 2-то място на Олд Трафорд, което сам определи за най-голямото постижение в кариерата му.
Което още веднъж показва, че Хубчев е реалист и футболът му е ясен. Страшно много се плю по него за тактиката му при гостуването на Косово, но видяхме при домакинството когато Балъка излезе "да играй нападателну" какво с случи...
Тук масово се коментира, че Горанов, Стаси, Алар, Райнов, Тиам, Паулиньо, Живко, Мазурек и Нашименто са нещастници, втора ръка футболисти и нищо не става от тях, ама Хубчев е слаб треньор щом не води с 10 точки пред лудотурчин, които имат 3-4 пъти по-голям бюджет, медиен и съдийски комфорт.
Да се плюе Хубчев, като треньор на националния отбор, показва пълна липса на разбиране на играта футбол. С тези играчи, които имаме в момента, победихме Холандия и Швеция, а и имаме някакъв шанс за класиране на европейското.
- Странджата
- Контакти:
Любопитен съм да се сравнят резултатите на Хубчев като треньор на националния отбор с резултатите на треньорът преди него и след него, по същия начин и като треньор на Берое, особено ако преди него е бил Илиан Илиев. Не смятам,че това сравнение би дало обективни критерии, но би довело до размисли.
Иначе селекция с повече българи има един плюс - по-малко се ругае за избора на чужденци. Надявам се да сглобим балансиран състав и да има повече момчета със синя кръв в него.
На Коледа лично аз не съм под влияние на лоши предчувствия за пролетта - много, много ми се иска след Йорданов ден да бъда с три пъти повече надежди от сега. Това желая и на всички тука. Поне по празниците да загърбим разочарованията и да се отдадем на надеждата. Празниците са за това - за проветрим душите си
Наздраве!
Иначе селекция с повече българи има един плюс - по-малко се ругае за избора на чужденци. Надявам се да сглобим балансиран състав и да има повече момчета със синя кръв в него.
На Коледа лично аз не съм под влияние на лоши предчувствия за пролетта - много, много ми се иска след Йорданов ден да бъда с три пъти повече надежди от сега. Това желая и на всички тука. Поне по празниците да загърбим разочарованията и да се отдадем на надеждата. Празниците са за това - за проветрим душите си
-
realitybites
- Контакти:
Киро Пора написа:realitybites написа:Хубси и срещу Косово извади гениална "схема" в гостуването, мен от този мач ме беше по-срам, отколкото от 0:6 срещу Англия. Нашият неразбран гений не еволюира ли поне с няколко сантима в следващите два месеца, забравете за потенциални успехи през пролетта. Каквито и трансфери да направим, той ще заключи, че са 1) уморени, 2) не тренират добре, 3) не интерпретират указанията му, 4) правят подвизи, за да са на 2-ро място и феновете трябва да празнуват повода. Като добавиш заядливото му отношение към журналисти, и направо си замязва на късния Моуриньо. И той ще се запомни с 2-то място на Олд Трафорд, което сам определи за най-голямото постижение в кариерата му.
Което още веднъж показва, че Хубчев е реалист и футболът му е ясен. Страшно много се плю по него за тактиката му при гостуването на Косово, но видяхме при домакинството когато Балъка излезе "да играй нападателну" какво с случи...
Тук масово се коментира, че Горанов, Стаси, Алар, Райнов, Тиам, Паулиньо, Живко, Мазурек и Нашименто са нещастници, втора ръка футболисти и нищо не става от тях, ама Хубчев е слаб треньор щом не води с 10 точки пред лудотурчин, които имат 3-4 пъти по-голям бюджет, медиен и съдийски комфорт.
И в Пловдив ли беше реализъм да пази 0:0 30 минути с човек повече? Това, че Балъка изобщо не е треньор и можеше всеки да е на мястото на Косово в онзи мач 2:3, не променя гротеската да се прибереш с 10 човека отзад срещу отбор от твоята черга. То с този аргумент кой не може да е треньор? Казваш, че отборът ти не става за нищо и трябва да играеш антифутбол срещу всеки съперник, който не представлява трупа от натежали ветерани тип Царско село и Етър.
-
Marko_borielo
- Контакти:
Да така е.. да сме с надежда и да сме позитивни.
realitybites написа:Киро Пора написа:realitybites написа:Хубси и срещу Косово извади гениална "схема" в гостуването, мен от този мач ме беше по-срам, отколкото от 0:6 срещу Англия. Нашият неразбран гений не еволюира ли поне с няколко сантима в следващите два месеца, забравете за потенциални успехи през пролетта. Каквито и трансфери да направим, той ще заключи, че са 1) уморени, 2) не тренират добре, 3) не интерпретират указанията му, 4) правят подвизи, за да са на 2-ро място и феновете трябва да празнуват повода. Като добавиш заядливото му отношение към журналисти, и направо си замязва на късния Моуриньо. И той ще се запомни с 2-то място на Олд Трафорд, което сам определи за най-голямото постижение в кариерата му.
И в Пловдив ли беше реализъм да пази 0:0 30 минути с човек повече? Това, че Балъка изобщо не е треньор и можеше всеки да е на мястото на Косово в онзи мач 2:3, не променя гротеската да се прибереш с 10 човека отзад срещу отбор от твоята черга. То с този аргумент кой не може да е треньор? Казваш, че отборът ти не става за нищо и трябва да играеш антифутбол срещу всеки съперник, който не представлява трупа от натежали ветерани тип Царско село и Етър.
Вероятно е реализъм. На мен никак не ми хареса. Но един друг треньор загуби преди две години важен мач в Пловдив с 0-1 с човек повече от 45 та минута. И се наложи да направим шпалирче, да погалим егото на Домусчо и да ни пусне едно 2-2, въпреки всички успешни и неуспешни опити на Белаид. Че иначе и до Вадуц нямаше да стигнем
Не мога да повярвам,че тук още се коментира този италиански некадърник 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Ако пролетта не се вземе нищо и почнем лятото пак да се въртим в омагьосан кръг значи не си е заслужавало да се прави селекция . 
Селекцията в Левски продължава с пълна сила. "Сините" са близо до привличането на халфа Стайн Спирингс, твърди "Тема спорт".
Спирингс е на 23 години и играе в холандския Валвайк. Той е типичен плеймейкър. От началото на сезона има 17 мача и 3 гола в Ередивизи. Във всички срещи той е бил титуляр.
Той идва във Валвайк през миналата зима и помага на отбора да спечели промоция в елита на Холандия. Играл е още за Спарта Ротердам и АЗ Алкмаар.
Договорът на Спирингс с настоящия му клуб е до лятото, поради което Левски ще трябва да плати трансферна сума за правата му. Предложението на столичани е доста сериозно. На "Герена" вече се подсилиха със Симеон Славчев и Деян Лозев. Столичният гранд иска и централен бранител. Водени са разговори с Николай Бодуров и Кристиян Димитров.