Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Red joker » 15 ное 2016 14:13

СВОБОДЕН написа:
Red joker написа:
СВОБОДЕН написа:
Red_Neck написа:
mikata написа:Съдът спря опит БТК да бъде заложена в полза на Москва
https://offnews.bg/news/Ikonomika_59/Sa ... 39137.html

Нищо, ... пред СР има още опции ;)
[rimg]http://www.mvnodynamics.com/wp-content/uploads/2011/04/bob-ft.png[/rimg]

Да фалираме например. Но след вашия опит, фалит на който и да е футболен отбор в България вече е невъзможен. Защото винаги ще има кой да бъде припознат.

Що,преди нашият случай кой футболен отбор беше фалирал :roll:

Аз се сещам за Ботев. Но те си спестиха само А окръжна със сливането с Металик и още ги бъзикат за това. Но минаха през В и Б група, а в А влязоха след бараж. Докато вас Ви извадиха заради дългове от А във В група, после фалирахте, но Литекс беше доведен в София след сливане с Етрополе и твърдите, че това си е ЦСКА. Ваше право е да припознавате когото си искате, но виж какво се получава. ЦСКА фалира, но това което твърдите, че е ЦСКА мякар и вкарано служебно в елита няма дългове. Докато Левски не е фалирал, но има 20 млн. дългове, трябва да ги плаща, не може да си позволи скъпи и качествени играчи за разлика от Вас и съответно да се борри на равни начал с вас и Лудогорец за титлата. Ами ето, фалираме. Да заповяда Домусчиев с проекта си на Герена. На Герена ще получи публиката зад гърба си. Виждаме какво направи в Разград където нямаше футбол и то е повече от това на ГГ. Да, не е левскар, но той и Божков не беше от ЦСКА. Ще попиташ дали е морално. Ами не е. Но след като и държавното и футболното ръководство веднъж разрешха на Вас, то от тук нататък може и за нас, че и всеки друг.

Искам да ти кажа,че фалират АД-та,не и отбори,може би е въпрос на гледна точка и спекулации ,съответно 8-) За мене един клуб или отбор е фалирал,ако изчезнат феновете му,нещо като Академик София,да речеме-има АД,но няма нито един фен-както и някои други такива прецеденти,може би :idea: :!:Както и да е,не ми се спори,достатъчно го правих ,в продължение на една година,така че...Ако наистина обаче ви държат с тия 20 млн.(според мене и повече) само ,за да ги изплащате дълги години(а те вместо това се трупат допълнителни) и вегетирате в средата на таблицата,аз не виждам смисъл това да продължава и агонията да е безкрайна :idea: Просто станахте жертва на собствените си покровители!Много е сложно да се каже в нашият случай и във вашият кой е по-морален.При нас нещата бяха умишлено инспирирани ,докато при вас са вследствие от грешно управление на Борат или на този,който седеше зад него :idea: Само да ти кажа,че преди нас разрешиха на много други отбори да направят този ход със смяната на АД и ние не сме пионерите!Ако не беше основана ППЛ,сега щяхме да сме в Б група,а догодина в А!Голем праз!Целият този шум около фалита на старото АД и смяната му с новото,било то на Литекс или на някой друг,беше преекспониран от враговете на ГГ и вашата пропаганда на омраза към вечният враг :!: :idea: Апогеят на тази пропаганда беше тъпотията с попа и катафлаката,преди вечното дерби,но ми се струва,че се заиграхте с неща,които не разбирате и че бумеранга може би ще ви отреже главата :(
п.п.Много силно се съмнявам,че Домусчиев би дошъл в „Левски“ !!!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2016 14:34

Red joker написа:Искам да ти кажа,че фалират АД-та,не и отбори,може би е въпрос на гледна точка и спекулации ,съответно 8-) За мене един клуб или отбор е фалирал,ако изчезнат феновете му,нещо като Академик София,да речеме-има АД,но няма нито един фен-както и някои други такива прецеденти,може би :idea: :!:Както и да е,не ми се спори,достатъчно го правих ,в продължение на една година,така че...Ако наистина обаче ви държат с тия 20 млн.(според мене и повече) само ,за да ги изплащате дълги години(а те вместо това се трупат допълнителни) и вегетирате в средата на таблицата,аз не виждам смисъл това да продължава и агонията да е безкрайна :idea: Просто станахте жертва на собствените си покровители!Много е сложно да се каже в нашият случай и във вашият кой е по-морален.При нас нещата бяха умишлено инспирирани ,докато при вас са вследствие от грешно управление на Борат или на този,който седеше зад него :idea: Само да ти кажа,че преди нас разрешиха на много други отбори да направят този ход със смяната на АД и ние не сме пионерите!Ако не беше основана ППЛ,сега щяхме да сме в Б група,а догодина в А!Голем праз!Целият този шум около фалита на старото АД и смяната му с новото,било то на Литекс или на някой друг,беше преекспониран от враговете на ГГ и вашата пропаганда на омраза към вечният враг :!: :idea: Апогеят на тази пропаганда беше тъпотията с попа и катафлаката,преди вечното дерби,но ми се струва,че се заиграхте с неща,които не разбирате и че бумеранга може би ще ви отреже главата :(

Изображение
Каква е тая мания да се сравнявате с нас? Разберете, че никога не сте имали нещо общо! Мъртовродени в отговор на желанието на едни болни червени мозъци да представят колко е силна партията.
Ние сме създадени от хора ентусиасти, движени от любов към играта и българщина. Вие сте създадени от омразата на едни безродници. Смъртта на ЦСКА беше логичен завършек на нещо, което много от нас никога не сме признавали, че съществува!!!

