Мнениеот eelche » 25 юни 2016 23:15
Аз предложих и предположих,че ще бъде направен опит да се вземе юношата на двукратният шампиона на най-силното първенство в света Реал Сосиедад,а именно Антонио Салас Кинта - АНИЕТЕ.
Втора седмица страдам заради раздялата ни с Мигел Секейрос Бедоя,НО...каквото е трябвало да стане,НЕ Е станало по време на предишното "ръководство"...Успех на Мигел в Кипър!
Много добре върви селекцията, благодаря на господата Андрей Желязков,нашият НОВ,ИСТИНСКИ И НЕОПЕТНЕН РЪКОВОДИТЕЛ - господин Николай Илиев, както и на Лъчо Танев.Имам достоверна информация,че благодарение на него е взет не само Хеан Деса - ЛУДИЯ,но и за връщането на Аниете.Мисля,че може да се работи в посока на привличане на ДЕСЕН БЕК и ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК.
Понеже съм в отпуска и няма какво да правя, по цял ден си цъкам клипчетата от Правец и се наслаждавам на играта на моите любимци.Пийвам си биричката и с кефя на макс.Забелязвам нещо,което в предишни години го нямаше - някой да подвиква на хората отпред,а именно Йорга.Преди това правеше Георги Петков,ама развалиха калимерата с Батков...Както и да е, Йорга усети жегата от привличането на Чворович и взе лидерската палка.
Много се кефя и на кондиционния спец Роко Перота - ще ги превърне в спартанци! Само така,тичане и дисциплина!
При господин Петрович има нещо,което не съм виждал при нито един треньор от ерата на "инж.Иванов".Играчите се забавляват и изпитват удоволствие на терена.О,пардон, при ЕЛ ИНЖИНЕРО всичко беше на закрити врата,като партизани...
Аплодисменти и шапки долу за треньора,че налага Кабов,Илия Димитров,Станислав Иванов и Краев - евала,поне има топки за разлика от едни други предшественици.
Много я пипат и си я подават много добре, това ми харесва, мисля,че в този състав има много индивидуална класа,а това е предпоставка за технична игра.
Наздраве и само ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"