Мнениеот metodito » 23 фев 2019 13:17
Ами това ми е мнението ми.
Иначе тези приказки за Костов не е да не ги разбирам. Много добре ги разбирам. Една част идват от национална комплексарщина, друга част, може би, от предварителните очаквания към Костов, при привличането му, и упорито настояване как "не става и си требе "истински" нападател", понеже... ТАКА. Критерий за обективна оценка на един нападател винаги ще си останат попаденията му в противниковата врата. Ма то така, ма то онака... подобни приказки имат задна мисъл и се базират на предубеждение и субективизъм. Това е.
А самият Нганиони си ми допада... доколкото съм го гледал. Това е. Повече обаче съм видял от Горанов и базирам мнението си на видяното, а не на предположения - как би било. Този фланг ни е по-силен в дефанзивен план не само заради него, а и защото Кабрал не се влага грам в защита. Паулиньо и Горанов са по-добра, макар и по-слабо резултатна двойка (не съм сигурен с колко голови паса е този сезон Милош. Мисля два, може и повече да са...).
Горанов не е така агресивен в предни позиции, като Милош, но за сметка на това, опасностите през зоната на Паулиньо и неговата са по-малко.
Що се отнася до Давид. Във втори пореден мач, фрапантна грешка на Рейш. Нали...