Каквото и да се случи с нас, няма да има нищо общо точно заради горното.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 ное 2016 18:57

metodito написа:
Red joker написа:Искам да ти кажа,че фалират АД-та,не и отбори,може би е въпрос на гледна точка и спекулации ,съответно 8-) За мене един клуб или отбор е фалирал,ако изчезнат феновете му,нещо като Академик София,да речеме-има АД,но няма нито един фен-както и някои други такива прецеденти,може би :idea: :!:Както и да е,не ми се спори,достатъчно го правих ,в продължение на една година,така че...Ако наистина обаче ви държат с тия 20 млн.(според мене и повече) само ,за да ги изплащате дълги години(а те вместо това се трупат допълнителни) и вегетирате в средата на таблицата,аз не виждам смисъл това да продължава и агонията да е безкрайна :idea: Просто станахте жертва на собствените си покровители!Много е сложно да се каже в нашият случай и във вашият кой е по-морален.При нас нещата бяха умишлено инспирирани ,докато при вас са вследствие от грешно управление на Борат или на този,който седеше зад него :idea: Само да ти кажа,че преди нас разрешиха на много други отбори да направят този ход със смяната на АД и ние не сме пионерите!Ако не беше основана ППЛ,сега щяхме да сме в Б група,а догодина в А!Голем праз!Целият този шум около фалита на старото АД и смяната му с новото,било то на Литекс или на някой друг,беше преекспониран от враговете на ГГ и вашата пропаганда на омраза към вечният враг :!: :idea: Апогеят на тази пропаганда беше тъпотията с попа и катафлаката,преди вечното дерби,но ми се струва,че се заиграхте с неща,които не разбирате и че бумеранга може би ще ви отреже главата :(

Изображение
Каква е тая мания да се сравнявате с нас? Разберете, че никога не сте имали нещо общо! Мъртовродени в отговор на желанието на едни болни червени мозъци да представят колко е силна партията.
Ние сме създадени от хора ентусиасти, движени от любов към играта и българщина. Вие сте създадени от омразата на едни безродници. Смъртта на ЦСКА беше логичен завършек на нещо, което много от нас никога не сме признавали, че съществува!!!

Каквото и да се случи с нас, няма да има нищо общо точно заради горното.

Постът ми не беше насочен към тебе и такива като тебе,така че не си завирай гагата където не ти е работата :!: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 ное 2016 19:10

Със Спас или без Спас е все тая, така че и да си тръгне финягата, която неминуемо ще е много по-добре за Левски от това ако остане дълговете отново ще си ги имат.

Финяга до момента не е направил и една стъпка за развитие на клуба.

Към момента бих казал, че на фона на тези след него, Батков ми изглежда, като месия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 16 ное 2016 18:18

Долно уйно написа:Със Спас или без Спас е все тая, така че и да си тръгне финягата, която неминуемо ще е много по-добре за Левски от това ако остане дълговете отново ще си ги имат.

Финяга до момента не е направил и една стъпка за развитие на клуба.

Към момента бих казал, че на фона на тези след него, Батков ми изглежда, като месия.

Проблемът е, че аз също така ги виждам нещата.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 ное 2016 10:44

