Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Nuke » 25 юни 2016 10:06

ЕМИЛ написа:Куфея от радост заради трансфера на Аниете

И аз се радвам, но те си бяха тандем с Бедоя. Как тъпо го изпуснахме...
Идеалният вариант би бил и двамата да са в Левски.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 25 юни 2016 17:50

Какво става бе хора? Няма коментари,няма трансфери,няма доволни,няма недоволни.Пълна скука и безвремие.Да не са закрили ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юни 2016 20:35

Новото попълнение на Левски се покри
http://www.sportal.bg/news.php?news=610938
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 25 юни 2016 23:15

Аз предложих и предположих,че ще бъде направен опит да се вземе юношата на двукратният шампиона на най-силното първенство в света Реал Сосиедад,а именно Антонио Салас Кинта - АНИЕТЕ.

Втора седмица страдам заради раздялата ни с Мигел Секейрос Бедоя,НО...каквото е трябвало да стане,НЕ Е станало по време на предишното "ръководство"...Успех на Мигел в Кипър!

Много добре върви селекцията, благодаря на господата Андрей Желязков,нашият НОВ,ИСТИНСКИ И НЕОПЕТНЕН РЪКОВОДИТЕЛ - господин Николай Илиев, както и на Лъчо Танев.Имам достоверна информация,че благодарение на него е взет не само Хеан Деса - ЛУДИЯ,но и за връщането на Аниете.Мисля,че може да се работи в посока на привличане на ДЕСЕН БЕК и ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК.

Понеже съм в отпуска и няма какво да правя, по цял ден си цъкам клипчетата от Правец и се наслаждавам на играта на моите любимци.Пийвам си биричката и с кефя на макс.Забелязвам нещо,което в предишни години го нямаше - някой да подвиква на хората отпред,а именно Йорга.Преди това правеше Георги Петков,ама развалиха калимерата с Батков...Както и да е, Йорга усети жегата от привличането на Чворович и взе лидерската палка.

Много се кефя и на кондиционния спец Роко Перота - ще ги превърне в спартанци! Само така,тичане и дисциплина!

При господин Петрович има нещо,което не съм виждал при нито един треньор от ерата на "инж.Иванов".Играчите се забавляват и изпитват удоволствие на терена.О,пардон, при ЕЛ ИНЖИНЕРО всичко беше на закрити врата,като партизани...

Аплодисменти и шапки долу за треньора,че налага Кабов,Илия Димитров,Станислав Иванов и Краев - евала,поне има топки за разлика от едни други предшественици.

Много я пипат и си я подават много добре, това ми харесва, мисля,че в този състав има много индивидуална класа,а това е предпоставка за технична игра.

Наздраве и само ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юни 2016 23:59

Ето как тренират в Зенит
http://fc-zenit.ru/video/41312/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юни 2016 00:57

Само направете съпоставка с видео от тренировките на нашите мърди и ще получите обяснение защо копаме дъното
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юни 2016 09:12

mikata написа:Ето как тренират в Зенит
http://fc-zenit.ru/video/41312/

Впечатляващо! Техника на сериозна бързина. Каквито ни тренировките, такава ни играта. Но пък в контролите...Видяхте ли с колко зор и напъни бихме, какво беше, Пирин ли, Септември ли? Няма значение. Зенит само на тренировката хвърлиха десет пъти повече сили и проляха десет пъти повече пот. В края на контролата някой левскар да беше с мокра фланелка? Ония нека си тренират сериозно, но не знаят, че ние сме Левски! Направи ми впечатление, че момчетата на Ники Митов излязоха без грам респект към Левски и превъзхождаха в силовите единоборства. Нещо което преди седем години беше немислимо. На края класата си каза думата, но вижте кои са ни съперници в контролите. Как да преценим реално на какво ниво сме? И как с такива съперници да вдигнем класата? Хайде да не ги почваме от сега, нека изчакаме "Видовдан"- 14.07.2016.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 26 юни 2016 11:13

W84me написа:Само направете съпоставка с видео от тренировките на нашите мърди и ще получите обяснение защо копаме дъното

Една седмица такива тренировки и нашите пОтки със сини фланелки ще почнат да мрънкат ,че треньора не става ,на въпрос пред медиите :" доволен ли сте от треньора ,какви са ви впечатленията" ще има ехидни усмивки ,някой от тарторите ще каже на Пелето ,че не става тренера и ще му търсят чалъма да го махнат ,защото в Левски не са професионалисти ,които гледат да станат по-добри и да играят в голям европейски клуб за 1 торба с пари един ден ,а са заплатаджии ,които ще обиколят А група .

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 юни 2016 12:39

Чува ли се нещо за централен защитник и такъв на фланга.
Клюка, слух, нещо поне?
Много е важна защитната линия, там е невралгично, там са картоните и контузиите, да не дава Господ!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юни 2016 12:42

Аз чух за крило от Холандия и десен бек от Франция.

Върни се в “Левски”