Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 11:46

И през двата

Е, щом смяташ, че и от двата, дообре.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2019 11:52

metodito написа:Е, щом смяташ, че и от двата, дообре.

Ми нали гледам. Срещу Витоша бяха и по двата фланга. И това ли ще отречеш? Аз поне не ги деля, за разлика от теб.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 фев 2019 11:54

Горанов е трагичен,ако Миланов е здрав може и той да играе от ляво. Сигурен съм ще въобще не минал прегледи преди да подпише, не може още на разгрявката преди тренировката да се контузиш :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 фев 2019 11:56

Както казах преди това - Дерменджиев ако е следил отбора преди да го поеме, трябва да му е направило впечатление как Горанов рязко си качи формата, когато имаше реална конкуренция, а не просто резерва. В този ред на мисли чичо Гошо само може да му направи услуга на капитана, ако го сложи не пейката за няколко сериозно мача.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2019 12:01

Опасностите идват и през двата ни фланга.
Горанов е трагичен, след като Роси си тръгна.
На моменти го правят сам да си говори и прави мега малоумни нарушения. Това не го казвам, защото е българин. Юношите и други българи трябва да си заслужат да са в Левски, както и чужденците. Това, че били юноши, не е основателна причина да са в Левски, трябва да имат качества!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 фев 2019 12:12

mikata написа:не може още на разгрявката преди тренировката да се контузиш :roll:

Напротив, човек може да се контузи по всяко време и навсякъде! Никой не е застрахован от контузии, дори тези дето не играем професионален футбол.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2019 12:12

mikata написа:Горанов е трагичен,ако Миланов е здрав може и той да играе от ляво. Сигурен съм ще въобще не минал прегледи преди да подпише, не може още на разгрявката преди тренировката да се контузиш :roll:

Няма нужда Миланов да ходи вляво. Нганиони си се справи отлично в мачовете, в които игра.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 фев 2019 12:42

Да сменят позициите на бековете е абсолютно "не" във футбола. Освен ако не говорим за силно поливалентни играчи. Миланов е играл в ляво, но Нганиони не знам да се е пробвал в дясно. И като цяло бекове със силен ляв крак рядко се поставят вдясно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 13:17

Ами това ми е мнението ми.
Иначе тези приказки за Костов не е да не ги разбирам. Много добре ги разбирам. Една част идват от национална комплексарщина, друга част, може би, от предварителните очаквания към Костов, при привличането му, и упорито настояване как "не става и си требе "истински" нападател", понеже... ТАКА. Критерий за обективна оценка на един нападател винаги ще си останат попаденията му в противниковата врата. Ма то така, ма то онака... подобни приказки имат задна мисъл и се базират на предубеждение и субективизъм. Това е.

А самият Нганиони си ми допада... доколкото съм го гледал. Това е. Повече обаче съм видял от Горанов и базирам мнението си на видяното, а не на предположения - как би било. Този фланг ни е по-силен в дефанзивен план не само заради него, а и защото Кабрал не се влага грам в защита. Паулиньо и Горанов са по-добра, макар и по-слабо резултатна двойка (не съм сигурен с колко голови паса е този сезон Милош. Мисля два, може и повече да са...).
Горанов не е така агресивен в предни позиции, като Милош, но за сметка на това, опасностите през зоната на Паулиньо и неговата са по-малко.

Що се отнася до Давид. Във втори пореден мач, фрапантна грешка на Рейш. Нали...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2019 15:24

Здравков е голям треньор. Евала.

Върни се в “Левски”