Съгласен съм. Фалира АД, не публиката и идеята. Тук няма да се спирам на основанието поради което съществува днес ЦСКА и какво точно символизира, но е факт, че привържениците на ЦСКА си ги има. И след като е фалирал, то се прави като в другите страни. Започва се от А окръжна и се стега за четири години да първа лига. С парите на Ганчев това е постижимо. Защо трябваше да се разиграват тези циркове хем отбора фалирал, хем на Ганчев не му се погасяват дългове(за което не може да бъде упрекнат), но в същото време трябва да играе директно в елита и за това трябваше да натиска футболното и държавното ръководство да променят целия формат на А група. И за какво, след като е нов отбор и няма право да играе в Европа още две години. При наличието на Лудогорец няма как да стане шампион, а както споменах квотата за Европа която не се съмнявам, че ще бъде спечелена няма как да се оползотвори този сезон. Останалите примери със сливания на отбори не са съвсем същите. Локо ПД се сля с Велбъжд, Берое с Олимпик, а при фалита на Ботев той беше учреден отново, но се сля с Металик за да си спести една година изгнание. Но все пак при тези сливания новите отбори имат нещо общо с предишния. А при Вас не е така. Този отбор няма нищо общо с ЦСКА. Той си е Литекс преименуван и пренесен в София. Но и тук не сте единни защото несъгласните направиха нов отбор в А окръжна група. Чудя се защо му беше на Ганчев това. Ако преди две години си бише почнал от А окръжна група, сега щеше да е в Б група и да води убедително, но никой нямаше да оспорва, че това е ЦСКА. А той разиграва тези циркове. За причинте на фалита няма да споря. Дадох примера с Лудогорец просто за да се аргументирам до каква верижна реакция биха могли да доведат номеранта на Ганчев. Не зная какво мисли да прави за напред Г-н Домусчиев. Но, ако Левски фалира което би могло да се случи и не го изключвам, то като истински левскар ще държа новият отбор да започне от А окръжна група. Така е редно. А който бизнесмен реши да инвестира в това число и Домусчиев е добре дошъл, но от това ниво. Защото идеята за съществуването на Левски е най-важна и тя не бива да се обвързва със спечелването на всяка цена на титли и купи. В едно състезание не винаги може да спечелиш и е имало и в миналото периоди в които Левски не е печелил. Но винаги е радвал хората с играта си независимо от резултатите и класирането. И това е разликата защото сегашният отбор на Левски не носи радост на своите привърженици. И за това те не ходят на мачове. Това няма да се оправи нито с призив на фен клуба да ходим на стадионите, нито с апела на т.нар."собственик" всички да станем абонати на неговия телеком за да има пари за Левски. Необходим е задълбочен анализ на ситуацията в отбора и чак тогава може да бъдат взети правилните решения.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 19 ное 2016 21:41

СВОБОДЕН, форматът на новото първенство е бил стикован между БФС и УЕФА още през юли 2015. Не БФС се съобрази с ЦСКА. Обратното е: Гриша Ганчев се възползва от създалата се ситуация. Както от нея се възползваха и други отбори, които за пръв път играят тази година в елита.
Второто парче от пъзела е още по-любопитно. Наскоро разбрах защо Литекс си изпросиха изгонване в Б група. Отговорът е в правилниците. Дълго време се чудих, но когато разбрах, ми се подреди цялата картина. Някой друг ден, предполагам скоро, ще вдигна завесата, ако вече не са се сетили някои хора. Изисква се доста добро познаване на правилниците. Аз го нямам, но ми обясниха хватката.

Реално нови правила не са правени специално за ЦСКА. Ганчев и Инджов минаха по утъпкан път и за тези, които знаеха какво се случва, беше ясно, че ще успеят.

Българският футбол не може да си позволи дори един от двата му гранда да рита 4 години по селата.

В момента левскарите трябва да търсят отговор на един въпрос: когато ПФК Левски АД фалира, кой ще е синият Гриша Ганчев, който ще даде мило и драго да мине през всички трудности, за да вдигне българския колос отново на крака? Казвам го без заяждане.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2016 21:51

Altarf написа:СВОБОДЕН, форматът на новото първенство е бил стикован между БФС и УЕФА още през юли 2015. Не БФС се съобрази с ЦСКА. Обратното е: Гриша Ганчев се възползва от създалата се ситуация. Както от нея се възползваха и други отбори, които за пръв път играят тази година в елита.
Второто парче от пъзела е още по-любопитно. Наскоро разбрах защо Литекс си изпросиха изгонване в Б група. Отговорът е в правилниците. Дълго време се чудих, но когато разбрах, ми се подреди цялата картина. Някой друг ден, предполагам скоро, ще вдигна завесата, ако вече не са се сетили някои хора. Изисква се доста добро познаване на правилниците. Аз го нямам, но ми обясниха хватката.

Реално нови правила не са правени специално за ЦСКА. Ганчев и Инджов минаха по утъпкан път и за тези, които знаеха какво се случва, беше ясно, че ще успеят.

Българският футбол не може да си позволи дори един от двата му гранда да рита 4 години по селата.

В момента левскарите трябва да търсят отговор на един въпрос: когато ПФК Левски АД фалира, кой ще е синият Гриша Ганчев, който ще даде мило и драго да мине през всички трудности, за да вдигне българския колос отново на крака? Казвам го без заяждане.

Продължаваш да блееш(или грухтиш) за "фалита на Левски",а Левски си е тук. За "нероден Петко" ли плачеш? С обратен знак. :mrgreen: Аман от пророци.
Изображение

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 19 ное 2016 22:22

blue avalanche написа:Продължаваш да блееш(или грухтиш) за "фалита на Левски",а Левски си е тук. За "нероден Петко" ли плачеш? С обратен знак. :mrgreen: Аман от пророци.
Изображение

Лично мен ако ме питаш, за ЦСКА е по-добре да си карате със сегашното дружество.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2016 22:31

Altarf написа:
blue avalanche написа:Продължаваш да блееш(или грухтиш) за "фалита на Левски",а Левски си е тук. За "нероден Петко" ли плачеш? С обратен знак. :mrgreen: Аман от пророци.
Изображение

Лично мен ако ме питаш, за ЦСКА е по-добре да си карате със сегашното дружество.

А ние имаме и някакъв друг вариант ли? Може би трябва да припознаем Лудогорец и да си решим финансовите проблеми... Тези неща са за един друг форум.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”